This version of the page http://reklama.lviv.ua/cat/seo5/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-18. The original page over time could change.
Реєстрація сайту в каталогах та пошукових системах ||| www.reklama.lviv.ua --- Західно - Українська агенція інтернет - реклами

Контекстна реклама
* - перші ліцензовані представники
пошукових систем
Банерна реклама
* - єдина регіональна
банерна мережа
Оптимізація сайтів
* - комплексне обслуговування
веб-сайтів

Експрес аналіз сайту
Аналіз і аудит сайту
Визначення семантичного ядра сайту
Аналіз сайтів конкурентів
Реєстрація сайту
Копірайтинг
Студія WEB-дизайну
* - наше кредо:
надійність, якість, престижність
Інші послуги
Реєстрація доменних імен Хостинг сайту Медіапланування Підтримка сайтів
Останні новини
Необхідна умова просування веб сайту в Інтернеті (www.google.com/analytics/) / 05.02.2009

Значення просування в інтернеті у передвиборчій президентській кампанії Обами Барака (США) / 27.12.2008

Принципи інтернет маркетингу під час фінансової кризи / 27.12.2008

Словник
Банер, банерна реклама, веб-дизайн, веб-сторінка, динамічне розміщення, каталоги сайтів, клік по банеру, ключові слова, показ банера, ...

Реєстрація сайту в каталогах та пошукових системах


Реєстрація в каталогах - це ще один спосіб підвищення відвідуваності Вашого сайту, а головне - це збільшення кількості тематичних посилань на Ваш сайт, отже і підвищення тИЦ та PageRank. Дану процедуру можна проводити і самому, втрачаючи час на пошук таких каталогів, а також на реєстрацію в них. Оскільки реєстрація в каталогах при хорошому зв'язку займає від 1 хвилини до 30, то при реєстрації на 1000 каталогах у Вас займе від 16 годин, в найкращому випадку, до місяця неперервної реєстрації в каталогах.

Можливий варіант придбання програмного забезпечення для автоматичної реєстрації в даних каталогах, але ймовірність використання такого дорогого програмного забезпечення більше ніж один раз дуже мала, якщо Ви самі не займаєтесь професійно розкруткою сайтів.

Можливий і варіант придбання програм напів-автоматичної реєстрації, які можуть пришвидшити реєстрацію, але знову ж дані програми ви використаєте лише одноразово.

Вирішувати Вам, чи займатися реєстрацією в каталогах самостійно, чи придбати програми, чи надати можливість займатись цим професіоналам, які розробляють, а також використовують програмне забезпечення, для автоматичного та напів-автоматичного реєструванням.

Для того, щоб пошукові машини "дізналися" про Ваш сайт, потрібно зареєструвати сайт в пошукових машинах.

Після реєстрації робот пошукової машини проводить індексацію Вашого сайту, і лише після переіндексації Ваш сайт з'являється у видачі.

1. Експрес аналіз сайту
2. Аналіз і аудит сайту
3. Ввизначення семантичного ядра сайту
4. Аналіз сайтів конкурентів
5. Реєстрація сайту в каталогах та пошукових системах
6. Копірайтинг
© 2006-2008 “Reklama.lviv.ua”