[Про "Буття"]     [Новини, Афіша, Контакт]     [Репертуар]     [Фото]     [Співпраця]     [Відгуки]
Сторінка містить гіперпосилання, для переходу потрібно навести мишку на зображення диску або його назву і натиснути лівою кнопкою

Український весільний обряд

На цьому DVD-відео дискові зафіксовано справжнє українське весілля. Використано весільні обряди з Київщини, Черкащини та Полтавщини.

Визвольні пісні

То є пісні бійців УПА без жодного аранжування. Tільки чоловічі голоси - без інструментального супроводу. Саме так вони зазвичай і звучали в окопах під час військових дій...

Українські побутові танці

Один з найперших відео-посібників з етно танців. Продукт призначено для людей, які хочуть самостійно вивчити побутові танці у зручний для себе час і в зручному для себе місці.

Коло Буття (2007)

На диску представлено пізні (19-20 ст.) колядки, безпосередньо пов'язані із церковним співом. Також на диску є щедрівки, ліричні пісні, колискові, весільні і веснянки.

Танці Буття (2006)

Танцювальна музика центральних (Київщина, Черкащина) і східних (Сумщина, Чернігівщина, Полтавщина, Дніпропетровщина) регіонів України. Представлена на диску музика є результатом гри у Школі Традиційного Танцю.

Життя Буття (2005)

Іструментальна музика з Полтавщини, Тернопільщини, Гуцульщини та Закарпаття; пісні з Полтавщини, Чернігівщини, Закарпаття й Тернопільщини – диск представляє більшість регіонів, з якими працює гурт «Буття»

Мелодії душ (2004)

Пісні військового характеру у виконанні чоловічого гурту без супроводу. Разом з відомішими пінями "За Україну", "Од Сяну до Дону" знайдемо тут також історичну "Суд над Байдою", козацькі "А вже літ за триста", "Віє вітер, віє буйний", тощо

Ой весілля, весіллячко (2003)

Інструментальна музика західних регіонів України до забави: коломийки, козачки, вальси, польки, народні фокстро і до весільного обряду. 32 інструментальних треки переважно без співу.

Поклонімося (2002)

Збірка архаїчних колядок й щедрівок. Диск зроблено у тричастинній формі: колядники колядують на господаря й господиню; їх садовлять за стіл, вони співають кілька ліричних пісень; колядують на всіх, кого не побачили одразу (хлопця, дівчину) і в кінці співають «Многая літа»

Да й розкопаю я гору (2001)

Якщо ви бачили мультік "Жил был пёс", ви зрозумієте характер і настрій цього диску - протяжні багатоголосні ліричні пісні без інструментального супроводу.


© Ольга Кузьманенко 2006