This version of the page http://www.karpaty.net.ua/afiwa/afiwa_kupala_07.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-16. The original page over time could change.
Всеукраїнський туристичний журнал "КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок"
  Головна Про нас Архів Розповсюдження Замовити onlinebeta Рекламодавцям Спонсорство Архів подій    

Архів подій


         на початок


 

Фестиваль «Свято Купала на Драгобраті»

6-8 липня 2007 року

 

6-8 липня 2007 р. на високогірному карпатському курорті Драгобрат (1440 м над рівнем моря), на турбазі «Оаза», відбувся туристичний фестиваль «Свято Купала на Драгобраті», який провів туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок» спільно з туристичним комплексом «Оаза» за підтримки Івано-франківської молодіжної організації «Клуб альтернативних видів спорту «Адреналіновий стиль».

Окрім власне купальського дійства, яке передбачало стрибки через двометрову ватру, нічний похід на гору Жандарм (1780 м), учасники фесту мали змогу випробувати свої сили і вправність у турнірі лучників, у велосипедних змаганнях з крос-кантрі, в туристичній переправі на швидкість через озеро Догяска, у пейнтболі на горбистій місцевості, а також у мистецтві куховарства на ватрі. Переможці в кожному виді змагань отримали нагороди від організаторів і партнерів фестивалю — журналу «Карпати. Туризм. Відпочинок», торгової марки «Франківська», інтернет-магазину туристичного спорядження «Podoroj.com.ua», мінеральної води «Шаянська».

Фестивальне дійство складалося з кількох частин. Етнографічна була представлена театралізованим святом «Ніч на Івана Купала», виступами гуцульських троїстих музик та етно-фольклорних колективів (Левко Бондар, «Пан Пупець», «Кораллі», «Рура», «Гуцул Бенд»). Спортивно-туристична частина складалася з любительських змагань (велосипедних, альпіністських, турніру лучників, пейнт-болу) та показових виступів (гірськолижних, велосипедних). Третя презентаційна частина, включала демонстративні заїзди, семінар «Фестивальний туризм і перспективи його розвитку».
Таким чином, організатори пропагують активне дозвілля з повагою до природи (гора Близниця і Стіг належать до території Карпатського біосферного заповідника), популяризують комфортний та інтелектуальний відпочинок для української молоді, створюють якісний туристичний продукт національного масштабу. Інновація полягає у виразному туристичному спрямуванні фестивалю, заходи якого розраховані на різні верстви населення.

 

 

 
 
 

 

Скоро:



Звіти:






 
 

Партнери:

більше  

 

 

 

© Карпати. Туризм. Відпочинок, 2004-2008   При використанні матеріалів посилання www.karpaty.net.ua є обов'язковим