This version of the page http://www.slavutich.ua/news/U_novomu_r.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-10. The original page over time could change.
Новости-Славутич


16.10.07  У новому ролику ТМ "Славутич" з'явився син!

15 жовтня на українських національних телеканалах почався показ нового рекламного ролика від ТМ "Славутич".

У новому ролику були задіяні добре знайомі герої за попередніми роботами. На цей раз сюжет ролика ґрунтується на курйозній ситуації, викликаній дружнім розіграшем. У новій рекламній роботі традиційно відображена філософія торгової марки – справжня чоловіча дружба.

Місце дії історії, відображеній у ролику, - пивний бар. Компанія друзів чекає на приятеля, щоб насолодитись улюбленим пивом і добре провести вечір, тоді як він намагається познайомитися з двома гарненькими дівчатами. Але друзі не були б друзями, якби не вирішили розіграти приятеля, і повернути його в компанію. Один із друзяк привселюдно поздоровляє Ловеласа з "народженням сина"! Результат – здивовані панночки засмучено відвертаються від "безпомічного молодого батька", а нещасливий ловелас не менш здивований намагається зрозуміти, у чому ж справа... А справа – у розіграші друзів, що весело сміються за сусіднім столиком! Незадоволення проходить за келихом улюбленого пива "Славутич", яке тут же презентують "цінителю" жінок. "Славутич" є прекрасним приводом для зустрічі в теплій компанії кращих друзів!

Андрій Романюк, бренд менеджер ТМ Славутич: "Славутич – пиво для справжніх друзів. А яка чоловіча компанія друзів обходиться без гумору, жартів та розіграшів? Саме тому в новій роботі ми вирішили продемонструвати чоловічу дружбу із властивим для неї гумором. Наші рекламні роботи, об'єднані єдиною ідеєю "Славутич – пиво справжньої дружбі", - дуже різні, але всі вони розповідають історії з життя звичайних друзів. Як результат, ми отримали веселу історію, яку можна переказувати один одному як анекдот".

Олександр Нетребчук, креативний директор агентства "Максима Київ": "У новій серії чоловіча дружба піддалася випробуванню чарами прекрасної статі. Головні герої легко й красиво розіграли забавну й іронічну історію, у черговий раз довівши, що в кола друзів є постійний і непорушний центр – пиво "Славутич".



13.01.09"Славутич" оголошує результати акції "10 років разом!"

13.10.08Нова акція від ТМ "Славутич" - 10 років разом!

20.08.08"Славутич" - перша преміальна пляшка в сегменті мейнстрім

30.07.08В Запоріжжі відсвяткували завершення проекту по реконструкції стадіону  Славутич-Арена

18.07.08"Славутич"  виступив партнером молодіжного музичного фестивалю "Перлини сезону" 

10.07.08Анатомія дружби від ТМ "Славутич"

10.06.08"Славутич" збирає друзів в Запоріжжі!

19.03.08П'ять мільйонів гривень отримають прихильники ТМ  Славутич 

16.10.07У новому ролику ТМ "Славутич" з'явився син!

15.08.07Славутич  дарує справжні гроші






Архив новостей
19.03.08 – 13.01.09
13.03.07 – 16.10.07









Заставки на мобильный телефон, веселый рингтон, дружественные обои для рабочего стола - все это в стиле "Славутич" для лучших друзей