This version of the page http://www.myrelax.com.ua/post/4/330 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-06. The original page over time could change.
Ресторація на Валовій / конкурсний огляд / MyRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

Ресторація на Валовій / конкурсний огляд

lvivgirl | 26 Грудня, 2006 15:51

Одного разу в пошуках чогось нового і не простого наша компанія забрела в Ресторацію на Валовій. Забрели випадково, адже донедавна на її місці нічого і не було. Сама вулиця у цій своїй частині не дуже людна, а вхідні двері були без претензій на вишуканість. Переступаючи поріг ресторації відразу кидається в очі дорогий, витончений інтер’єр стилю кінця XIX ст. Мій подив від цієї краси міг привернути увагу оточуючих. Додам, що одним з перших відчутів було відчуття невідповідності свого фінансового становища ресторації, про що в комплексі говоритиму пізніше

Приміщення поділено на дві стилістично подібні частини однак із різною атмосферою. Рівень цін високий, вищі ціни бачив хіба що у Дарвіні та Празі-ресторані. Подібної цінової категорії у Львові є ще кафе в готелі Опера, кафе Амадей, можливо, ірландський паб Дублін... я думаю Ви розумієте, що я маю на увазі. Хоча тут слід зазначити важливу деталь – якщо взяти в руки меню ресторації – ми не знайдемо там чогось такого, що б не готувала Ваша мама чи бабця. Мої бабця і мама готують не дуже багато, але вони могли б приготувати більшість гарячих страв ресторану. Поклавши руку на серце визнаю, що меню закладів-конкурентів має більше цікавого. Додам лише для справедливості, що автомат із виготовлення кави еспрессо виглядав, наскільки я розбираюсь, дорого, надіюсь таке ж начиння і в кухні.


А кухня у ресторації виявилась на смак не менш вишукана ніж інтер’єр. І перша і друга страва були подані гарячими, у властиві ресторанам часові рамки. Викладка блюд виглядала професійною, однак імені шеф-кухара в меню не вказується.

Дуже важливою перевагою закладу є його рівень обслуговування. Без перебільшень буде сказано, що офіціанти у Дарвіні та Празі не краще вишколені ніж в Ресторації на Валовій. Так, офіціанти не дозволяли собі повертатись до клієнтів спиною, заходячи навіть до кухні обличчям до залу. Ви знаходитесь під пильною опікою офіціанта за барною стійкою. Ще великий плюс заклад отримав за сервірування столів та подання страв. Ніщо не виглядало надмірно, а, швидше, природньо доповнювало враження.

Важливим атрибутом закладу є жива музика, щоправда таким зараз нікого і не здивуєш. А здивувало нас те, що в останню неділю кожного місяця у ресторації проводяться вистави... Нажаль, мені не випало такого щастя спостерігати тут виставу.

Отже спробую підсумувати. Ресторація на Валовій є закладом високої цінової категорії. Меню закладу не відрізняється особливо від меню простої західноукраїнської родини. Інтер’єр, обслуговування, смак та подача страв характеризується словами “вишуканість, краса, тепло, затишок, витонченість”, можливо, навіть, “розкіш”. Хоча не можна віднести цей заклад до “пафосних” чи “гламурних”. Відвідувачів чекатимуть приємні несподіванки у вигляді вистав чи живої музики, що лише тонко підкреслюють атмосферу ресторації.

Висновок для мене простий. Це є місце куди можна повести людину не знайому із українською кухнею, яка хоче відчути дух австрійського Львова і яка цінує витонченість смаку. І це не місце для  дружньої компанії хлопак, альбо усамітнення. Святкування визначної події чи романтичний вечір – це найбільш ймовірні причини для відвідань цього закладу.

Вул.. Валова,25.
Телефон 725973.

Олександр

Lvivgirl

Інгрід | 27/12/2006, 14:54

Вау! Класний огдяд,я в захваті... Обов`язково піду туди після Нового Року.
Дякую за такий гарний форум, завжди цікаво зайти і почитати Вас!

До-речі, хто і як святкує Новий Рік? І який подарунок можна зробити хлопцеві? Не підскажете?

другий погляд

Наталя | 15/02/2008, 11:23

Перечитавши коментар,завітала в цей заклад.Оформлення приміщення вражає-5 балів.Надзвичайно все продумано, підібрано під стиль старої західноукраїнської ресторації.
З обслугою не склалось :-((Меню принесли на вимогу. До цього часу вся увага була прикута до депутатів, які також завітали на обід.І все ж таки нас обдарували увагою.Офіціант довго намагався підказати вино під наше замовлення.Страви подавались з таким інтервалом, що встигаєш зголодніти або просто забути,що замовляв.На десерт замовила тірамісу. І така невдача- скінчилось перед САМОЮ подачєю на стіл!Хоча на сусідній столик,зайнятий набагато пізніше за нас, замовлення на даний десерт було виконане.На мене це справило враження звичайного рагульства!Неповаги до гостей ресторації.Про смакові якості страв ....промовчу. Співвідношення " ціна-якість":перше- середнього рівня,друге-явно завищене.Виновок: ресторація розрахована на блукаючого туриста.Атмосфера старовинного міста для якого затьмарює всі недоліки цього закладу.

Наталя | 14/11/2008, 16:48

Якось з чоловіком завітали у цей ресторанчик. Дуже нам сподобався інтер’єр закладу, спокійна фонова музика та уважний офіціант (ми були єдиними клієнтами). Та от коли принесли страви прийшло справжнє розчарування. Жодна страва не сподобалась, навіть десерт. Ціни і справді завищені. Не думаю, що ще раз завітаємо у цей заклад.

Образа

Галина | 31/12/2008, 13:19

Такого хамського відношення до відвідувачів не зустрічала в жодному ресторані м.Львова і навіть кафе. Склалося враження, що у власника (в особі жіночої статі)даного закладу немає бажання зацікавлювати клієнта хорошим відношенням. Своїм хамським відношенням до нашої компанії (а нас було 8 осіб) вона ще раз це підтвердила. Дуже шкода, що одна особа могла зіпсувати настрій аж 8-м. І ще до вартості замовленого по меню там додають ще 10 відсотків за обслуговування. Смакові якості приготовлених страв не відповідають їх вартості.

Додати коментар
Запам`ятати персональну інформацію
 
« MyRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru