This version of the page http://www.jeans.com.ua/ua/club_rules (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-05. The original page over time could change.
JEANS :: Правила акції

Правила акції

Правила акции

  1. Тривалість акції

    1.1.Акція триває з 14.02.2007 до 28.02.20072006.

  2. Умови участі в акції.

    2.1. Взяти участь в Акції мають право всі фізичні особи віком не менше 18 років, що мають постійне місце проживання на території України, крім зазначених у п. 4,

    2.2. Щоб стати учасником Акції необхідно:
    2.2.1. отримати cтартовий пакет JEANS, які розповсюджуються за умовами Акції “Розповсюдження стартових пакетів JEANS в комп’ютерних клубах на території України”. Щоб отримати стартовий пакет, необхідно замовити дві або більше Інтернет-години в комп’ютерному клубі.
    2.2.2. активувати з 14.02.2007 до 28.02.2007 отриманий стартовий пакет JEANS (зробити перший дзвінок, в тому числі і на безкоштовний номер інформаційної служби UMC), що був отриманий за п. 2.2.1 цих правил.

    2.3. Щоб взяти участь в щоденному визначенні власників подарунків дня, необхідно:
    2.3.1. виконати умови акції згідно п. 2.2.1.
    2.3.2. відправити SMS з будь-яким текстом на короткий номер 7050.

    2.4. після відправки SMS абонент отримає автоматично СМС-відповідь з інформацією, чи отримає подарунок дня. Якщо абонент став власником подарунку дня, йому необхідно для уточнення процедури отримання подарунку зателефонуівати за номером гарячої лінії. Номер гарячої лінії буде вказаний в тексті СМС-повідомлення.

  3. Механіка сервісу:

    3.1. Для организации сервиса используется короткий номер 7050 со стоимостью отсылки одного сообщения 0,50 грн. (c НДС, без ПФ)

    3.2. Для участия в определении владельцев 150 единиц подарков (ежедневно по 10 единиц) участнику Акции необходимо в период с 14.02.07 по 28.02.07отправить с СП JEANS, полученного в Акции , SMS любого содержания, в т.ч. пустое, на номер 7050.

    3.3.участь у Акції означає, що учасник згоден з цими Правилами.

  4. Подарунки Акції.
    • Подарунками Акції є 150 сувенирів (рюкзаки – 30 од., кепки – 70 од., годинники – 30 од., футболки – 20 од.). Кожного дня учасник має можливість отримати один з 10 подарунків. Один подарунок для одного переможця Акції.

  5. Учасниками Акції не можуть бути наступні особи:

    5.1. фізичні особи, які не досягли віку 18 років, або не є громадянами України.

    5.2. співробітники ЗАТ “УМЗ”, члени їх родин та особи, чиї номера телефонів відносяться до службових і тестових JEANS-номерів.

    5.3. співробітники агенції АРТ-БТЛ що залучені до проведення Акції, та члени їх родин.

    5.4. особи, які не брали участь у Акції “Розповсюдження стартових пакетів ДЖИНС в компютерних клубах на теріторії України” та не отримали стартові пакети за п.2.2.1.

  6. Визначення осіб, які отримають подарунки Акції.
    • Після закінчення Акції формується список абонентів – учасників Акції, які активували стартовий пакет згідно п. 2.2. та 2.3. цих Правил, відправили СМС-повідомлення з будь-яким текстом на короткий номер 7050 та отримали у відповідь СМС-повідомлення, що вони отримають подарунок дня.
    • після закінчення акції, але не пізніше, ніж 05.03.2007, всім переможцям буде здійснено 3 спроби дозвону за номером отриманого стартового пакеті ДЖИНС співробітником агенції Арт-БТЛ Всі переможці, з якими вдалося з’єднатися , отримають один із подарунків акції згідно даних Правил.

  7. Порядок отримання подарунків.
    • Особи, які набудуть право на отримання Подарунків Акції, мають надати за вказаною їм адресою наступну інформацію та копії документів: прізвище, ім’я, по-батькові, паспортні дані (копію паспорта), ідентифікаційний код (копію відповідної довідки). Якщо дані надаються не в повному обсязі, такий учасник Акції позбавляється права на отримання подарунку.
    • Подарунок буде надісланий співробітником агенції Арт-БТЛ цінним поштовим відправленням (посилкою), на вказану учасником акції поштову адресу, не пізніше ніж на протязі 30 календарних днів з моменту отримання всіх необхідних документів від переможця.
    • На вказану учасником акції адресу надійде повідомлення про рекомендоване поштове відправлення. Учасник, що отримав таке повідомлення має з’явитись у зазначене в повідомленні відділення поштового зв’язку разом з повідомленням та документом, що посвідчує особу.
    • Посилка з подарунком видається співробітником поштового відділення особисто учасникам акції за умови пред'явлення документа, що посвідчує особу, або уповноваженим на це особам за умови пред'явлення відповідної довіреності, що засвідчується в установленому законодавством порядку.
    • Якщо учасник акції не отримав посилку своєчасно, зберігання її у поштовому відділенні здійснюється за рахунок учасника акції.
    • Компанія “UMC” не несе відповідальності за неспроможність учасника Акції отримати та скористатися подарунком у зв`язку з відсутністю в нього необхідних документів, активного стартового пакету ДЖИНС.
    • Втрачають право на отримання подарунку учасники Акції, номери телефонів яких на момент отримання подарунку були заявлені як втрачені/вкрадені чи деактивовані, а також тимчасово або постійно відключені.
    • Учасники Акції, що набули право на отримання подарунку, не можуть отримати еквівалент подарунку в грошовій формі.
    • Оподаткування подарунків відбувається згідно чинного законодавства.

Портал JEANS INVADERS!

Клікай JEANS Invaders і самостійно упевнись у перевагах нового порталу. Покращена функціональність та нові можливості для самовираження! Більше інформації! Більше друзів! Більше веселощів!