This version of the page http://dzyga.com.ua/2007/gallery/10_04.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-16. The original page over time could change.
Виставка емульсіографії Юрія Ковальчика
Головна

Виставка емульсіографії Юрія Ковальчика



Виставка

Виставка емульсіографії Юрія Ковальчика
«Мої Карпати»

 

4 - 28 жовтня у галереї "Дзиґа" (вул. Вірменська, 35) проходила виставка емульсіографії Юрія Ковальчика «Мої Карпати».

Довідка:

Юрій Ковальчик народився у м.Львові, Україна.
Фотографією займається з 1985 року.
Член Національної Спілки фотохудожників України.

В травні 2005 року у м.Львові в артгалереї „Дзига” відбулась персональна виставка Юрія Ковальчика під назвою „Запах жінки”, на якій вперше в Україні представлені художні роботи із застосуванням фотографічної техніки „емульсіографія”.

Розроблений спосіб емульсіографії грунтується на авторському рецепті емульсії, а також способах та прийомах нанесення її на основу.

Отриманий деклараційний патент на корисну модель „Спосіб емульсіографії”.

За розробленою технологією фотоемульсія наноситься на спеціально підготовані поверхні, підкреслюючи таким чином унікальність та неповторність кожної роботи в поєднанні з фактурою, ступенем розмитості та відтінками зображень.

Відроджена та вдосконалена в цифрову епоху старовинна техніка надає аналоговій фотографії новизни та різноманітності. Внаслідок застосування техніки емульсіографії всі роботи є унікальними, їх неможливо повторити.

Сайт митця: www.kovalchyk.com


пультовая охрана объектов: пультовая охрана - читать

© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор