This version of the page http://www.buderus.ua/?page_id=2831 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-04. The original page over time could change.
Настінний котел 100 кВт
  Головна Контакти
Новини Інновації Настінний котел 100 кВт

Настінний котел 100 кВт


Збільшити
Настінний котел 100 кВт
Настінний конденсаційний котел Logamax plus GB162

Мах потужність при мінімальній витраті газу
По праву і без перебільшення гордістю Buderus можна назвати настінний котел конденсаційного типу Logamax plus GB162, вперше представленого на виставці у Франкфурті ISH-2005.

Потужність котла досягає 100 кВт!
При цьому габаритні розміри такого котла складають всього 520 мм завширшки, 980 мм у висоту і 465 мм в глибину, а вага складає всього 70кг.
Отримати таку високу теплопродуктивність від такої компактної установки вдалося завдяки застосуванню унікального силумінового теплообмінника з великими площами нагріву. Причому ребристі труби теплообмінника виконані складного перетину для забезпечення максимальної поверхні теплопередачі, а висота ребер складає 15мм.
Котел обладнаний газовим керамічним пальником плоского полум'я з попереднім змішуванням. Завдяки цьому досягаються дуже низькі емісії в навколишнє середовище шкідливих речовин при спалюванні палива.
Модульований принцип роботи пальника дозволяє плавно змінювати діапазон потужності від 19 до 100%.

GB162 випускається двох типорозмірів 80, 100 кВт
ККД установки досягає 110% завдяки використанню принципу примусової конденсації водяної пари, що знаходиться в відпрацьованих димових газах.
Настінне розміщення котла вимагає мінімальний простір для його установки. Всі підключення проводяться в нижній частині котла, як і у звичайних настінних теплогенераторів. Установка 4 котлів в каскаді вимагає всього 1 квадратний метр площі.

Відмітна особливість Будерус - «все з одних рук»
Тому торгова марка пропонує повний спектр додаткового устаткування, необхідного для монтажу і експлуатації теплотехнічного устаткування. Так для котлів
конденсаційного типа Будерус пропонує комплекти швидкого монтажу для підключення котла до споживачів тепла, розширювальні баки, нейтралізатори конденсату залежно від потужності установки, засобу для нейтралізації, запобіжні пристрої. Залежно від умов монтажу котлів Ви можете придбати спеціальні пристрої для кріплення котлів на стіні або установки на спеціальних монтажних рамах.
Як для однокотельної установки, так для каскадної установки котлів до 4 одиниць Будерус пропонує готові рішення з установкою насосних груп котельного контура, комплектами трубного обв'язування котлів і підключенням до загальної гідравлічної стрілки. Той же принцип використовується при комплектації котлів системами відведення димових газів про одно- і багатокотельної установки.





Інформація
>  Новини
>  Про компанію
>  Продукти
>  Інфоцентр
>  Сервіс
>  Контакти
Контакти