This version of the page http://www.babuin.ua/ex-tishenko.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-11. The original page over time could change.
Дарья Тищенко - живопись, графика в кафе "Антресоль", Киев










Арт-кафе «Антресоль» представляет:

Дарья Тищенко
Живопись, графика


30 сентября - 28 октября
Арт-кафе "Антресоль"
бул. Шевченко, 2
235 8347


Даша пише казкові картини. В цих делікатних полотнах тепло дихає її душа. І в цих рукотворних снах кольорово переливається її особливий незвичайний світ, вгадується нагадана пригода, чи мрія про небувалу подорож за межі буденного. Адже там, за межею - спокій, тепло, таємниця, підйом угору, розкішне буяння форм і особливий, щасливий колір, яким забарвлений виднокіл. Іноді з цих незвичайних полотен ледь проглядають обриси загадкових невгаданих облич, і тоді здається, що вони струмують зсередини, як тиха музика. Тут розташовані міста з розмальованими купками будиночків-палат, що іконно і безпосередньо скупчились за натюрмортами з квітів і небувалих океанських мушлів.

Сліпуча уява дівчини населяє своє місто дивовижними і чудернацькими створіннями - тут риби, хамелеони, динозаври, коти і лемури… Впевнено і просто народжується з графічного твердого контуру різнотравна флора, вагомі золотаві фрукти, молода і гнучка зелень, квіти, пишне ошатне листя… І в кожному творі розлитий єдиний стриманий колорит, що синьозеленою морською хвилею об'єднує різноманітні зони, і тримають у кольоровій напрузі графічний каркас твору.

І тоді розумієш - світ не може бути беззмістовними уламками - ні, світ сяє тихою, життєдайною силою, яка дає наснагу мистецтву і майбутньому.

Дмитро Корсунь


Книжная кофейня Бабуин Клуб Кафе Киев

последние фото: Концерт Аукцыон




Moleskine. 
Легендарная записная книжка








Нотариус