This version of the page http://mvs.gov.ua/mvs/control (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-04. The original page over time could change.
МВС України
Архів
Новини
« Лютий   2009
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
23
4
5678
9101112131415
16171819202122
232425262728
дата з:
по:









Анонси


До уваги редакцій ЗМІ!
04.02.2009
5 лютого 2009 року о 12.00 год. у Міністерстві внутрішніх справ України (вул. Богомольця, 10) за участі керівництва Головного слідчого управління МВС України відбудеться брифінг на тему: «Про хід розслідування кримінальних справ, пов‘язаних з незаконним привласненням коштів громадян».
детальніше »


Найголовніше


У злочинної групи наркоділків міліцією вилучено півтонни наркотичних речовин та арсенал зброї
04.02.2009
На Дніпропетровщині міліцією викрито злочинне угруповання, яке займалося виготовленням ацетильованого опію та збутом його серед наркоспоживачів. Сировину для «виробництва» наркоділки постачали із західних регіонів України. До складу злочинної групи наркоділків з ознаками організованості, знешкодженої працівники УБНОН ГУМВС України в Дніпропетровській області, входили семеро жителів Кривого Рогу.
детальніше »

У січні цього року майже удвічі зменшилася кількість скарг до МВС на неправомірні дії міліції
04.02.2009
МВС України продовжує роботу щодо організації реагування на звернення громадян, забезпечення їх особистого прийому керівництвом Міністерства, своєчасного опрацювання запитів та звернень народних депутатів України до центрального апарату Міністерства. Як показує аналіз, у січні 2009 року до МВС надійшло понад 2,6 тисяч звернень громадян, з них 2,2 тисяч отримано поштою та 335 тисяч - під час особистого прийому громадян.
детальніше »

За два місяці працівники міліції викрили 2500 фактів незаконних обмінних операцій з валютою
04.02.2009
Підрозділами органів внутрішніх справ завершено двомісячні заходи щодо протидії правопорушенням, пов’язаним із здійсненням незаконного обміну валют. Цільова операція розпочалася в листопаді та була спрямована на декриміналізацію зазначеної сфери діяльності. Як результат, за цей період на території України було виявлено 2500 фактів незаконних обмінних операцій з валютою. За скоєння правопорушення, передбаченого ст. 162 КУпАП України, до адміністративної відповідальності притягнуто 2532 осіб. Для порівняння: за 9 місяців 2008 року було складено всього 422 протоколи. У правопорушників вилучено коштів на загальну суму 498,7 тисяч доларів США, 79,1 тисячі євро та 2,5 мільйона гривень.
детальніше »

Міліція продовжує декриміналізовувати гральний бізнес
04.02.2009
Гральний бізнес завдає чимало «головного болю» як громадянам, чиї близькі залишають біля ігрових автоматів значні суми коштів, так і правоохоронцям, адже в цій сфері існує чимало зловживань. Далеко не всі з понад півтори сотні суб‘єктів господарювання, які отримали ліцензії та працюють на ринку надання відповідних послуг, працюють у правовому полі.
детальніше »

УБОЗ на транспорті взявся за недобросовісних посадовців системи Мінтрансу
04.02.2009
Працівниками Управління боротьби з організованою злочинністю на транспорті ГУБОЗ МВС України в ході проведення перевірки законності відчуження майна, що знаходиться в державній власності, викрили злочинну діяльність посадовців держпідприємства Міністерства транспорту та зв’язку України.
детальніше »

Міліція Київщини затримала групу «ювелірних» грабіжників
04.02.2009
Пограбування ювелірного магазину у Білій Церкві, яке сталося напередодні цьогорічного Різдва, проходило за «класичною» злочинною схемою. Невідомі, зайшовши до приміщення, почали погрожувати продавцю застосуванням фізичного насильства. На підтвердження своїх намірів вони розмахували предметом, схожим на пістолет. Зловмисники відібрали у 23-річної продавщиці ювелірні вироби на загальну суму 70 тис. гривень, а також прихопили її мобільний телефон. Саме так описала ситуацію потерпіла працівникам міліції, які оперативно прибули на місце події.
детальніше »

Сьогодні в МВС України експерти країн Європейського союзу презентували програму діяльності Національних футбольних інформаційних пунктів
03.02.2009
Сьогодні в МВС України відбулася робоча зустріч начальника Департаменту громадської безпеки МВС Володимира Маєвського та представників Федерації футболу України з делегацією експертів країн Європейського союзу з питань діяльності Національних футбольних інформаційних пунктів. Також були присутні працівники органів внутрішніх справ, які відповідають за безпеку в містах, де буде проводитися ЄВРО-2012.
детальніше »

