This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=46 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-02. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  15.12.2008 12:36:21 Андрій
  Зміни графіка руху
  Скажіть як зміни в розкладі електричок на ділянці Київ - Фастів - Козятин - Київ з 15.12? І чому так часто змінюється розклад? І де можна оперативно переглядати всі зміни, а не писати тут? Можливо зробити так як було минулих років, коли на савті УЗ, ОПЕРАТИВНО відображались всі зміни, хіба це так тяжко зробити?
  Відповідь: На даний час зміни розкладу на цій ділянці розглядаються, як тільки всі зміни будуть затверджені та вирішені технічні формальності, зміни розкладу буде відображено на сайті УЗ.

  15.12.2008 12:25:11 Ирина
  Щодо роботи контролерів-ревізорів
  Добрый день, каждый день езжу в киев на ирпенской электричке 8,12 ... я честный пассажир, каждый месяц покупаю полный проездной и считаю нечестным повышение тарифов, которые обосновывают убыточностью ЖД...мало того, что эту электричку подают на низкую !!! платформу (соответственно, почти все садяться бесплатно)и только в Ирпене есть турникеты!!! (беличи ездят как ЛЬГОТНАЯ категория - все без билетов, Буча и т.д. так же), так еще и контролеров не дождешься !!!, если и появляються, то не всегда за деньги продают билет !!! зато проезд повышаем регулярно !!! это получаеться, что Я катаю всех зайцев ????
  Відповідь: Для детального розгляду Вашого звернення згідно Закону України «Про звернення громадян» та прийняття до винних дисциплінарних заходів просимо Вас надіслати письмову заяву до керівництва Південно-Західної заолізниці за адресою: 01034 м. Київ, вул. Лисенка, 6 в якій викласти факти порушення працівниками залізниці своїх обов’язків.

  15.12.2008 12:15:09 Ирина
  Обслуговування у приміських поїздах
  Добрый день, у меня вопрос - когда Вы начнете вести борьбу с курильщиками???? я плачу за проезд в транспорте, а не за посиделку в накуренном кабаке!!! я знаю, что за курение в общественных местах взымаються штрафы, так почему же им никто никогда не предъявляет даже элементарных замечаний ???!!!не раз видела, как контролеры ходят через курящие тамбуры и слова не скажут...
  Відповідь: Згідно з пунктом 32.23 «Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України»: «Паління у вагонах (у тому числі в тамбурах) приміських поїздів (електро- і дизель-поїздів) забороняється». У вагонах електро- та дизель-поїздів розміщені попереджувальні надписи про заборону паління та виписки з відповідних законодавчих актів України, по внурішньовагонній системі оповіщення пасажирів здійснюються об’яви про заборону паління. На даний час приміські поїзди супроводжуються працівниками міліції. Притягнення громадян до адміністративної відповідальності за паління у тамбурах поїздів належить до їх компетенції. За 10 місяців 2008 року працівниками міліції було виявлено та припинено 6494 випадки паління у невстановлених місцях.

  15.12.2008 11:59:25 Андрей
  Зміни графіка руху
  По поводу всех ваших ответов на вопросы за №309/310 (отмененный Дебальцево-Киев через Лисичанск) и №118 (Дебальцево-Хмельницкий) - вы отвечаете, что время прибытия данного поезда в киев в 5.17 является удобным по мнению большинства пассажиров. Простите, а КТО НАС СПРАШИВАЛ ВООБЩЕ? КТО ВООБЩЕ ПРОВОДИЛ ОПРОС И ПРОВОДИЛСЯ ЛИ ОН ВООБЩЕ??? КОМУ УДОБНО ПРИЕЗЖАТЬ В КИЕВ В 5,17 И МЕРЗНУТЬ НА ПЕРРОНЕ, КОГДА МЕТРО ОТКРОЕТСЯ??? Перестаньте тупить господа и не отбрасываться подобными ответами, что "нам мол удобно"...
  Відповідь: Повторно Вам сообщаем. Расписания движения пассажирских поездов на железных дорогах составляется с учетом пожеланий наибольших групп пассажиров и технических возможностей дорог. Изменение расписания поезду 117/118 Дебальцево - Хмельницкий в соответствии с Вашими пожеланиями, в настоящее время, не представляется возмжным так – как технические возможности станции Киев пассажирский ограничены ( на Украине только одних областных городов 27 из которых поезда должны прибывать в удобное время, не считая международных и межгосударственных поездов). Возможен вариант прибытия в Киев после 10.00, но этот график еще более неудобен для абсолютного большинства пассажиров. При курсировании поездов 317/318 Дебальцево – Хмельницький прибытием в Киев 2.18 и 309/310 Дебальцево - Киев прибытием в Киев 10.49, на дорогу поступало массовое количество жалоб и пожеланий от отдельных пассажиров районных и городских администвраций на неудобное прибытие, поезда курсировали составами по 8 – 12 вагонов из-за отсутствия пассажиров. Встал вопрос о полной отмене поездов из-за убыточности поездов. Поэтому принят оптимальный вариант курсирования поезда. При измненении технических условий Ваши предложения будут учтены максимально возможно, других возможностей дорога не имеет.

  15.12.2008 11:31:12 Валентина
  Інше
  Підкажіть, будь-ласка, де можна знайти інформацію про наявність квитків на поїзд Дніпропетровськ - С.-Петербург на святкові дні (наприклад, 26-30.12 з Дніпропетровська? Дякую.
  Відповідь: Шановна Валентино Іванівно! З інформацією про наявність в продажу вільних місць та вартість проїзду в необхідному напрямку можливо ознайомитися за посиланням http://www.pz.gov.ua/_q/exprt.php?lid=1&mid=31

  15.12.2008 10:16:00 Андрей
  Інше
  12.01.2006 года зам М Дон. ж/д Кравченко в адрес всех ДС, ТЕХПД, МКРС, МКР, КРСС, КРСУ ВЧД была направлена телеграмма. В ней в частности был следующий текст:"пересылка неисправных (порожних и гружёных) вагонов со станции до ремонтных пунктов вагонного депо, обслуживающего данные станции, а аткже отцепленных на промежуточных станциях, осуществляется по натурному листу формы ДУ-1, с приложением уведомления формы ВУ-23М и сопроводительного листка формы ВУ-26М, без оформления перевозочных документов формы ГУ-64 (инструкция по учёту наличия и ремонта неисправных вагонов ЦЧУ-0004 утверждённая 28.02.1995 г.". Прошу Вас сообщить действуют ли требования указанные в данной телеграмме в настоящее время или произошли какие либо изменения?
  Відповідь: Уважаемый Андрей Иванович! Ваше обращение относительно порядка пересылки неисправных вагонов со станций до ремонтных пунктов вагонного депо, обслуживающих данные станции рассмотрено. Сообщается, что на основании требований Инструкции по учету наличия и ремонта неисправных вагонов ЦЧУ/0004, утвержденной 28.02.1995г. в адрес всех причастных было направлено разъяснение о порядке передислокации неисправных вагонов парка железных дорог в ремонт (телеграфное распоряжение из Донецка №1270 от 12.01.06г.), указанное в Вашем обращении. В настоящее время, данная телеграмма не утратила силу, так как действие требований Инструкции по учету наличия и ремонта неисправных вагонов ЦЧУ/0004 не отменялись, изменения в части пересылки неисправных вагонов не вносились.

  15.12.2008 10:07:54 Светлана
  Обслуговування у приміських поїздах
  Второй понедельник подряд эл.п. 6412 Шебелинка - Харьков идет в составе 8 вагонов. Люди в Васищево уже не могут втиснуться в вагон. Каждый месяц по станции Харьков - Левада идет информация о проведению месячника по улучшению качества обслуживания пассажиров. Скажите, это входит в мероприятия по повышению качества обслуживания пассажиров?
  Відповідь: Шановна Світлано Георгіївно! Курсування поїзда № 6860 сполученням Шебелинка-Харків-Левада у складі електропоїзда з 8 вагонів здійснюється по технічним причинам, у грудні місяці призначено один раз 01.12.2008 р. У Вашому зверненні зазначено поїзд № 6412, який курсує сполученням Ізюм-Харків-Левада (зміна нумерації поїзда згідно з телеграмою від 24.06.2008 № Н-918), також не вказані дати проїзду, копії проїзних документів не додаються, тому розглянути звернення по суті не вбачається можливим. Слід зазначити, що фахівцями служби приміських пасажирських перевезень постійно контролюється та аналізується населеність поїздів у приміському сполученні за кількістю фактично реалізованих квитків. Як показує аналіз, перевезення пасажирів на дільниці Шебелинка-Харків-Левада цілком забезпечується складом електропоїзда з 8 вагонів, у тому числі і у період проведеного місячника по покращенню обслуговування пасажирів з 15.10.2008 р. до 15.11.2008 р.

