This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=57 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-03. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  07.12.2008 08:31:44 Андрій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Доброго дня! Одного разу вже звертався до вас з питанням розповсюдження студентської знижки на аспірантів. Часте користування залізничним транспортом змусило ще раз уточнити це питання. А точніше - отримати тверду відповідь для всіх аспірантів. Як тільки до каси предявляється студентський квиток з позначкою АСПІРАНТ, починається довге вияснення чи можна надавати 50%знижку, чи ні... Невже цей пункт чітко не прописаний у правилах перевезень? Мій квиток відповідає всім вимогам Зразка студентського квитка (Наказ 810 Міносвіти). Але часто я чую Ні у відповідь, або всілякі відмови. Так, 29 листопада 2008р. у касі 25 чи 24 ст. Київ-Пас. відмовили, бо квиток був трохи потертий. Причому було видно, що у графі "Дійсний до" стояв 2010 р. У будь-якому разі квиток "Видано" 06 грудня 2007р. Тож, квиток "Дійсний до" 30 листопада як мінімум 2008р. (раніше 30 листопада 2008р. після 06 грудня 2007р. не наступає!!!). А їхав я 29 листопада 2008р. Сперечатися часу не було, довелося було брати за повну вартість. Не розумію, квитковий касир зі своїх грошей покриває 50%? Втрачені 30 грн. нічого не вирішують, але я розумію, що мене позбавляють прав. Причому дуже часто і без ніякого на те структурного пояснення. Вирішіть питання перевезення аспірантів і чітко пропишіть: або так, або ні. З доведенням до відома касирів (на деяких невеликих станціях вони навіть не знають, хто такі аспіранти, тому і відмовляють).
  Відповідь: Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.1999 № 541 „Про затвердження Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України” пільговий проїзд надається студентам вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів. Чинним законодавством пільги на проїзд у залізничному транспорті аспірантам не передбачено.

  06.12.2008 22:36:23 Анастасия
  Інше
  Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, как можно добраться из Москвы в Семеновку (Черниговская обл.)? Раньше ходил беспересадочный вагон Москва-Семеновка-Москва. Узнала на Вашем сайте о рельсовом автобусе Терещенская - Семеновка. Подскажите, пожалуйста, оптимальный маршрут и расписание рельсового автобуса. Можно ли в Москве приобрести на него билеты? Спасибо.
  Відповідь: На Ваш вопрос отвечаем, что в настоящее время до ст. Семеновка от ст. Терещенская курсируют 2 пары дизель – поездов:- № 6703 Терещенская – Семеновка – отправление со ст. Терещенская в 10 час.30 мин., прибытие на ст. Семеновка в 13 час. 48 мин.; № 6709 Терещенская – Семеновка – отправление со ст. Терещенская в 22 час.12 мин., прибытие на ст. Семеновка в 1час 28 мин. Продажа билетов на эти дизель – поезда производится по пригородному тарифу и только на территории Украины. Билеты можно приобрести в билетной касе ст. Терещенская. С Москвы до ст. Терещенская можно доехать: п. № 3 сообщением Москва – Киев, отправление с Москвы - в 21час 39 мин., прибытие на ст. Терещенская в 6 час. 28 мин.; п. № 141 сообщением Москва – Черновцы, отправление с Москвы в 12 час. 35 мин., прибытие на ст. Терещенская в 21 час 07 мин.; № 341 сообщением Москва – Кишинев, отправление с Москвы в 12 час. 43 мин., прибытие на ст. Терещенская в 21 час 21 мин.

  06.12.2008 21:10:48 Ольга
  Зміни графіка руху
  Доброго дня, скажіть будь-ласка чи буде відновлений рух електропоїзду підвищного комфорту Кривий Ріг-Дніпропетроськ? Дякую
  Відповідь: Шановна Ольго Іванівно! Найближчим часом відновлення курсування електропоїзда підвищеного комфорту сполученням Дніпропетровськ – Кривий Ріг – Дніпропетровськ не планується. Про відновлення руху вказаного поїзда буде надана інформація на вокзалах та станціях заздалегідь.

