This version of the page http://www.nonijuice.kiev.ua/body/page_1_2_ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-04. The original page over time could change.
Сок НОНИ в Украине - Как делают сок Нони
Информационный сайт о соке TAHITIAN NONI™ Juice
©Tahitian Noni International, Inc. Used with permission. All rights reserved..

Як роблять сік Ноні

Сок НОНИ в Украине

Сок НОНИ в Украине

поисковый каталог сайтов и ресурсов интернета

сок TAHITIAN NONI™

Сок TAHITIAN NONI™

Сок Нони в Украине


каталог

построение бизнеса с TAHITIAN NONI™ ДДО Украины

Здоровье - каталог сайтов фирм и компаний, Киев - Каталог компаний, фирм и веб-сайтов Украины, Киев. Добавить сайт в каталог Здоровый образ жизни, Здоровье, Киев.

Сок Нони в Украине

Сок Нони в Украине

Сок Нони в Украине

Era.com.ua - Украинский интернет портал

Сок Нони для Вашего здоровья

Нони - Сок Tahitian Noni в Украине и мир

.

Нони - Сок Tahitian Noni в Украине и мир

Медицина и фармацевтика - белый каталог медицинских сайтов

Объявления об услугах

Покупка-продажа товаров

Сок Нони в Украине и в мире
Продажа онлайн

Каталог сайтов Green-Dir.Info, добавить сайт.

Каталог лучших сайтов

интересные сайты!

Создание интернет-магазина

Каталог сайтов

Каталог сайтов - Добавить сайт

Здоровье - каталог сайтов фирм и компаний, Киев - Каталог компаний, фирм и веб-сайтов Украины, Киев. Добавить сайт в каталог Здоровый образ жизни, Здоровье, Киев.

     
   
   
 


У 1993 році двоє американських вчених фахівців в області продуктів харчування звернули увагу на результати наукових досліджень Ноні.

Вони були вражені результатами досліджень і прекрасними властивостями Ноні і поставили своєю за мету піднести світові всю його живильну цінність, цей дар природи для нашого організму, який використовувався впродовж тисяч років.

У 1996 році була створена і запатентована технологія екстракції соку з плоду Ноні із збереженням у ньому цілісності всіх важливих компонентів. Для поліпшення натурального смаку плодів і здобуття остаточної консистенції соку була знайдена і використана ексклюзивна формула смакових добавок, з додаванням в густе фруктове пюре з плодів Ноні чистих натуральних соків чорниці і винограду. Це не лише надає соку прекрасного смаку, але і усуває специфічний запах і підсилює антиоксидантні властивості фрукта Ноні.

Таким чином, в 1996 році з'явився перший 100% натуральний продукт з плоду Ноні – сік TAHITIAN NONI™.

Якщо продукт призначений для використання людьми, особливо важливо, щоб джерело натурального харчового продукту було найвищої якості і щоб були зроблені всі заходи для того, щоб забезпечити споживача безпечним і надійним продуктом.

Ноні ніколи раніше не був комерційним продуктом, тому не вирощується на спеціальних плантаціях, а виростає в природному незайманому людиною дикому середовищі. Саме завдяки цьому ідеальному, незайманому середовищу плід Ноні досягає своєї чудової якості, необхідної для отримання соку TAHITIAN NONI™. З давніх часів дерева Ноні виростають на островах Французької Полінезії. Це витривалі рослини, плодоносні круглий рік. На одному і тому ж дереві зростають плоди, що знаходяться на різних стадіях дозрівання.

Ці плоди збирають спеціально навчені цьому люди. Плоди знімають зрілими, певного розміру і кольору. Впродовж  всього процесу приготування соку, фахівці компанії перевіряють фрукти, з тим, щоб сік TAHITIAN NONI™ виготовлявся б лише з сировини високої якості. Збір плодів здійснюється з дотриманням суворих вимог.

Компанія контролює весь процес технології виробництва, починаючи з дерева і закінчуючи пляшкою соку. Завдяки жорсткій шести ступеневій системі контролю якості, сік TAHITIAN NONI™ є найздоровішим і кориснішим продуктом Ноні.

Компанія також може прослідити всю зворотну дорогу від пляшки соку TAHITIAN NONI™ до острова, де був зібраний плід, навіть встановити людину, яка здійснювала збір врожаю.

Подібне скрупульозне ставлення до виробництва соку TAHITIAN NONI™ є заставою його високої якості.

Ретельний контроль якості соку TAHITIAN NONI™ забезпечує виконання концепції компанії, що полягає в пропозиції продукції, яка повинна відповідати незайманому, первозданному середовищу Французької Полінезії.

Ніде в світі немає чистішого, більш перевіреного продукту.

Приготовлений для постачання на ринок сік ще раз ретельно перевіряється в незалежних лабораторіях, розливається в пляшки (як виглядає оригінальна пляшка TAHITIAN NONI™ Juice ви можете довідатись за посиланням) і обробляється спеціальним методом, тому немає необхідності у використанні шкідливих консервантів. Продукт не містить жодних штучних добавок. Кінцевий результат TAHITIAN NONI™ Juice – 100% натуральний, надзвичайно корисний для здоров'я продукт з приємним смаком.

З детальнішою інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.tahitiannoni.com/worldnoni

TAHITIAN NONI™ є торгівельною маркою Tahitian Noni International, Inc
Tahitian Noni International Independent Distributor
©Tahitian Noni International, Inc. Used with permission.  All rights reserved

 

 

 










Сок НОНИ в Украине