This version of the page http://www.gps.ua/ru/nardep (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-14. The original page over time could change.
Нардеп №6-7 июнь-июль 2005 | Benish GPS Ukraine

Benish GPS Ukraine


Предлагает спутниковые противоугонные системы при полном содействии правоохранительных органов

Скидки на страхование


Возвращено автомобилей




На общую сумму


      

Контакты


04080, Киев ул.Фрунзе, 105
стадион "Спартак"
тел: +38 (044) 49-44-999
Факс: +38 (044) 49-44-998
gps_info@benish-gps.com, www.gps.ua

Горячая линия:
8 800 30 03 999

Новости

08.10.2008
В сентябре в Европе авторынок упал на 9%

18.09.2008
В Украине принята программа развития автопрома до 2015 года

16.09.2008
Автошоу на Столичном шоссе

11.09.2008
Предотвращен угон автомобиля

08.09.2008
По всей Европе обвалился автомобильный рынок в августе. Что происходит в Украине

02.09.2008
Aston Martin возродит конкурента Bentley

« [1] 2 3 4 ... »


Рассылка новостей:

Нардеп №6-7 июнь-июль 2005


ТАНДЕМ ВАШОЇ ВПЕВНЕННОСТI

Страхова компанія "Брокбизнесстрахування" та компанія Benіsh GPS Ukraine об'єднали зусилля для досягнення нової якості послуг. Разом ці компанії надають клієнтам повний комплекс автомобільного захисту, спрямованого на запобігання викрадення, ліквідацію ушкоджень, а також допомогу водієві в аварійних та складних ситуаціях.

Унікальне устаткування й програмне забезпечення, що розроблені з урахуванням всіх вимог і стандартів автомобільної безпеки, призначені для захисту автомобіля, водія та пасажирів у будь-якому місті земної кулі. У випадку надзвичайної ситуації, захопленні, при натисканні "тривожної кнопки" бортове устаткування самостійно відправить сигнал тривоги до диспетчерського центру компанії й диспетчер викличе відповідну службу ("швидку", підрозділ МВС, рятівників), вкаже місце, де перебуває машина, і що з нею відбувається.

В усім світі охоронно-пошукові технології на базі GPS визнані найнадійнішими та ефективними. В Україні компанія Benіsh GPS Ukraіne працює під патронатом Міністерства Транспорту та за цілковитого сприяння Департаменту ДАі МВС - термінали компанії встановлено у всіх обласних чергових частинах ДАі.. Кількаразові бойові виїзди показали стовідсоткову статистику знаходження транспортних засобів, що є підтвердженням ефективної взаємодії між компанією й реагуючими структурами.

Зі свого боку "БРОКБІЗНЕССТРАХУВАННЯ", що надає послуги за всіма видами класичного ризикового страхування й перестрахування, додала до космічного рівня GPS-технологій високу якість програм страхування, юридичного та технічного ассистансу, професіоналізм та досвід працівників. Це дозволяє пропонувати послуги найвищого рівня, які задовольняють найвибагливішого клієнта, зі значними знижками на страхування й установку систем. За наявності супутникової навігаційної системи визначення географічних координат клієнти мають можливість одержати знижку на страхування автомобіля з повного КАСКО до 20%, а з ризику "викрадення" - до 80%.

Довідка "Нардепа"

ЗАТ Страхова компанія "БРОКБІЗНЕССТРАХУВАННЯ" існує на ринку з 15 грудня 1993 року та входить у першу десятку страховиків України за обсягом сплаченого статутного капіталу (50 700,00 тис. грн.). "БРОКБІЗНЕССТРАХУВАННЯ" вважається одним з потужних і перспективних гравців на ринку вітчизняного страхування. Компанія є стратегічним партнером Акціонерного банку "БРОКБИЗНЕСБАНК", що дозволило створити гармонічний тандем у сфері надання страхових та фінансових послуг. "БРОКБІЗНЕССТРАХУВАННЯ" співпрацює з найбільшими українськими та закордонними страховиками та має у своєму спектрі значний перелік страхових продуктів. З листопада 2004 року було ухвалене рішення про розвиток регіональної мережі страхової компанії по Україні. До кінця 2006 року планується створення філій і представництв у регіонах України по всій філіальній мережі АБ "БРОКБІЗНЕСБАНК".

Довідка "Нардепа"

ТОВ "Беніш Джі Пі еС Україна" (Benіsh GPS Ukraine) - ексклюзивний оператор вітчизняного ринку сучасних супутникових технологій. Спеціалізація компанії, що зареєстрована у 2000 році, - встановлення й сервісне обслуговування супутникових систем охорони та супроводження транспортних засобів: літаків, автомобілів, катерів. Протягом усіх 5 років роботи компанії, на українському ринку, ведеться інтенсивна робота з розширення дилерської мережі й на сьогоднішній день встановлення систем можна зробити майже в усіх регіонах України. Компанією укладено угоди про співпрацю з визначними автосалонами, провідними банками та страховими компаніями. Одною з останніх значних подій у діяльності компанії стало укладання угоди з СК "Брокбізнесстрахування".

Отрывок №1 Отрывок №2 Отрывок №3 Отрывок №4 Отрывок №5 Отрывок №6 Отрывок №7