Тримайте свій мобільний телефон міцніше!
03.02.2009
Якщо ви користуєтеся дорогим телефоном і він ще у вас - то швидше за все ви уважна, обережна й щаслива людина. Тому що за цей час, навіть самі того не знаючи, напевно вже не раз потрапляли під приціл якого-небудь кишенькового злодія або «гоп-стопника», але за збігом обставин залишаєтеся як і раніше зі своїм «мобільним другом». Минулого року на Київщині, наприклад, зареєстровано майже п’ять тисяч заяв про телефонні крадіжки, а за січень цього року - вже 363, що в середньому складає 12 крадіжок щодня.
детальніше »

Міліція Вінничини намагається припинити незаконну вирубку лісів
03.02.2009
Незаконна порубка дерев і чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду, а також вчинення таких дій у заповідниках або на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.
детальніше »

Львівська міліція викрила спритника, який під приводом реконструкції собору намагався поцупити понад 8 мільйонів гривень
03.02.2009
Міліція Львівщини не лише викрила факт безпідставної виплати з держбюджету 2,5 млн. грн., а й попередила подальше розкрадання 5,8 млн.грн. державних коштів. Злочинну схему «відкачування» бюджетних коштів перепинили працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області. За їх даними, директор товариства з обмеженою відповідальністю, бажаючи обов‘язково стати виграти тендер, вирішив вдатися до певних хитрощів: керівник надав до управління капітального будівництва Львівської міської ради завідомо неправдиві відомості про економічний стан свого підприємства.
детальніше »

Полтавська міліція затримала двох молодиків, які здійснювали напади на магазини у Хоролі
02.02.2009
Напередодні затримання цієї групи працівниками хорольської міліції були відомі окремі факти їх злочинної діяльності. Зокрема, 27 січня цього року, близько 18 години, двоє невідомих молодих чоловіків здійснили розбійний напад на працівницю одного із магазинів. Налякана погрозами фізичної розправи жінка безперешкодно віддала нападникам гроші та матеріальні цінності на суму понад 2000 гривень.
детальніше »

У Запоріжжі міліцією розкрито розбійний напад на відділення банку
02.02.2009
Як вже повідомлялося раніше, 15 січня до одного з відділень «Приватбанку», розташованого у Ленінському районі міста Запоріжжя, ввійшов молодик з панчохою на голові та, погрожуючи касирові пістолетом, заволодів грошима у сумі близько 10 000 гривень, а також 230 доларів США та 50 ЄВРО, після чого зник з місця скоєння злочину. На розшук злочинця були орієнтовані кращі працівники Ленінського райвідділу та карного розшуку ГУМВС України в Запорізькій області. Міліцейський «невід» не повернувся пустим: через два тижні клопіткої роботи підозрюваного було затримано.
детальніше »

Номер термінового виклику міліції змінено на «102»
02.02.2009
З 3 лютого цього року буде запроваджено нову – тризначну нумерацію екстрених та довідково-інформаційних служб місцевого, міжміського й загальнонаціонального рівнів на телефонній мережі зв’язку загального користування. При наборі номерів спеціальних служб (швидка допомога, міліція тощо) зі стаціонарних телефонів та таксофонів вводиться тризначна нумерація: «101» замість «01», «102» замість «02», «103» замість «03» тощо.
детальніше »

Слідчі міліції передали до суду справу на «розбійників з великої дороги», викритих у скоєнні більше півсотні злочинів
31.01.2009
Відділом розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами Головного слідчого управлінням МВС України, закінчено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням організатора злочинної групи, на рахунку якої численні розбої, грабежі, крадіжки, незаконні заволодіння транспортними засобами вчинені на території Києва, Житомира та відповідних областей. Слідством зібрано докази про причетність організованої злочинної групи до скоєння понад півсотні злочинів.
детальніше »

Юрій Луценко: «Наше завдання – забезпечити максимальну безпеку людей»
30.01.2009
Сьогодні в Одесі відбулося розширене засідання колегії ГУМВС України в області під головуванням Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, за участю першого заступника Міністра – начальника Головного управління боротьби з організованою злочинністю Володимира Бедриківського, заступника Міністра – начальника Головного слідчого управління Петра Коляди, начальника Служби внутрішньої безпеки МВС Василя Слободяника, керівництва обласної прокуратури та Одеської обласної ради.
детальніше »



Пошук

Розширений пошук »

ПРАВО НА ЗАХИСТ

Телепроект МВС України "ПРАВО НА ЗАХИСТ"

Телефони довіри

ТЕЛЕФОНИ ДОВІРИ МВС

ВАЖЛИВО

АДМІНІСТРАТИВНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Офіційно

Фінансовий звіт Міністерства внутрішніх справ про витрачання бюджетних коштів у 2007 році
ПРО ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ У 2008 РОЦІ
ПРОЕКТИ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТІВ, СПРЯМОВАНИХ НА ПОСИЛЕННЯ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ, ПІДГОТОВЛЕНІ НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ УКРАЇНИ Г.МОСКАЛЕМ СПІЛЬНО З МВС УКРАЇНИ
Звіти про здійснення процедур закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти

Закордонні паспорти

Перевірка стану виготовлення закордонного паспорта

Оформлення закордонних паспортів

Державний департамент у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб

Архів останніх новин

Архів Новин ДЗГ МВС України (mvsinfo.gov.ua)

