This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=60 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-03. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  03.12.2008 20:28:55 Працівники ПТО ст.Гречани
  Інше
  Доброго вечора. Знову звертаємося до з питанням, яке стояло місяць тому. Як відомо на вулиці грудень. А ми ще ніяк не можемо дочекатися заробітної плати за жовтень 2008 року. Жмеринецьке відділеня вже отримало заробітну плату, а за нас, як завжди, забули. Працівники бухгалтерії говорять, що зарплата буде ще не скоро. В звязку з чим нам не видають заробітну платню? Чому наше керівництво змушує нас писати заяви за власний рахунок на 5 днів, але ці 5 днів ми маємо виходити на роботу? Можливо на це є якесь розпорядження? Якщо є, то де з ним можна ознайомитися? Наперед дякуємо за відповідь. З повагою, колектив працівників ПТО ст.Гречани
  Відповідь: Повідомляємо, що станом на 08.12.08р. заробітна плата працівникам ПТО ст.Гречани виплачена. Для отримання обгрунтованої відповіді на всі запитання згідно Закону України "Про звернення громадян" просимо Вас надіслати письмове звернення до керівництва залізниці на адресу: 01034, м.Київ, вул.Лисенка, 6.

  03.12.2008 20:24:35 Анна
  Інше
  Скажіть будь-ласка яким чином можна доїхати із станції Вапнярка (Вінницька область)до станції Кам"янецьк-Уральськ Свердловської області або з найближчої станції відправлення прибуття. Скільки коштуватиме проїзд у плацкартному вагоні.
  Відповідь: Пряме сполучення між залізничними станціями Вапнярка (Одеської залізниці) та ст. Кам’янськ-Уральський (ВАТ “РЖД”) відсутнє. Від ст. Вапнярка до ст. Кам’янськ-Уральський можна добратися з пересадкою по ст. Москва-Каз. Спочатку поїздом №24 сполученням Одеса-Москва (вартість проїзду за маршрутом “Вапнярка-Москва” у плацкартному вагоні станом на 08.12.2008 складає у фірмовому вагоні 343,55 грн., у нефірмовому вагоні 292,69 грн.), потім поїздом №90 сполученням Москва-Каз.-Петропавловськ (вартість проїзду за маршрутом “Москва-Каз.-Кам’янськ-Уральський” у плацкартному вагоні станом на 08.12.2008 складає 476,46 грн.). Поїзд №24 курсує щодня, поїзд №90 курсує по непарним.