  06.12.2008 19:30:28 Ростислав
  Пропозиції
  Здравствуйте!Хотел бы к вам обратится с предложениями! 1)Поезд 076 Киев-Кривой Рог гл. надо ускорить из-за того что поезда 316 и 102 на них больше пассажиров чем на 076 да ещё он и дароже!Хорошо бы было отменить стоянки поезда 076 на таких станциях как Городище , Цветково , Фундуклеевка , Користовка!!! На таких станция не останавливаются большинство скорых поездов!!! А также по Знаменке сократить стоянку поезд с 15 мин. до 7-8мин. 2)Нужен поезд Кривой Рог гл. - Харьков на нём будет ездить очень много людей! 3)Не помешал бы не прицепной поезд Кривой Рог гл.-Одесса он будет полный всегда!!!
  Відповідь: Дякуємо за пропозиції. Під час розробки нового графіка руху поїздів на 2009/2010 рік вони будуть розглянуті та залежності від наявності вільного рухомого складу по-можливості враховані.

  06.12.2008 18:10:18 Дмитро
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  з 17.12 маєт курсувати безпересадочний вагон потягу 1321 варшава-харків. Прошу терміново надати відповідь, коли я з луцька до м. сумі зможу взяти білет на цей потяг!!!!!!!
  Відповідь: Шановний п. Дмитро! Безпересадковий вагон Варшава-Харків буде курсувати в складі поїзда №68 Варшава-Харків відправленням з Варшави з 17.12.2008р. по середах і п"ятницях. Даний поїзд через Луцьк не слідує. Ви зможете придбати квиток від станції Ківерці. По станції Ківерці поїзд №68 Варшава-Київ буде відправленням 18.12.2008р. в 3год.27хв., по станції Київ вагон Варшава-Харків перепричіпляється до поїзда №88 Київ- Луганськ і прибуде на станцію Суми в 21год.35хв. На всі поїзди, що прибувають із-за кордону, квитки продаються в день відправлення, після отримання інформації про наявність вільних місць на прикордонній станції.

  06.12.2008 17:49:38 Ольга
  Інше
  Доброго вечора! скажіть будь ласка яка вартість квитка Кривий Ріг - Львів! дуже вдячна!
  Відповідь: http://www.pz.gov.ua/_q/exprt.php?lid=1&mid=31

  06.12.2008 12:28:25 NobodyND
  Щодо роботи контролерів-ревізорів
  6.12.2008 Електропоїзд “Червона калина” сполученям Львів – Здолбунів 19-ти річному хлопцю стало погано с серцем. Першу допомогу надавали пересічни люди, телефонуя знайомим лікарям і запитуя що робити при сердечному приступу. Повідомлені працівникі потягу, прискорили висадку та посадку, так як швидка підїхала лише в Бродах (а погано стало за 7 зупинок до Бродів). Спостерігаючи за роботою працівників, було видно що вони в розгублиності і не знають що робити у такіх ситуаціях, та більше того ніхто і незгадав про аптечку (І взагалі невідомо чи є аптечка на цілу єлектричку). Проаналізувавши цю ситуацію виявляється: 1. Неналежне надання першої допомогі (відсутність аптечкі). 2. Неорганізований пошук лікаря по потягу. 3. Невпорядковвані дії для заспокоїня пасажирів у вагоні. Прошу ввести трейнінг надання першої допомогі працівникам пасажирскіх потягів, чи в вести на потягі хоч по одного лікарю, або працівника з медичною освітою.
  Відповідь: В ході проведення службового розслідування по факту недостатнього рівня сервісного обслуговування працівниками електропоїзда підвищеного комфорту №838 сполученням Львів – Здолбунів, а саме неналежного надання першої медичної допомоги встановлено наступне. Після відправлення 05.12.2008 в 19год. 22хв. поїзда №838 сполученням Львів – Здолбунів зі станції Красне пасажири повідомили провідника вагону номер 02 третього класу Романуху Т. І. про те, що пасажир Лучко В. М. 1987 р.н. погано себе почуває. Підійшовши до пасажира і побачивши признаки поганого самопочуття, провідник звернулась до пасажирки котра сиділа поруч з хворим і по всій видимості була його знайомою, з запитанням чи приймав гр. Лучко В. М. якісь ліки. Пасажирка відповіла, що вже давала йому валідол та інші ліки. Провідник Романуха Т. І. повідомила по системі «міліція» бригадира та машиніста поїзда про пасажира в тяжкому стані. Машиніст поїзда Дікал В. Г. звернувся по гучномовному зв’язку (протягом слідування поїзда до ст. Броди оголошення по поїзду проводилось 5 разів) до пасажирів поїзда чи немає серед них медичного працівника для надання першої медичної допомоги. Крім цього машиніст поїзда викликав швидку медичну допомогу по ст. Ожидів, та по ст. Заболотці, але швидка змогла приїхати лише по ст. Броди. В той же час провідники вагону нр 1, 2 і 3 та бригадир поїзда №838 Медійовський І. Р. надавали пасажиру першу медичну допомогу, а саме, звільнили купе від пасажирів, поклали хворого на бік, та відкрили вікно для доступу повітря. Медикаменти з аптечки не були надані хворому в зв’язку з тим, що пасажиру вже давали ліки і неможливо було визначити чіткий діагноз, крім того могли бути визвані певні алергічні прояви на ліки. Після прибуття поїзда в 20 год. 14 хв. на ст. Броди де вже чекала швидка медична допомога провідник Романуха Т. І. та бригадир поїзда Медійовський І. Р. допомогли медпрацівникам винести хворого з поїзда, так як він не міг сам пересуватись та докладно розповіли про симптоми та які ліки давали хворому. Виходячи з вищевикладеного вини працівників електропоїзда підвищеного комфорту №838 сполученням Львів – Здолбунів не вбачається. Крім цього з працівниками безпосередньо пов’язаними з обслуговуванням пасажирів постійно проводяться технічні заняття по наданню першої долікарської допомоги.

  06.12.2008 12:07:08 Катерина
  Інше
  Доброго дня! Трапилося так, що в мене вкрали студентський квиток, у навчальному закладі мені видали завірену відділом кадрів та проректором довідку, що я дійсно являюсь студенткою. Мене цікавить, чи отримаю я пільги при купівлі квитка по цій довідці?
  Відповідь: Ні, не отримаєте

  06.12.2008 11:26:01 Олександр
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Прочитав об"яву на вокзалі ст.Віннця, що в деяких касах можливо розрахуватись за квитки банків -ськими картками. Це дуже зручно. Особливо тоді, коли не знаєшь, яка вартість квитків. Та й не потрібно нести з собою торбу грошей. Але з"ясувалось, що приймаються тільки картки "Експрес-банку". Не зрозуміло, чому не можна встановити прилади, щоб була можливість розраховуватись міжнародними платіжними картками.
  Відповідь: Укрзалізницею проводиться робота в даному напрямку, після заключення відповідних договорів, в касах буде можливо розрахуватись платіжними картками міжнародних платіжних систем

  05.12.2008 19:48:34 Надія
  Інше
  Коли в Донецьку розпочнеться попередній продаж квитків на потяг Київ-Будапешт на початок січня 2008 р.? У Донецьку посилаються на закритість продажу Києвом. Дякую
  Відповідь: Шановна Надіє Романівно! Причіпні вагони Київ-Будапешт курсують у складі поїзду № 15/16 «Москва-Ужгород-Будапешт». Продаж квитків був закритий у зв’язку із зміною схеми поїзду. На теперішній час продаж відкрито.
1... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ...794