ТОП-170 НАЙБІЛЬШИХ ХАБАРІВ

ТОП-170 НАЙБІЛЬШИХ ХАБАРІВ
04.02.2009
Наркозалежний молодий чоловік убив людину, яка за його словами, фактично штовхнула його на шлях наркозалежності...
04.02.2009
До уваги редакцій ЗМІ!
04.02.2009
Спокусився на легкий заробіток - отримав кримінальну справу
04.02.2009
Наживою зловмисників стали мобільний телефон…15 гривень, курячі стегенця та пляшка самогону
04.02.2009
Більше ста кілограмів вилученої отрути, закриті точки продажу наркотиків та десятки збережених життів - результат роботи львівських працівників відділу БНОН з початку року
04.02.2009
Вінничанина, якого останні шість років розшукували українські правоохоронці та Інтерпол, повернено на Україну
04.02.2009
У злочинної групи наркоділків міліцією вилучено півтонни наркотичних речовин та арсенал зброї
04.02.2009
У січні цього року майже удвічі зменшилася кількість скарг до МВС на неправомірні дії міліції
04.02.2009
За два місяці працівники міліції викрили 2500 фактів незаконних обмінних операцій з валютою
04.02.2009
Міліція продовжує декриміналізовувати гральний бізнес
04.02.2009
УБОЗ на транспорті взявся за недобросовісних посадовців системи Мінтрансу
04.02.2009
Міліція Київщини затримала групу «ювелірних» грабіжників
04.02.2009
Севастопольська міліція не допустила в продаж півтори тисячі кілограмів простроченого м’яса
04.02.2009
Цілителька знімала і «порчу», і…золото
04.02.2009
Працівники керченської міліції виявили 157 кілограмів вибухівки, якої вистачило, щоб знищити ціле село
04.02.2009
Життя звичайного сільського скотаря убивці оцінили у 21 тисячу гривень
04.02.2009
Працівники Харківської міліції викрили підпільний цех по виробництву та розливу незамерзаючої рідини для лобового скла автомобілів
04.02.2009
ПРЕС-РЕЛІЗ про найбільш резонансні злочини та події на 04.02.2009 р.
03.02.2009
300 тисяч кримінальних гривень згоріло «синім» полум'ям
03.02.2009
Правоохоронці Херсонщини розкрили низку тяжких злочинів
03.02.2009
Вінницькі правоохоронці затримали злочинну групу, яка підозрюється у скоєнні 22 пограбувань та розбійних нападів та території області
03.02.2009
Вінницькі правоохоронці затримали учасників організованої злочинної групи, на рахунку якої майже 50 шахрайств
03.02.2009
У київському метрополітені міліція затримала любителя військових «трофеїв»
03.02.2009
Сьогодні в МВС України експерти країн Європейського союзу презентували програму діяльності Національних футбольних інформаційних пунктів
03.02.2009
28 тисяч пляшок «лівої» горілки не надійшли до покупців
03.02.2009
Свій вчинок злодюжка пояснює „важким життям”
03.02.2009
Тримайте свій мобільний телефон міцніше!
03.02.2009
У Косівському районі викрито організатора платних любовних утіх
03.02.2009
Прикарпатська міліція домоглася затримання 9 злочинців, які переховувалися від слідства за кордоном
03.02.2009
Працівники міліції Херсона викрили службовців банку в оформленні фіктивних кредитів
03.02.2009
Міліція Вінничини намагається припинити незаконну вирубку лісів
03.02.2009
Причини вживання алкоголю різні, а наслідки — завжди однакові
03.02.2009
За вихідні дні на Івано-Франківщині затримано трьох «трударів», які торгували наркотиками
03.02.2009
Львівська міліція викрила спритника, який під приводом реконструкції собору намагався поцупити понад 8 мільйонів гривень
03.02.2009
Наркотик як щоденна потреба у «харчуванні»…
03.02.2009
Дільничні міліції Київщини радилися щодо прихованих резервів у роботі
03.02.2009
Запорізька міліція взялася за наркоритони
03.02.2009
ПРЕС-РЕЛІЗ про найбільш резонансні злочини та події на 03.02.2009
02.02.2009
Полтавська міліція затримала двох молодиків, які здійснювали напади на магазини у Хоролі
02.02.2009
Злочинці забрали не тільки «боржок», а й життя
02.02.2009
У Запоріжжі міліцією розкрито розбійний напад на відділення банку
02.02.2009
Причиною сімейної драми стали ревнощі та постійні сварки
02.02.2009
Фермер, котрий тримав у рабстві дев’ятьох закарпатських школярів, нарешті понесе покарання
02.02.2009
Аби не чути повчань у свою адресу, «тимурівець» змусив замовчати пенсіонерку…назавжди
02.02.2009
Номер термінового виклику міліції змінено на «102»
 
Розробник: ЗАТ "Cофтлайн" (Україна) ©  МВС України