  03.12.2008 14:24:42 Андрей
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Добрый день! 01.12-02.12.2008 Я ехал из Одессы в Коммунарск в поезде № 390 Одесса-Луганск в штабном вагоне № 9 в купе 7. Находясь в своем купе слышен был храп изрядно выпившей проводницы уже вечером. На просьбу купить чай, ответ был таков: "Чая нет и не будет". На станциях двери вагона не открывались, пассажирам приходилось заходить в соседних вагонах. К тому же она умудрялась закрывать двери между вагонами. Выходя в тамбур меня просили открыть дверь. Туалеты были закрыты, приходилось ходить руки помыть в соседние вагоны. По пути, зайдя в туалет в вагоне № 10 мгновенно раздались удары по двери и нецензурные выражения, выйдя, был оскорблен электриком, дословно не помню но суть сказанного была такой: "Мол, ходи в своем вагоне, здесь не х.. тебе делать, вали отсюда ....". После этого ему, было, предложено представится т.к. таблички на лацкане не было и пройти к начальнику поезда, но в ответ еще узнал о себе много нового (нецензурного). Придя в свой вагон кроме выпившей спяще-храпящей проводницы никого не нашел. На следующий день, объяснив ситуацию начальнику поезда попросил его дать мне жалобную книгу, в ответ получил отказ: "Не будьте так категоричны, зачем вы сразу так...". Просто дальше у меня не было ни слов, ни желания продолжать дисскусию. Уходя, предупредил, что постараюсь найти сайты УКР. ЗАЛ., ДОН. ЖД. и отправить письма с описанием ситуации, кроме ухмылок в ответ ничего не увидел и не получил. Сойдя на ст.Коммунарск и приехав на место следования, обнаружил пропажу портманэ, в котором были кредитки, деньги, также заметил беспорядок в сумке где лежал РС notebook(переносной компьютер) и документы, но к счастью все оказалось на месте. Вернувшись на ст.Коммунарск Я подал заявление в милицию о пропаже. Следовательно, считаю что из-за безответственности, некомпетенции, халатности и безразличия персонала имел место вышеупомянутый инцидент. По окончании консультаций со своими юристами Я намереваюсь подать иск на персонал. Искренне прошу Вас разобраться с лицами позорящими имя Укр. зал. на Дон.жд. С уважением к Вам! P.S.Этому вышеупомянутому случаю есть свидетели. конт.тел. +38(093)697-08-89 Андрей.
  Відповідь: Уважаемый Андрей Геннадиевич! На Ваше обращение в Укрзализныцю, к начальнику Донецкой железной дороги, телефон доверия и веб- сайт сообщаем: В рейсе 01-02.12.2008г. вагон № 9 поезда № 389/390 Одесса- Луганск обслуживали проводники Нечаева С.В. и Ковалев Р.И. под руководством начальника поезда Ковалевой Н.В. Согласно графика работы поездной бригады в рейсовом журнале указано время работы проводников, согласно которому проводник Ковалев Р.И. проводил посадку пассажиров по ст. Одесса и обслуживал пассажиров до 21 час. 39 мин., у проводника Нечаевой С.В. в этот момент было время отдыха. Из объяснений причастных проводников вагона № 9 следует, что в пути следования ими выполнялись требования «Инструкции проводнику пассажирских вагонов № ЦЛ-0038». Согласно бланка ЛУ-72/УЗ «Учета населенности и реализации постельного белья» № АЖ 483699, при следовании поезда № 390 Одесса- Луганск, высадка и посадка пассажиров производилась по станциям Коммунарск, Макеевка, Ясиноватая, Днепропетровск, Углегорск, Березовка, Вознесенское, Помошная, Кировоград, Знамянка. Туалеты были закрыты на участке Днепродзержинск – Днепропетровск, так как этот участок является санитарной зоной В пути следования поезд № 389/390 Одесса- Луганск (вагоны №№ 9,10,11) проверяли ревизоры ЦКРУ Донецкой ж.д. и ГТК Дебальцево (вагоны №№ 0, 9,8,7,6). Замечаний от пассажиров на действия поездной бригады к ревизорам не поступало. Из письменных объяснений начальника поезда Ковалевой Н.В. следует, что утром 02.12.08г. Вы обратились к ней с устной жалобой на грубость со стороны поездного электромеханика Горобец Е.Г., «Книгу жалоб и предложений», как утверждает начальник поезда Ковалева Н.В., Вы не просили. За нарушение п. 10.1 «Инструкции поездному электромеханику пассажирского поезда № ЦЛ-0042», поездной электромеханик Горобец Е.Г. лишен 100% премии (протокол ЛВЧД от 12.12.08г.). К работникам линейной милиции, которые сопровождают поезд № 389/390 Одесса- Луганск на участке Одесса- Дебальцево, во время графикового обхода поезда, никто из пассажиров с жалобами на неудовлетворительные действия поездной бригады и кражу личного имущества, не обращался. Согласно бланка ЛУ-72/УЗ «Учета населенности и реализации постельного белья» № АЖ 483699 вместе с Вами в купе № 7 на месте № 27 проезжал пассажир от ст. Березовка до ст. Луганск. Жалоб от пассажиров на то, что проводниками не реализовалась чайная продукция, не поступало. За указанный рейс поездной бригадой было реализовано 776 стаканов чая на сумму 800 грн. Приносим Вам извинения за доставленные неудобства при пользовании услугами железнодорожного транспорта.

