This version of the page http://www.myrelax.com.ua/post/4/444 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-06. The original page over time could change.
Мазох-кафе / дивина для туристів / MyRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

Мазох-кафе / дивина для туристів

lvivgirl | 19 Травня, 2008 10:44

До незабутніх вражень, які залишаться у гостей міста від його відвідин власники Мазох-кафе вирішили додати, ще й ці – від відвідин закладу «з перчинкою». Безсумнівно кафе стане популярною туристичною точкою. Можливо навіть туристичні агенції змінять свої маршрути з тим, щоб не оминати це «чудо». «Чудом» заклад став завдяки також новомодному пам’ятнику з таємницями Захер-Мазоху, якому належить фактично відкриття течії в письменництві, що описує сексуальне задоволення через приниження особистості. Про нього вже написано вдоста.

Наступна особливість кафе – його обмундирування – на стінах висять ланцюги, а в підвальному приміщенні – розставлені гіпсові частини тіла та представлені шпалери з оголеними тілами. В тому ж «дусі» виконаний і одяг офіціанток, - одягнути спецівку зі шкіри та строгачів змогли очевидно найсміливіші зі сфери послуг. Та й це не все. Ріжні пристосування для екзекуцій чіплятимуть і на Вас, якщо Ви ризикнете відвідати це кафе. Хоча відмовитись від примірянь звісно можна… Серед останніх – петля з мотузки на шию, наручники на руки, кайдани на ноги, а Вашому сусіду може дістатися батіг. Саме це знаряддя найбільше подобається гостям, не вперше помічаю, що ним тут же намагаються скористатися веселі компанії, щоб по-дитячому подуріти.

Зрештою, щоб у Вас не склалося враження про заклад як про похмурий та «збоченський», додам, що насправді він нагадує маленьке французське кафе - з м’якенькими диванами й стільчиками, червонястим освітленням, прозорими фіранками та щільно заставленими міні-столиками…. Такий собі агресивний глямур.
Написи на стінах та описи меню дозволять стати Вам на крок ближчими до творчості Леопольда Франциска Йоґана Фердинанд Марія Еквес фон Захер-Мазоха. Кількома словами, як описує її сайт закладу, ця течія всього-навсього є доведенням аксіоми, що «у кохання рівних немає». Все решта – надбання часу та фантазій.
 
 
Ну ось. Якщо Ви вже зробили фото з пам’ятником, в кайданах та в компанії дівчат з ланцюгами – можна щось і замовити попоїсти. Кількаразове перечитування меню, справедливо зауважу, не викликало апетиту – фондю (120-160), карпачо (28-40 грн), паштети, 3 види гарячого (55-70 грн) і стільки ж приблизно салатів оригінального виконання з афродизіаками - читаються несмачно.

Схоже це те місце, де найцікавіше вживати коктейлі (35-55 грн), кавусю (12 грн) та льоди (20 грн). Не в останню чергу тому, що позиції меню незнайомі чи надто екстраординарні.
Ще варто згадати, що наскільки деякі офіціантки туточки люб’язні, рівно настільки ж инші – можуть дозволити собі «гаркати» до відвідувачів, що столики зарезервовано (без жодної таблички інформуючої про це на них) замість запропонувати другі вільні. Спишемо – це на молодість закладу, впевнена його потенціал у всіх розуміннях ще розкриється наповну.
Отже, в пошуках нових вражень і Ви не оминіть цей заклад.
 
вул. Сербська 7, Телефон: 272 18 72
 

 


Igor

igor | 04/06/2008, 00:53

На Гіляку п.ід.а.расів, потім в печі спалити і щоб ні хто не згадував, де попіл розвіявся.

Ганьба ! Позор для України. Для всього світу.

Да ви не знаєте, хто такий був Мазох.

Хто не згоден, пишіть

igor_61@rambler.ru

Но це вже крайність !!!

masik | 04/06/2008, 12:52

Коли ти приходиш сюди вперше, то дійсно цікаво,є на що подивитись:і інтер"єр, і одяг офіціанток, і всі ці мазо-штучки. Але коли вже задовільнив свою цікавість, вдруге б не прийшов. Червоне освітлення в інтер'єр вписується гармонійно, але висидіти з таким хоча б пів-години.Дійсно мазохізм :-) Меню - нічого такого..Тобто є якісь страви, але з оригінального - хіба що назви. Якщо туди іти як на екскурсію - нормальне місце, ви і ваші гості вражень наберуться, але для регулярного харчо-відпочинкового місця є зручніші заклади

fignja powna

yustas | 06/06/2008, 00:48

Фігня повна, якщо реально то має бути встидно за те що там подають. Нейтрально ставлячись до мазохізму скажу вам, що кухня і обслуга ніяка, просто ніяка! захер - гівно-одна назва, кава-люра,фондюшницю недомили, певно в них там і на кухні таке хуйове червоне світло. найкращим з того всього був коньяк. другий раз не піду і друзям не пораджу. можливо донєцкім турістам таке по пріколу. рукі в карман посувать. а там гулькін хуй...

