This version of the page http://www.ecac.com.ua/index.php?id=6&L=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-15. The original page over time could change.
Оцінка, независимая оценка
14.02.2009
 
 

Незалежна оцінка

 
     
 

Незалежна оцінка майна, майнових прав та бізнесу

 

           ТОВ “Європейський центр консалтингу та оцінки” здійснює незалежну оцінку згідно Сертифікату суб’єкта оціночної діяльності № 5085/06 від 5 вересня 2006 року, виданого Фондом державного майна, за наступними напрямами:

1. Оцінка об’єктів у матеріальній формі.

2. Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів, майнових прав та нематеріальних активів, прав на об’єкти інтелектуальної власності.

3. Оцінка земельних ділянок.

          За спеціалізаціями:

1.1. Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна), у тому числі експертна грошова оцінка земельних ділянок;

1.2. Оцінка машин і обладнання;

1.3. Оцінка дорожніх транспортних засобів;

1.4. Оцінка літальних апаратів;

1.5. Оцінка судноплавних засобів;

1.7. Оцінка рухомих речей, крім таких, що належать до машин, обладнання, дорожніх транспортних засобів, літальних апаратів, судноплавних засобів, та тих, що становлять культурну цінність;

2.1. Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів, майнових прав та нематеріальних активів (крім оцінки прав на об’єкти інтелектуальної власності);

2.2. Оцінка прав на об’єкти інтелектуальної власності. 

           Компанія постійно  співпрацює з Фондом Держмайна України, Регіональним відділенням ФДМ по м. Києву та Головним управлінням комунальної власності м. Києва, а також регіональними відділеннями ФДМУ по різних областях України.

 

Оцінка для Міжнародних Стандартів Фінансової Звітності

 

            ТОВ "Європейський центр консалтингу та оцінки" має досвід роботи з міжнародними компаніями та їх представництвами в Україні та Росії у наданні оціночних послуг відповідно до Міжнародних Стандартів оцінки і діє згідно Сертифікату, виданого директору ТОВ "Європейський центр консалтингу та оцінки" Зайцевій Валерії Германівні Європейською групою асоціації оцінювачів у відповідності з системою "Аpproved by TEGoVA”.

      Клієнти, яким ТОВ “Європейський центр консалтингу та оцінки” надавав послуги з оцінки майна згідно Міжнародних Стандартів:

  • Міжнародна компанія “Джонс Лэнг ЛаСаль” та його представництва в Росії та Україні ТОВ “Джонс Лэнг ЛаСаль”;
  • Італійська компанія “Conceria RCM S.r.l.” та “Emilceramica SPA”;
  • АКБ «Промінвестбанк», АБ «Старокиївський банк», «Финбанк» (м. Одеса), АКБ «Укоопспилка»;
  • Міжнародна аудиторська компанія “PriceWaterhouse Coopers”, при виконанні оцінки для бухгалтерського обліку будівель та споруд Національного Банку України;
  • ГП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" - для будівництва нового термінала під Міжнародний кредит і для фінансової звітності;
  • Міжнародні  компанії, при співпраці з юридичною фірмою “Фрішберг та партнери”;
  • ТОВ “Інтерагроінвест” (с/г підприємство), до складу якого входить 11 філій (для отримання міжнародного кредиту);
  • ТЮФ “Рейнланд Групп” в Україні;
  • Мережі торгових закладів “Фуршет” по Україні як для фінансової звітності згідно МСФЗ, так і з метою одержання кредиту, співпрацюючи з аудиторською компанією ”КРМG”;
  • Мережі супермаркетів “Фаворит” для підтвердження фінансової звітності згідно МСФЗ аудиторській компанії BAKER TILLY UKRAINE;
  • Комунальне підприємство «Київський метрополітен» - на даному етапі нами проводиться переоцінка всіх основних засобів підприємства для МСФО й одержання кредиту ЕБРР .
  • Тощо.

 

Експертна грошова оцінка земельних ділянок

            Оцінка земельних ділянок здійснюється на основі ліцензії Держкомзему України  від 26.12.2006 р. (серія АВ № 305245). Строк дії ліцензії з 25.12.2006 р. по 24.12.2011 р.

           Серед значної кількості робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, проведених ТОВ "Європейський центр консалтингу і оцінки", є оцінка земельних ділянок, що відводяться під будівництво Подільського мостового переходу – як для фізичних осіб (більше 100 об’єктів), так і юридичних; оцінка земельних ділянок Міжнародного аеропорту "Бориспіль"для цілей бухгалтерського обліку.



  Розробка сайту - inVision™