This version of the page http://www.myrelax.com.ua/post/4/357 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-06. The original page over time could change.
Цукернича каварня Фреска (так-так, не кав'ярня а кавАрня) / нам пишуть / MyRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

Цукернича каварня Фреска (так-так, не кав'ярня а кавАрня) / нам пишуть

lvivgirl | 07 Червня, 2007 09:35

З їх рекламного проспекту -: «…в продовження кращих традицій знаменитих львівських цукерень пропонує ексклюзивні шоколадні вироби, неповторну домашню випічку та ароматну каву. Унікальною прикрасою є настінний живопис XVIII-XIX ст., якими Фреска завдячує своєю назвою».

     В оформленні інтер'єру відчувається бажання дизайнера відновити фрески , одночасно гармонійно вписати їх в загальну концепцію каварні (наскільки це вдалося судити вам). Приміщення каварні поділене на дві зали (два рівні, один на своєрідному подіумі), одна з залів для курців ( правда не розумію в чому різниця, поділ йде скоріше умовний). Великі вікна закладу нічим не зашторені і в цьому також свій шарм, - можна пити запашну каву і спостерігати за людьми на вулиці.  При вході в каварню стоїть вітрина з солодощами, в залі для курців є два м'яких дивана (як на мене помилка дизайнера, відвідувачі дуже неохоче встають з   отих диванів J). По п'ятницях заставали там одинокого скрипаля, в будні музика не нав'язлива... і слава богу, власникам вистарчило глузду не врубувати Сердючку з Ко чи радіохвилю. Весною облаштували літній майданчик на три чи то  чотири столики, але зручний.

В поданому меню багато інформації щодо самої історії каварні, марок і особливостей алкоголю та чаю (зачитувалися і забували читати власне саме меню). Є декілька сортів шоколадних цукерок власного виробництва, три-чотири види десерту і приблизно стільки ж випічки. Окремо слід розказати за ціни, які є на порядок вищими ніж у подібних центрових закладів, - чай (елітних сортів, інших немає) - 20грн, кава - 12грн, одна цукерка ~1,5-3, ( зате в таких цінах є плюс – відсутність студентів за стаканом соку з сімома трубочками).  Є два-три види овочевих салатів приблизно в 20грн /порція.

При бажанні офіціант може принести фотоальбоми де ви можете прослідкувати всі етапи реставрації фресок (ідея чудова, правда виконання шкутильгає, - світлини не якісні, тьмяні і кольори паскудні).

Загалом ця місцина призначена для закоханих парочок, при чому не голодних ( в меню тільки десерти та алкоголь) , мої враження від   цій каварні:

  - бочка меду – відсутність галасливих  студентів, персонал привітний (поки що), зручне місце ( водночас і центр і тиха вуличка), ті самі дивани (дуже я полюбляю на них відпочивати).

 - ложка дьогтю - бракує шарму, бо і місцина добра,  і задумка цікава, але немає тієї родзинки яка і виділяє кращі заклади з поміж добрих. Кондитерські вироби ніби і смачні – але... тістечка – занадто багато крему, торти - деякі сухуваті, потребують якогось не то алкоголю, не то сиропної пропитки. Цукерки - смачні.

Ну і наостанок адреса цього закладу: Львів, вул. Краківська, 9, тел: 38/0322/ 724985

Заклад працює без вихідних з 10 до 23 години.

Дана


Girchychka | 08/06/2007, 08:39

А ще, там подають натуральну каву залиту холодною водою (не вибачаючись).
- А шо,у нас аапарат поламався!
Кривляться у слід відвідувачам, якщо мало чайових.
Та й апаратна кава там рідкісна гидота...
Ідея була хорошо, але все загнулось на рівні ідеї.

Girchychka |

Дана | 08/06/2007, 09:49

Та ви що? Слава богу мені там не попадалася така кава, і таке обслуговування, а еспрессо в них досить непогане, хоча звичайно на смак і колір....
Шкода якщо вони знизять сервіс, була непогана місцинка для відпочинку за філіжанкою кави:-(

Наталі | 08/06/2007, 15:12

кавярня гарна,але чомусь деякі столики стоять на проході,де пробігають офіціанти з підносами і треба вважати,щоб не дістати тим підносом по голові.

Окс | 08/06/2007, 15:16

зовні кав'ярня більше привертає увагу,багато столиків і маленьке приміщення

Poster | 08/06/2007, 18:41

Теж не задоволений обслуговуванням у цiй кав'ярнi - гiрших не бачив.
Найкраще - в Свiтi Кави

Poster

Дана | 13/06/2007, 10:11

Ой перестаньте, ви не бачили гірших? То пройдіться центром міста, на кожному кроці.От ви пишете про Світ Кави. так досить непогано, і я там напевно з самих перших днів, вже постійний клієнт, ще коли кавусю робили в приміщенні теперішнього магазину, але не можу сказати що обслуговування там ідеальне, там гамірно, стараюся приходити ближче обіду, коли людей ще не так багато.
Розумію що кожна людина має свою уяву про те якою має бути кавярня.
Про Фреску:
Вчора була там з чоловіком,офіціантка- дівча новеньке перестрашене по сім раз перепитується, у мене був добрий настрій і я старалася не звертати на це увагу а мого чоловіка це задівало.