  03.12.2008 13:49:25 Надежда
  Інше
  Подскажите, пожалуйста, с какого числа будет подорожание стоимости билетов на обычные электропоезда Киев-Нежин и обратно,и соответственно на электропоезда повышенного комфорта? Спасибо.
  Відповідь: Підвищення тарифів в приміському сполученні на електро- та дизель-поїзди планується в 1 кварталі 2009 року на 15%. Підвищення тарифів на електропоїзди підвищеного комфорту затверджує Міністерство транспорту та зв’язку України.

  03.12.2008 13:32:18 Надежда
  Обслуговування у приміських поїздах
  Каждый раз, когда мы пользуемся услугами проезда в поезде повышенной комфортности № 843 Чернигов-Киев, который следует по станции Нежин в 07.34,проводники штабного вагона № 5 набирают кучу пассажиров без билетов,которые затем просто висят на головах у пассажиров с билетами. И это значит "электропоезд повышенной комфортности"?За что же мы деньги платим? Ведь не берут же таких пассажиров в другие вагоны или же в электропоезд повышенной комфортности Шостка-Киев № 811.Это действительно возмущает!!!!!!!! На электропоезд № 811 билеты взять невозможно,говорят,нет в наличии,хотя он прибывает полупустой.Как это можно объяснить?!
  Відповідь: Факти, викладені у Вашому зверненні, детально розглянути неможливо із-за відсутності дати відправлення електропоїзда. Повідомляємо, що для розгляду звернення згідно Закону України "Про звернення громадян" та застосування до винних дисциплінарних заходів просимо Вас у разі повторення подібних випадків надіслати письмову заяву до керівництва Південно-Західної залізниці на адресу: 01034, м. Київ, вул. Лисенка, 6 та прикласти копію проїзного документа. Разом з тим повідомляємо, що проведеним аналізом продажу проїзних документів встановлено, що середня населеність електропоїзда підвищеного комфорту №811 Шостка - Київ становить 100%, тому дійсно інколи немає в наявності проїзних документів на даний електропоїзд.

  03.12.2008 12:56:54 тетяна
  Інше
  В какой из справок верное отправление поезда?: Поїзд Час відправлення з Києва 067К київ пас -варшава за 13:10 ------------------------------------------------- или ------------------------------------------------- Номер поїзда Станцiя Прибуття Вiдправлення 67К київ-пас. 15.31
  Відповідь: Повідомляємо, що час відправлення поїзда № 67 Київ – Варшава зі ст.Київ-Пасажирський в діючому графіку руху о 13 год. 10 хв. Новий розклад руху міжнародних поїздів вводиться в дію з 13.12.2008р., час відправлення поїзда № 67 Київ – Варшава - о 15 год. 31хв. Більш детальну інформацію щодо курсування поїздів можна отримати на дошках оголошень та в довідкових бюро вокзалів, за телефоном (044) 503-70-05, веб-сайтів www. uz.gov.ua, www.swrailway.gov.ua.

