АУДИТОРИ, КОНСУЛЬТАНТИ З ПОДАТКОВИХ ТА ЮРИДИЧНИХ ПИТАНЬ
КОНТАКТИ:
Тел./факс:
+38 (044) 451-44-91
+38 (044) 296-12-22
+38 (044) 558-74-66
e-mail: glavbuh@i.kiev.ua
ПРО НАС ПОСЛУГИ КЛІЄНТИ ЦІНИ НОВЕ В ЗАКОНОДАВСТВІ ПАРТНЕРИ
RU | UA | EN
АУДИТОРСЬКІ ТА БУХГАЛТЕРСЬКІ ПОСЛУГИ
    Аудит (обов'язковий)
    МСФЗ-міжнародний аудит
    Податковий аудит
    Аудит для власника
    Тематичний аудит
    Ведення бухгалтерського обліку
    Розрахунок зарплати (аутсорсинг зарплати)
ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ ТА ОПОДАТКУВАННЯ
    Консультування з податків і права
    Податкові та господарські спори
    Юридичні послуги, due diligence
    Абонентне юридичне обслуговування
    Юридичний аудит
    Кадрове діловодство
    Складання договорів
КОРПОРАТИВНІ ФІНАНСИ
    Корпоративні фінанси
    Оцінка вартості компанії
    Супровід операцій з купівлі-продажу бізнесу
    Управлінське консультування
НОВИНИ
Держреєстрація припинення юрособи: етапи
Облік ПДВ сілдьгоспвиробниками
Що дозволяє та рекомендує НБУ банкам
Внесено зміни до Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі
Юрособи, які не використовують працю найманих працівників та не проводять нарахування заробітної плати, звітність до ПФУ не подають

Партнери

RSM TOP-AUDIT

АФ "Главбух-Аудит" є українським партнером відомої міжнародної аудиторської компанії RSM TOP-AUDIT (RSM International).

Міжнародна аудиторська та консалтингова організація RSM International (RSM) займає шосте місце в світі серед найбільших аудиторських і консалтингових організацій.

У Росії RSM представлена групою "РСМ Топ-Аудит". Спільно з нашими міжнародними партнерами ми працюємо над великими міжнародними аудиторськими та консалтинговими проектами.

RSM утворена в 1964 році і працює під своїм нинішнім міжнародним ім'ям з 1 січня 1993 року. Штаб-квартира організації знаходиться в Лондоні. RSM представлена в більш ніж 80 країнах і об'єднує більше 90 фірм-членів. Загальна кількість персоналу — 17 000 чоловік, що працюють під керівництвом понад 1 800 партнерів. Кількість офісів — більше 500.

RSM здійснює аудиторські перевірки та надає професійні послуги кільком тисячам провідних міжнародних компаній. У числі її клієнтів близько двадцяти компаній, що входять до списку 500 найбільших компаній світу, що публікується журналом "Форчун". Група RSM проводить аудиторську перевірку понад 500 компаній, акції яких котируються на міжнародних фондових біржах.

RSM в числі небагатьох міжнародних організацій, що мають загальне міжнародне керівництво з аудиту. Керівництво з аудиту RSM International знаходиться в постійному веденні спільних методичних груп із США, Великобританії та Франції. Керівництво процесом контролю якості роботи фірм-членів здійснюється Комітетом RSM з професійних стандартів. Таким чином, аудиторські перевірки RSM проводяться за загальними міжнародними стандартами та відповідають міжнародним стандартам аудиторської діяльності. Члени RSM спільно надавали повний спектр послуг у області аудиту, бухгалтерського обліку, оподаткування, фінансового консалтингу і консультування десяткам тисяч національних і міжнародних клієнтів. Це дозволило спеціалістам RSM набути величезного досвіду роботи в багатьох областях і в широкому діапазоні конкретних обставин майже у всіх галузях державного і приватного секторів. Сьогодні наші спеціалісти можуть вільно скористатися накопиченим досвідом, перебуваючи в будь-якій точці земної кулі, оскільки RSM має власну глобальну мережу на базі Lotus Notes, що дозволяє фірмам-членам обмінюватися знаннями та інформацією.

Наша діяльність з обслуговування потреб міжнародних клієнтів і виконання міжнародних завдань ґрунтується на міцній репутації фірм-членів RSM на їх власних національних ринках і можливості швидкого доступу до знань і досвіду спеціалістів і інших ресурсів для обслуговування клієнта в глобальному масштабі. Часто для виконання міжнародних завдань практикується формування транснаціональних груп. Таким чином, за рахунок використання кращих практичних прикладів і професійної майстерності ми в повному обсязі задовольняємо потреби клієнта.

Фірми-члени RSM є провідними консультантами, спеціалістами з корпоративного фінансування і ринку цінних паперів, унаслідок чого діяльність фірм-членів RSM одержала високу оцінку з боку контрольних органів і інвестиційних інститутів у Лондоні, Нью-Йорку, Парижі, Франкфурті, Гонконзі.

RSM International має бездоганну репутацію серед ділового співтовариства, аудиторські і експертні оцінки RSM International визнаються всіма міжнародними фінансовими інститутами.

Закажіть послугу в АФ "Главбух-Аудит"
Контактна особа:
E-mail:
Телефон:
Інформація про послуги, що запитуються:
НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ
Законодавство України
ПЕРЕВІРКА СВІДОЦТВА ПДВ
Анульовані свідоцтва ПДВ
Дані про платників ПДВ


ПРО НАС | ПОСЛУГИ | КЛІЄНТИ | ЦІНИ | НОВЕ В ЗАКОНОДАВСТВІ | ПАРТНЕРИ | МАПА САЙТУ
БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК | АУДИТ | АУДИТОРСЬКА ПЕРЕВІРКА | АУДИТОРСЬКА ФІРМА | МІЖНАРОДНИЙ АУДИТ | СТАТТІ
Дизайн та розробка сайту: WebCreativeStudio.com