This version of the page http://belarus.org.ua/?p=9 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-07. The original page over time could change.
Білорусь, Украіна » Blog Archive » Україна і Білорусь найближчим часом підпишуть п’ять угод про співпрацю

Україна і Білорусь найближчим часом підпишуть п’ять угод про співпрацю

Під час запланованого візиту до України Президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка в Києві буде підписано п’ять двосторонніх угод. Документи стосуватимуться таких питань, як співпраця в галузі енергетики, сільського господарства, передача засуджених осіб, консульська конвенція та робота пунктів перетину кордону в районі ЧАЕС. Про це 21 лютого на брифінгу заявив заступник Глави Секретаріату Олександр Чалий.

Усі угоди вже парафовані на експертному рівні.

За словами О. Чалого, у відносинах із Білоруссю Україна особливо зацікавлена в можливості постачання своєї електроенергії до цієї країни та в подальшому розвитку економічних зв’язків. Заступник Глави Секретаріату охарактеризував відносини з цією країною як партнерські. «Для України Білорусь – один із наших найбільших сусідів, ми повинні підтримувати цей діалог на найвищому рівні», – сказав О. Чалий.

Leave a Reply