This version of the page http://www.dso.kiev.ua/kiev_uh_navc.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-14. The original page over time could change.
| ---Київське училище професійної підготовки--- |

Програма навчань


    - основи криміналістики

    - основи правових знань

    - спецтехніка та засоби зв’язку

    - вогнева підготовка

    - тактика самозахисту

    - основи долікарняної допомоги

    - тактико

    - спеціальна підготовка професійно

    - психологічна підготовка


   Основи криміналістики - ціль даного предмета полягає в тому, щоб навчити слухача правильно та вміло розпізнавати підроблені документи та описувати зовнішні ознаки людини, виявляти сліди злочину та правильно їх зберігати з метою подальшої передачі їх до правоохоронних органів.


   Основи правових знань - ціль даного предмета полягає в набутті теоретичних знань щодо кримінального, кримінально процесуального, адміністративного законодавства України та інших нормативних актів, що використовуються в суспільстві та в процесі виконання службових обов’язків, пов’язаних з охоронною діяльністю.


   Спеціальна техніка та засоби зв’язку - ціль даного предмета полягає в набутті теоретичних і практичних навиків застосування спеціальної техніки, засобів зв’язку, охоронно-пожежної сигналізації, що використовуються при виконанні охоронних функцій.


   Вогнева підготовка - ціль даного предмета полягає в набутті теоретичних знань матеріальної частини і практичних навиків поводження з вогнепальною та газовою зброєю з метою захисту від посягань на особу та власність, що охороняється, вивчення правил її застосування.


   Тактика самозахисту - ціль даного предмета полягає в набутті практичних навиків і знань по застосуванню прийомів рукопашного бою в ситуаціях, що можуть виникнути як в процесі професійної діяльності, так і поза нею.


   Основи долікарняної допомоги - ціль даного предмета полягає в набутті теоретичних знань і практичних навиків надання першої медичної допомоги при різноманітних ушкодженнях та травмах, виявлення симптомів захворювань з метою подальшої передачі хворого в медичний заклад.


   Тактико - спеціальна підготовка - ціль даного предмета полягає в набутті теоретичних знань і практичних навиків, щоб навчити слухача правильно, чітко та грамотно діяти в складних та екстремальних ситуаціях які виникають під час несення служби.


   Професійно - психологічна підготовка - ціль даного предмета полягає в набутті слухачами відповідних знань та навичок використання в професійній діяльності психологічних особливостей входження в спілкування та встановлення психологічного контакту, аналізування різноманітних обставин та ситуацій в процесі життєдіяльності, застосування методів психологічного впливу, використання психологічних особливостей людини та її поводження в екстремальних ситуаціях.


    Всі випускники по закінченню курсу навчання отримують документи державного зразку про здобуття професії “Охоронник” та “Охоронець” (“Тілоохоронець”), яке дає право працювати як в системі Державної служби охорони МВС України, так і в інших охоронних структурах незалежно від форм власності. Крім того ви отримуєте посвідчення Державної служби охорони - яке дає право займатись охоронною діяльністю на всій території України.


    Вимоги до бажаючих навчатись:

    1. Повна середня освіта (копія документу)

    2. Відсутність судимості

    3. Медична довідка (форма 086 У)

    4. Дві фотокартки (3х4 см)

    5. Медична довідка з висновком нарколога, дерматолога, психіатра

    6. Паспорт

    7. Військовий квиток або приписне свідоцтво При вступі проводиться співбесіда. Бажаний вік від 20 до 40 років.

    Прописка значення не має.