  15.12.2008 10:07:05 Елена
  Зміни графіка руху
  Чому з 13.12.2008 відміняється електропоїзд №840 Фастів -Шостка о 18.11 по ст. Дарниця.Укрзалізниця сама собі скорочує надхоження в касу,це смішно...навіщо відміняти електропоїзд,який йде заповнений!Я мала можливість їздити щопятниці і сама бачила що він заповнений повністю,їдуть студенти,люди з роботи,їм цей електропоїзд підходив.Прошу повернути електропоїзд №840 хоча б по пятницям!!!або зробити №846 який йде на пару хвилин пізніше із зупинками по станціях(не Лише в Бобрику) а і Бровари, Заворичі ,Бобровиця,Носівка
  Відповідь: Повідомляємо, що з 13.12.08 року електропоїзд підвищеного комфорту № 840/839 Фастів-Шостка курсуватиме по п"ятницях та неділях. Відправлення зі ст. Дарниця о 22 год. 13 хв.

  15.12.2008 09:45:12 Ігор
  Зміни графіка руху
  Просимо вас повернути нам, коли робитемите розклад на натупний рік, поїзд Київ-Лисичанськ-Дебальцеве. Або зробити більш зручний час прибуття до столиці поїзду Дебальцеве-Хмельницький, бо прибуває до Києва о 05:20. Ще метро не працює! Хай в наступному році інший поїзд прибуває в такий незручний час, а нам зробіть прибуття о 7:00 чи 8:00. Ми теж люди ! Треба всіх по черзі ставити .
  Відповідь: Шановний Ігор Леонідовичу! Розклад руху пасажирських поїздів складається з урахуванням побажань найбільшої групи пасажирів, а також технічних можливостей залізниць. Змінення розкладу руху поїзда № 117/118 Дебальцеве-Хмельницький згідно Ваших побажань в теперішній час неможливо, бо технічні можливості станції Київ обмежені. Приоритет на прибуття до Києва в більш зручний час о 07.00-08.00 надається швидким, междержавним, міжнародним поїздам. При курсуванні поїздів № 317/318 Дебальцеве- Хмельницький прибуттям до Києва о 02.18 год. та поїзда № 309/310 Дебальцеве- Київ прибуттям до Київа о 10.49 на залізницю поступало багато скарг , як від окремих пасажирів, так і від районних та міських адміністрацій на незручний час прибуття до Києва. Поїзда курсували складами 8-12 вагонів з-за відсутності достатнього пасажиропотоку. У зв’язку з чим постало запитання про повну відміну поїздів з-за нерентабельності. Тому було прийнято оптимальний варіант – змінення маршруту прямування поїзда № 317/318 Дебальцеве-Хмельницький. При зміненні технічних умов Ваше побажання буде враховано.

  15.12.2008 09:41:31 Олена
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чому з кожним роком збільшується тривалість поїздки на електричках до певної станції? Коли нарешті ми перестанемо стояти по 15-20 хв на обгонах? Задля зменшення збитків, разом з контролерами нехай ходить міліцейський патруль і висаджує всіх зайців. Повірте, всі купуватимуть квитки. А зараз жоден з контролерів не запитує пасажира куди виписати квиток - бере 2 грн - та й по всьому...
  Відповідь: В зв’язку з першочерговим пропуском пасажирських поїздів електропоїзди приміського сполучення вимушені стояти під обгоном. Щодо зауважень до роботи провідників з правом продажу квитків повідомляємо, що з провідниками постійно проводяться технічні заняття для усунення подібних випадків, кожне порушення посадової інструкції обговорюється на виробничих нарадах. Згідно Закону України "Про звернення громадян" для детального розгляду звернення та вжиття до причетних заходів дисциплінарного впливу просимо Вас звернутися з письмовою заявою та копією квитка до керівництва залізниці за адресою: 01034, м.Київ, вул.Лисенка, 6, вказавши дату та номер електропоїзду.
1... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ...791