  03.12.2008 12:17:44 Олександра
  Інше
  Питання відносно договорів оренди приміщень, що знаходяться на балансі Укрзалізниці. Регіональні відділення ФДМУ після направлення в Укрзалізницю матеріалів про укладення (чи продовження) договорів оренди приміщень отримують відповідь такого змісту, що Укрзалізниця не заперечує проти укладення (чи продовження) договору оренди при умові підвищення орендної плати в 1,5 рази.Відповідальні особи, що висувають таку вимогу! Поясніть, будь-ласка,яким законним чином це можна зробити? Прохати експертів, щоб вони переробили свою ж експертну оцінку, завищивши при цьому вартість оцінюваного приміщення? Так даний документ, перш ніж потрапити на узгодження до Укрзалізниці, проходить детальну і прискіпливу перевірку і рецензування у відповідних відділах регіонального відділення ФДМ з урахуванням результатів моніторингу ринку по даному конкретному регіону і враховуючи постійні вимоги Укрзалізниці з приводу оцінки вартості орендованих приміщень.Та й самі постійні орендарі, знаючи такі вимоги, щоразу просять експертів оцінювати обєкт по максимуму і навіть не враховувати тих чинників, які знижують його вартість. При цьому доходить до того, що вартість кв.м приміщень Укрзалізниці, що орендуються,мало чи не найвища порівняно з іншими і сучаснішими, і зручнішими по розташуванню будівлями, в даному регіоні, що насправді не відповідає дійсності. І все одно, маючи перед собою всі ці показники моніторингу, Укрзалізниця щоразу вимагає збільшення орендної плати.Орендна ставка 8% встановлена законодавчо, і регіон.від. ФДМ також не можуть її змінювати довільно.Крім того,відповіді Укрзалізниці доводиться чекати по кілька місяців; нерідко протягом такого очікування термін дії договору оренди закінчується, і балансоутримувачі вимушені пропонувати орендарям звільнити приміщення.А якщо все ж нарешті і приходить погодження вчасно, але в ньому висунуті подібні вимоги, які неможливо виконати, то що має робити в даному випадку добросовісний орендар, що тривалий час знімає дане приміщення, пристосоване і облаштоване ним для роду його діяльності, тим більше ліцензійної? І взагалі, проблема з договорами оренди приміщень Укрзалізниці настільки ускладнена і виснажлива, що це відлякує потенційних орендарів, і вільні площі взагалі пустують замість того, щоб приносити дохід.
  Відповідь: На даний час немає відповіді

  03.12.2008 11:41:52 Алла
  Інше
  Хто такий розумний в Укрзалізниці, в умовах кризи, відмінив рух звичайних електропоїздів в сторону Конотопа? Чим можна доїхати звичайним людям до Хорошого Озера? Ходять чутки, що якщо ця проблема не вирішиться, - найближчим часом народ може перекрити залізницю.Таке вже було років 5 назад. Іншого виходу у людей немає! Чи може звертатися до Президента?
  Відповідь: Повідомляємо, що електропоїзди на Конотоп не відмінялись, а для зменшення експлуатаційних витрат було змінено графік обігу поїздів та склад електропоїздів з 10-ти вагонів на склад з 6-ти вагонів. Замість поїздів Київ-Конотоп-Київ будуть курсувати поїзди Київ-Ніжин-Київ та Конотоп-Ніжин-Конотоп.

  03.12.2008 00:03:08 Ольга
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  02.11.2008 приобрели два верхних купейных места в первом купе 7 вагона фирменного поезда "Донецк-Севастополь": на каждом из указанных мест оказались голые стены - без единого крючка и сетки, оба тремпеля были поломаны и издевательски висели с одним "плечиком", верхнее отделение для багажа было полностью забито мешками проводников. ВОПРОС: В ЧЕМ ФИРМЕННОСТЬ ПОЕЗДА?
  Відповідь: Уважаемая Ольга Григорьевна! Ваше обращение рассмотрено в службе пассажирского хозяйства. За некачественную подготовку вагонов в рейс и не обеспечение качественного обслуживания пассажиров, бригадир ПДК, осмотрщик – ремонтник вагонов ПТО, проводник вагона № 7 лишены по 100% премии. Приносим Вам извинения за доставленные неудобства при пользовании услугами железнодорожного транспорта.

  02.12.2008 22:51:43 Леся
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Сколько стоит билет на поезд Воронеж-Мариуполь от ст.Лиски до ст.Волноваха?
  Відповідь: Уважаемая Леся Владимировна! Стоимость проездного документа для проезда взрослого пассажира (вместе со стоимостью услуги за пользование комплектом постельного белья) в пассажирском поезде №386/385 Воронеж-Мариуполь от станции Лиски до станции Волноваха по состоянию на 10.12.08 года составляет: в купейном вагоне- 281,62 грн. в плацкартном вагоне- 167,73 грн. Обращаем Ваше внимание, что действующие тарифы на проезд пассажиров в межгосударственном сообщении, могут измениться как в большую сторону, так и в сторону уменьшения в зависимости от курса швейцарского франка и коэффициента индексации тарифов по календарным периодам отправления поезда.
1... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ...794