This version of the page http://www.ukrsibbank.com/u/platezhnye_karty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-13. The original page over time could change.
Платіжні карти / УкрСиббанк -

[русский] [english]   пошук: 

Приватним особам
Середньому та малому бізнесу
Корпоративним клієнтам
Інвестиційний бізнес

Платіжні карти

До уваги клієнтів УкрСиббанку!!!

У зв'язку з виявленням випадків шахрайського використання реквізитів банківської платіжної карти (далі – БПК) в мережі Інтернет, ґрунтуючись на інформації, наданій Міжнародними Платіжними Системами Visa International та Master Card, а також іншими банками-емітентами БПК, з метою попередження несанкціонованого використання Ваших коштів, рекомендуємо Вам відмовитися від введення даних БПК (номера БПК, дати закінчення терміну дії БПК, коду захисту CVV2 / CVC2) на web-сайтах, які пропонують участь у різноманітних акціях з подальшою виплатою бонусної винагороди на БПК, а також на інших підозрілих сайтах. Дані сайти спеціально створені для незаконного збору реквізитів БПК з метою їх подальшого шахрайського використання!

Також, інформуємо Вас, що в мережі Інтернет з'явилися шахрайські сайти, які клонують офіційні сайти різноманітних компаній. Будьте уважними: у випадку здійснення операцій та проведення розрахунків у мережі Інтернет використовуйте захищений протокол передачі даних https://.

Додатково, повідомляємо Вам про випадки контактування шахраїв з клієнтами Банку по телефону або по e-mail, коли шахраї представляються співробітниками Банку або Міжнародних Платіжних систем Visa International та Master Card, і, нібито для проведення процесу ідентифікації, просять клієнта повідомити особисті дані (ПІБ, адресу, паспортні дані, останні чотири цифри карти, ПІН-код). Застерігаємо Вас від повідомлення особистих данних шахраям!

Акцентуємо Вашу увагу, що згідно п. 3.1.5 Правил проведення операцій з поточними (картковими) рахунками, відкритими для фізичних осіб, клієнт УкрСиббанку зобов'язується не передавати БПК для користування третім особам, а також не розголошувати їм ПІН-код, код CVV2 / CVC2 та інші реквізити БПК.

Платіжна карта — засіб доступу до вашого рахунку, використовується для оплати товарів та послуг у магазинах, готелях, ресторанах — будь-яких підприємствах торгівлі та сервісу, які приймають до оплати платіжні карти, а також отримання готівки у банкоматах та відділеннях банку*.

Платіжна карта поєднує у собі безпеку та швидкість оплати товарів та послуг.
Платіжна картка — це зручно, надійно, вигідно та мобільно!

Зручно

У Вас не буде необхідності мати з собою великі суми готівки для оплати товарі та послуг. Ви завжди маєте можливість оплатити покупку зі свого карткового рахунку.

Ви зможете розплатитися за допомогою платіжної карти у більш ніж 30 млн. торгових та сервісних точок в усьому світі, які приймають до оплати платіжні карти, з логотипами платіжної системи Visa або MasterCard відповідно.

Ви зможете отримати готівку у банкоматах банку 24 години на добу 7 днів на тиждень не тільки у банкоматах АКІБ «УкрСиббанк», але й у понад 800 тис. банкоматів в усьому світі з логотипами платіжної системи Visa або MasterCard відповідно.

Надійно

Картка гарантує збереження грошей у мандрівці та відрядженні: втрата карти не означає втрату Ваших грошей, оскільки своєчасне блокування карти попереджає несанкціоноване використання грошових коштів.

Вигідно

Ви зможете знімати не усі грошові кошти з карткового рахунку, а отримувати рівно стільки, скільки Вам необхідно на цей час, залишок же грошових коштів буде накопичуватися. При цьому банк буде нараховувати проценти на залишок за грошовими коштами.

Мобільно

Подорожуючи, Ви завжди маєте з собою валюту країни перебування, і не витрачаєте час на обмін валют та гроші на оплату комісійних. Гроші, які знаходяться на картковому рахунку, не декларуються на митниці (наявність картки декларується усно).
За картками кредитного рівня клієнт має можливість забронювати номер у готелі та взяти в оренду автомобіль.

В якій би точці земної кулі Ви б не перебували, Вам буде зручно контролювати стан карткового рахунку за допомогою послуги GSM-banking:

  • отримувати інформацію на свій мобільний телефон про проведені операції за картковим рахунком автоматично після здійснення купівлі чи отриманні готівки;
  • інформацію про доступний залишок за картковим рахунком;
  • заблокувати картку у випадку втрати чи крадіжки.

Наш банк надає Вам можливість відкрити будь-яку платіжну карту міжнародних платіжних систем VISA и MASTERCARD, починаючи від найдемократичніших Cirrus/Maestro або Visa Electron та закінчуючи елітними картами класу GOLD.

Цілодобова служба клієнтської підтримки АКІБ «УкрСиббанк» допоможе вирішити питання, які можуть виникнути під час користування карткою (тел. (057) 717 73 67 або 8 800 5005 800 або (044) 201-2275), надати інформацію про реальний залишок коштів на рахунку, ззарахованих та списаних коштах.

* – отримання грошових коштів у відділенні банку здійснюється при пред'явленні паспорту.

 

Дивіться також

-Кредитна картка
-Як отримати карту
-MasterCard
-Visa
-GSM-banking
-Тарифи
-Контакти

Private banking
Інвестиційний бізнес
Вибери платіжну карту

Керування підпискою
Клієнт-банк
Укрсиббанк. Private banking

Телефон довідкової служби: 8 800 50 05 800

Підписка: 

[мапа сайту] [контакти]
[русский] [english]

© УкрСиббанк BNP Paribas

www.bnpparibas.com