This version of the page http://ictv.ua/ukr/dvd6.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-14. The original page over time could change.
ICTV - «Псевдонім «Албанець»
Факти    Про ICTV    Телепрограма    Програми    Фільми    Серіали    Бізнес    Розваги    DVD-колекція   
DVD-колекція
  «Дорогі діти»
  «Мільйон від Діда Мороза»
  «Почни нове життя з Миколою Томенко»
  «Морські дияволи»
«Псевдонім «Албанець»
  «Леся+Рома» том 3-4
  «Леся+Рома» том 1-2
  "Квартирне питання"
  «Не наїжджай на Діда Мороза!»
  Точки продажу
«Псевдонім «Албанець»

 
2 вересня надходить у продаж DVD-реліз із серіалом «Псевдонім «Албанець»
 
«Зіркова колекція DVD» ICTV розширюється. Телеканал запускає серію DVD «Час героїв», для якої відібрано найуспішніші чоловічі серіали про сильних, відважних, успішних героїв. Вони мають різні характери та долі, але повні рішучості виконати обов'язок – у кожного свій.
 
Серіал «Псевдонім «Албанець» розповідає про життя професійного в минулому «ліквідатора». Албанець безпомилково проводив індивідуальні зачищення в Африці й Афганістані, у Південно-Східній Азії й Латинській Америці. Але й в ідеального солдата є своя межа витривалості. У 45 років він вирішує залишити небезпечне ремесло. Однак у колишніх товаришів по службі, по вуха загрузлих у кримінальному бізнесі, свої плани щодо "ліквідатора". Його одне за іншим змушують виконувати завдання. Але коли він стає непотрібним і небезпечним, ухвалено рішення його ліквідувати. На Албанця оголошено полювання...
 
Нагадаємо, що з початку 2008 року ICTV почав формувати свою колекцію проектів на DVD. У січні надійшов у продаж перший диск – новорічна комедія ICTV «Не наїжджай на Діда Мороза!». Другим релізом каналу став DVD із найкращими випусками «Квартирного питання», далі з'явилися чотири перших томи DVD-релізу комедійного серіалу «Леся+Рома».
 
Перелік та адреси місць продажу та мереж ліцензійних відеодистриб'юторів
 


© Усі права захищені
Created by WorldWebStudio Powered by Insider