This version of the page http://www.un.org.ua/ua/inter-conf-poverty/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-11. The original page over time could change.
Міжнародна конференція з питань подолання бідності-United Nations in Ukraine
    English
Глобальний сайт ООН | Інформаційний центр ООН | Бізнес Центр | Адміністрація | Вакансії | Мапа сайту
U
N

А
Г
Е
Н
Ц
І
Ї
ПРООН
Програма розвитку ООН
ЮНІСЕФ
Дитячий фонд ООН
УВКБООН
Управління Верховного комісара ООН у справах біженців
ЮНФПА
Фонд Народонаселення ООН
ЮНЕЙДС
Об'єднана Програма ООН з ВІЛ/СНІДу
ВООЗ
Всесвітня організація охорони здоров'я
УНЗ ООН
Управління ООН з наркотиків та злочинності
МАГАТЕ
Міжнародне агентство з атомної енергетики
МОП
Міжнародна організація праці
MOM
Міжнародна організація з міграції
МФК
Міжнародна Фінансова Корпорація
МВФ
Міжнародний валютний фонд
СБ
Світовий Банк

A
Відповідь ООН на надзвичайні ситуації в Україні
Пташиний грип
Повені на Заході України

Міжнародна конференція з питань подолання бідності

Програма розвитку ООН (ПРООН) організовує Міжнародну конференцію з питань подолання бідності, що відбудеться 16 квітня 2008 року  з 9:30 до 18.00 у Будинку вчителя за адресою вул. Володимирська, 57, м. Київ.

Очікується, що Конференція стане масштабним міжнародним заходом, який відбуватиметься впродовж одного дня, і матиме на меті всебічне обговорення питань бідності на глобальному, регіональному та національному рівні.

 

Мета конференції

Під час проведення Конференції учасники матимуть можливість обговорити основні тенденції бідності в Україні та ознайомитися з найкращими міжнародним практиками та інструментами, що застосовувалися іншими країнами з перехідною економікою для боротьби з бідністю. Крім того, окрема увага звертатиметься на питання стратегічного партнерства між громадським та приватним секторами.

Учасники конференції приймуть участь у двох пленарних засіданнях, під час яких вони аналізуватимуть проблеми бідності у країнах з перехідною економікою та проблеми бідності в Україні. Також проводитиметься робота  в трьох робочих групах з питань методології, моніторингу та техніки вимірювання бідності, де також розглядатимуться моделі соціального захисту на прикладах інших країн та питання ролі, яку відіграє приватний сектор у подоланні бідності.

 

Учасники

Планується, що захід відвідають провідні міжнародні експерти з Польщі, Болгарії та Словаччини,  представники українського Уряду України Іван Васюник, Віце-Прем’єр-Міністр України, Олександр Шлапак, Перший заступник Голови Секретаріату Президента України, Людмила Денисова, Міністр праці та соціальної політики України, Михайло Папієв, Народний депутат України, Член Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики.

Також до участі у Конференції залучатимуться представники приватного сектору, неурядових організації та науковці. А саме Елла Лібанова, член-кореспондент Національної академії наук України, Директор Інституту демографії та соціальних досліджень, Валерій Геєць, Академік Національної академії наук України, Директор Інституту економіки та прогнозування, Наталія Власенко, Заступник Голови Державного комітету статистики України, Карл Штурен, Виконавчий Директор, «Чумак» (Україна) та ін.

Спеціальним гостем та доповідачем на Конференції буде Корі Удовічкі, Помічниця Генерального секретаря ООН, Асистентка Адміністратора Програми розвитку ООН, Директор Регіонального бюро ПРООН з країн Європи та Спідружності Незалежних Держав (СНД). Також захід відвідають Френсіс О’Доннелл, Постійний координатор Системи ООН в Україні, Представники Світового Банку, Представники Департаменту з економічних та соціальних питань Організації Об’єднаних Націй (UNDESA), ПРООН, ЮНІСЕФ.

 

Програма

Детальний порядок денний конференції можна знайти тут .

 

Контакти

  В разі Вашого зацікавлення прийняти участь у Конференції або отримати додаткову інформацію, прохання звертатися до Наталії Бурденюк  за тел. +380 44 253 93 63 або електронною поштою Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.

Останні новини ООН


11.02.09  Фонд Народонаселення ООН проведе прес-конференцію «Попередження ВІЛ-інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців Збройних Сил та правоохоронних органів України»
 
11.02.09  Міжнародна Організація Праці закликає до боротьби з безробіттям
 
10.02.09  Восьма Європейська регіональна зустріч МОП: Делегати розглядатимуть питання зайнятості та соціальних наслідків фінансової кризи
 
04.02.09  ЮНЕСКО проведе конкурс есе для молоді «Роль науки у побудові кращого світу»
Усі новини...
Підписатися на новини...

Анонс подій


23 лютого. Прес-конференція «Попередження ВІЛ-інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом, серед військовослужбовців Збройних Сил та правоохоронних органів України» в інформагентстві УНІАН (вул. Хрещатик, 4). Детальніша інформація: Ірина Мазур, 254.00.35.














© Веб-сторінка офіційного сайту Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні 2007. Усі права застережені

Website of United Nations office in Kyiv, Ukraine. Description of major missions, interesting information, useful hints and phone numbers. United Nations UN Ukraine cooperation poverty reduction refugees Goodwill Ambassador human rights Global Compact corporate social responsibility Avian Influenza Millennium Development Goals Millennium Declaration HIV/AIDS General Secretary Assembly UNDAF Development Assistance Framework World Health Organization Children's Fund Development Programme High Commissioner for Refugees IMF IFC World Bank International Labour Organization UN Population Fund IAEA Migration Human Development Report Francis O'Donnell agencies Resident Coordinator system Country Team history Common Country Assessment