Буч | 06/06/2008, 01:03

Шось там не допрацьовано, недоліки і недоробки навіть червоне світло не може сховати.Якийсь новий підвид рагулізму, така собі мутація бичізму. різні думки чув про сумнозвісну славу цього кафе, але це можна було краще обіграти, однодоларовий інтерєр, та й офіціантки одягнуті якось по-рагульськи. бронзовий дядько виглядає на голову краще ніж то все там всередині.а хто робив дизайн їм? Є ж люди які це професійно роблять, а не таку лажу.

Svet_lynu | 14/06/2008, 23:50

У кожного є своя думка... А як на мене там просто супер!!! І офіціантки дуже привітні і кухня цікава, смачна, оригінальна та не така як всюди! Там можна приємно провести час, розслабитися, віддихнути і пожартувати! Немає такого закладу, де тобі б наділи наручники, прищепнули прищепкою чи одягнули в кайданки! Це незвичне кафе!!!

Crystal | 04/07/2008, 14:20

Вчора була в кафе, моя подруга святкувала свій день народження... зі своєї ініціативи я б туди ніколи не пішла!ОФіціани мені дуже сподобались, вічливі.З меню викинули карпачо і ще декілька страв тому нічого цікаво не має.Сподобались як подають салат.Згідна з Ігором вони дійсно не мають уяви хто такий був Мазох.Другий раз я в це кафе не піду

marmurova | 14/07/2008, 14:02

Згідна з yustas. Фігня повна! Кухня ніяка, ціни високі, обслуга на низькому рівні та і інтерьер так собі. Крім бронзової фігури нічого цікавого!
Замовляли коктелі....Ааатстой! Не робіть такої помилки!!!!

Та шо ви вз"їлися! Акуна Матата!

kunoichi | 21/07/2008, 10:57

Була там позавчора. Друзі заінтригували, приїхали до Львова з Києва, знайшли, сходили. Нічого, звичайно, надприроднього, проте цікаво і не звично. Згодна, шо для садо-мазо було б доречніше більше простору , бо ддуже вже щільненько столики поставили. Офіціантка привітала нас отак "Я буду з вами, доки ви на то заслуговуватимете". Повеселила нас=) Мене різочкою пошмагала трохи=) Весело! Бичі яйця (якшо то й справді є бичі яйця) такі собі, нічогеньки. Щоправда, куштувала то вперше. Як на мене, ті, хто так гнівно відгукуються, шось аж надто багато від "Мазоха" очікували. Не сумуйте, хлопці! Ходіть туди веселою гурбою. А хоча б раз можна сходити. Цікаво! ПРоте, "Криївка" атмосферою своєю більше заводить! =)

Пуп"янок | 28/07/2008, 17:22

Я читала Венеру в хутрі, інтересне чтиво. ПОтім півночі обдумувала. Це тобі не Донцова чи Устінова. Я думаю, відкриття такого закладу у Львові - заєбісь. Місто - дико цікаве для туристів, Варшава отдихаєт. Оригінальні заклади потрібні.

Тільки назва і памятник.

Петро | 30/07/2008, 18:16

Кафе погане. А памятник- хороший, проте ніяк не повязаний з самим кафе,- він частина вулиці. (замануха)Офіціантки може й любязні , але до чого це,- вони набрані з навколишніх сіл. А в селах теж любязні з дитинства люди- от тільки по "особливому-любязні"- без витонченості шарму і взагалі, без нічого, просто любязні.Це внутрішньо вони ніякі, ну і зовнішнь аж до смішного ну зовсім не сексуальні!!! Кухня ніяка- їли фондю шоколадно-бананове, якби може перший раз фондю...Це мені нагадує як на "зарє пєрєстройки"(рос.)в НТОНі (пл.Ш.Руставелі) відкрили Суші-Бар.Йому було до суші як мені до...

та ніхто нінакого не вз"їдався!

Василь | 31/07/2008, 00:09

тут собі люди свої думки висловлюють. як погане кафе-то погане. не будуть туди люди ходити. як хтось зробить краще то будемо туди ходити, яка проблема!?! були би гроші! я коло мазоха на роботу ходжу і помічаю-там одні туристи. не це і розраховано. думаю що постійних клієнтів немає. я раз був-більше не піду в ту лажу.бронзовий дядько стоїть і буде стояти а з"їсти і випити хочеться добре за ті гроші що там заплатив.

Irena | 19/11/2008, 13:53

Що не кажіть, але обслуга там чудова. Таке у Львові не часто надибаєш.

Олена | 10/12/2008, 16:54

yustas:кава-люра:) Прямо в точку.Там навіть не кава, а закрашена водичка!

Додати коментар
Запам`ятати персональну інформацію
 
« MyRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru