Миколаївська обласна бібліотечна асоціація (МОБА)

Ресурси бібліотек міста Миколаєва
Зведений електронний каталог
http://www.e-catalog.mk.ua
 Українська   Русский 

Віртуальні презентації нових надходжень до фонду Науково-педагогічної бібліотеки міста Миколаєва

  Психологія  Методи ефективного управління навчальним закладом  Організація навчального процесу  Шляхами історії  Школа класного керівника  Діти Індиго  Виховна робота  Управління школою  Математика  Хімія  Фізика  Біологія  Географія  Історія
Математика

 

Ушаков Р.П. Навчаємось доводити тригонометричні нерівності. – Х.: Вид. група “Основа”, 2005. – 112с.

В книзі зібрано елементарні тригонометричні нерівності всіх типів. Для доведення цих нерівностей застосовується аппарат курсу елементарної математики: тотожні перетворення, похідна, інтеграл, класичні нерівності

 

Ясінський В.А. Олімпіадна математика: функціональні рівняння, метод математичної індукції. – Х.: Вид. група “Основа”, 2005. – 96с.

Основна мета книги – надати вчителям, учням конкретну допомогу в розвитку вміння розв’язувати олімпіадні задачі з вище означених тем. В посібнику ви знайдете теоретичні відомості, зразки розв’язування олімпіадних задач, завдання для самостійного розв’язування

 

Я готуюсь до уроку геометрії: 8 клас / Упоряд.І. Соколовська, Л. Жовтун. – К.: Вид. дім “Шкільний світ”, 2006. – 128с.

У збірнику вміщено оригінальні авторські розробки уроків і циклів уроків до тем програми з геометрії для 8-го класу. Пропонуються урок-аукціон, урок-гра, урок узагальнення та систематизації знань, урок-вікторина.

 

Я готуюсь до уроку алгебри: 8 клас / Упоряд.І. Соколовська, Л. Жовтун. – К.: Вид. дім “Шкільний світ”, 2006. – 128с.

У книзі подано оригінальні розробки циклів уроків з основних тем програми алгебри 8-го класу. До теми “Квадратні рівняння”; запропоновано інтегровані уроки; до теми “Функція” – різнорівневі дидактичні матеріали. В посібнику також подано нетрадиційні уроки узагальнення та систематизації знань.

 

Моргун О.О. Геометрія. 8 клса // О.О. Моргун, М.С. Фурман. – Х.: Вид. група “Основа”, 2005. – 208с.

Посібник містить близько 1000 планеметричних задач на обчислення, доведення, дослідження та побудову за всіма розділами з геометрії для 8 класу. До кожного параграфа наведено теоретичні відомості з означених тем, питання для теоретичного опитування. Для перевірки навчальних досягнень учнів пропонуються самостійні та конрольні роботи.

 

Сільвестрова І.А. Навчаємось роз’язувати рівняння та нерівності / І.А. Сільвестрова, М.С. Фурман. – Х.: Вид. група “Освіта”. – 2004. – 272с.

Книга присвячена деяким темам програмного курсу алгебри: “Многочлени”, “Задачі з параметрами” та інші. У посібнику пропонується теоретиний матеріал, зразки розв’язання задач, різнорівневі завдання для тематичного оцінювання з означених тем.

 

Відкриті уроки з математики / Упоряд. Н.С. Прокопенко, Н.П. Щекань. – Х.: Вид. група “Основа”, 2005. – 160с.

Книга містить розробки відкритих уроків учасників і лауреатів Всеукраїнського конкурсу “Вчитель року” у номінації “Математики”. Для проведення уроків використані різноманітні форми і методи навчання.

 

Буковська О.І. Математична логіка. 5-9 класи. – Х.: Вид. група “Основа”, 2005. – 176с.

У книзі розглядаються прийоми розв’язання логічних задач на конкретних прикладах. Наведена велика кількість задач для самостійного виконання з відповідями, завдання шкільних олімпіад. Розрахований посібник для вчителів загальноосвітніх шкіл, керівників математичних гуртків.

Віртуальні презентації нових надходжень до фонду Науково-педагогічної бібліотеки міста Миколаєва

  Психологія  Методи ефективного управління навчальним закладом  Організація навчального процесу  Шляхами історії  Школа класного керівника  Діти Індиго  Виховна робота  Управління школою  Математика  Хімія  Фізика  Біологія  Географія  Історія

 З питаннями щодо функціонування цього сайту Ви можете звернутися до адміністратора проекту - admin@e-catalog.mk.ua