Poster | 28/06/2007, 16:51

to Дана
в кожного своя "планка", - я не враховую забiгаловок, бо туди принципово не ходжу

gourmand | 03/07/2007, 10:01

Фреска є сімейним бізнесом Андрія Тавпаша, колишнього ген дира Світоча, та його дітей. Вони мали на меті показати як готується справжній шоколад, жалілися, що при Нестле на Світочі гідного шоколаду вже не випускають. Немає сумнівів, що Тавпаші професіонали шоколадного виробництва, але професіоналами ресторанного бізнесу їм ще явно належить стати.

Сашко | 04/07/2007, 15:20

З 5 балів - оцінка 4..
Офіціанти неохоче надають інформацію про "товар", кава залишає бажати кращого. Еспресо, водночас, незле (але я його не п'ю...). Суб'єктивно трошки напрягло сидіти ввечері на початку весни біля вікна - іншого місця не було, а за рахунок освітлення приміщення складається враження, що Ти "на вітрині"..

Олена | 06/07/2007, 15:04

Як на мене, заклад хороший і нічим не гірший за "Світ кави". В ньому є своя "ізюминка". Офіціанти завжди посміхаються і стаються догодити своїм клієнтам. А якщо не хочети сидіти "як на вітрині", краще прийти в той момент, коли в кав'ярні мало відвідувачів і відпочити на м'якенькому диванчику.

motanka | 14/03/2008, 20:59

Ха, а я пробувала влаштовуватися туди офіціанткою! Не знаю, мені чомусь це місце сподобалось відразу тільки приїхала у Львів. а ще інколи ходжу туди послухати знайому скрипачку Анджелку і невідомого мені гітариста.А ціну кусючі, не заперечую.

Оксана | 22/05/2008, 11:24

все би було гарно, але обслуговування як завжди підкачує. офіціантка вирішила поприбирати - почала обробляти навколишні столики (а вони там щільно стоять) спреєм для миття вікон. ядучим. який біля харчових продуктів розпилювати не мож. а дитина можливо хотіла добре дділо зробити - навести чистоту. дякувати, що додумалась не попіднімати наші горнятка і ще й наш столик поприбирати.

Балу | 09/10/2008, 00:00

Найкраще місце для релаксації !!!!!!!!!!!!!

Оля | 27/11/2008, 11:36

Перший раз була в Фресці на своє День Народження, два роки тому.На десерт взяли заварне з фруктами - було з ЦВІЛЛЮ.Офіціант навіть не вибачився.Оплатили повністю рахунок.Вирішила туди більше не ходити.Але рік тому пішли знову. Ціни там не дешеві. Але регулярно 1 раз в тиждень в четвер, після кіно, ходили туди на каву. Були дуже приємні офіціанти: хлопчик не пам"ятаю як звати, і 2 дівчинки. Приємна тиха музика і супер інтер"єр. До вчорашнього вечора. Знову торт маковий черствий, при ціні -25грн за шматок. І нові офіціати, які не знають, як ставитись до клієнтів!!!!Чайових не залишили.ПОВЕРНІТЬ КОЛИШНІХ ОФІЦІАНТІВ! Не раджу брати торти, навіть якщо говорять, що вони свіжі!!!!

Олег

Олег | 27/11/2008, 18:59

Фе!!! Фреска?!Ганьба мені тут подали протеміновану випічку.....

Супер !!!!!

oksana/ sofiya | 11/12/2008, 20:35

фреска-це наша перша робота,яку ми дуже любимо!!! Незнаємо кращої цукєрні в місті Львові.В нашій рідненькій фресці насправді відновлений солодкий смак життя!!!Фреска це наш другий дім. ЮРІЙ АНДРІЙОВИЧ-the best!!!

Супер!!!!

Антон | 16/01/2009, 01:06

Каву особисто мені подали справді якісну.Солодощі Приємно здивували:)Обслуговування на висоті,Особливо подяка офіціанці на ім'я Марічка!!!Відчували Турботу і увагу.Класний заклад.Обов'язково прийду ще!!!:)))

СУПЕР

Marysja | 26/01/2009, 21:21

Привіт усім.ФРЕСКА-це затишне місце,де можна відпочити,розслабитися,де хороша музика,привітніофіціанти...Це дійсно прекрасний райський куточок....FRESKA-BEST OF THE BEST...,Ю.А-THE BEST...

Андрій | 27/01/2009, 12:26

З вигляду дуже приємне і миле місце!Дуже приємне обслуговування(інколи)!А ціни просто ЖАХ!!Випічка ніби гарна,а на смак -фе!Гарячий шоколад дуже нагадує розплавлений шоколад Світоч(Я так вдома робив)!
Одним словом тут Понтів більше ніж тієї КАВАРНІ)))))))

Додати коментар
Запам`ятати персональну інформацію
 
« MyRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru