This version of the page http://ford.winnerauto.ua/ua/news/news3245 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-03. The original page over time could change.
З любов’ю із Кельна :: Ford
 
Пошук | Пiдписка
Сервiс та послуги Новини Акцiї
Вiдгуки клiентiв Вакансiї Контакти
Легковi авто | Комерцiйнi авто Корпоративним клiєнтам
Новини

З любов’ю із Кельна

15-07-2008

Прокинувшись одного літнього ранку, жителі німецького міста Кельн побачили загадкову картину: завод  Ford Niehl повністю перевтілився у яскравий потік кольорів, завдяки яскравій «накидці».
Останнім часом працівників протилежного берегу річки Рейн доходили вісті про незвичайну роботу, що виконується на заводі Ford. Сьогодні вранці всі погляди були прикуті до об’єкту, який вчора виглядав, як звичайне виробниче приміщення, а тепер перевтілився у гігантський вир червоних, зелених, рожевих, синіх та жовтих кольорів.
Нове оформлення заводу на честь початку виробництва нового Ford Fiesta одночасно дивує та захоплює жителів Кельну. «Ми впевнені, що багато людей помітять незвичайну яскраву метаморфозу, що перевтілила наш завод – відмітив управляючий заводу Niehl Карл Антон (Karl Anton). – Наші працівники зачаровані новим Ford Fiesta, тому ми вирішили переіменувати завод у Fiesta Love Factory та прикрасити його святковим вбранням. Ми сподіваємось, що багато людей полюблять нову Fiesta так сильно, як і ми!»
Таке яскраве та неординарне перевтілення заводу знаменує собою початок збірки нової Fiesta, яке стартуватиме вже у жовтні 2008 року.