This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/806.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-01. The original page over time could change.
Відбулося засідання Міжвідомчої комісії з питань подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
10.12.2008
Відбулося засідання Міжвідомчої комісії з питань подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу

10 грудня під головуванням заступника Секретаря РНБО України Бориса Зайчука відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з питань подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу при Раді національної безпеки і оборони України.

На засіданні комісії було розглянуто питання  "Про роботу Закарпатської та Чернігівської обласних державних адміністрацій по розвитку трудоресурсного потенціалу та  попередження демографічної кризи відповідно до Указу Президента України від 19 вересня 2007 року № 895/2007 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 вересня 2007 року "Про заходи щодо подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу України".

Заслухавши інформацію представників Закарпатської та Чернігівської облдержадміністрацій, розглянувши матеріали, підготовлені Міністерством аграрної політики України, Інститутом демографії та соціальних досліджень НАН України і Державною установою „Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України", члени комісії  відзначили послідовну і цілеспрямовану роботу Закарпатської обласної державної адміністрації, спрямовану на досягнення належних результатів виконання зазначеного Указу Президента України.

Комісія рекомендувала органам виконавчої влади цих регіонів вжити низку конкретних заходів для покращення демографічної ситуації, а через рік заслухати інформацію Чернігівської облдержадміністрації про результати виконання цього рішення.

Затверджено також план роботи Міжвідомчої комісії з питань подолання демографічної кризи та розвитку трудового потенціалу при Раді національної безпеки і оборони України на 2009 рік. Ним, зокрема, передбачається заслухати інформацію про роботу Київської та Донецької обласних державних адміністрацій щодо поліпшення здоров'я підлітків та молоді, а також про роботу Київської міської та Сумської обласних державних адміністрацій по зниженню рівня професійних захворювань, побутового та виробничого травматизму.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 7/2009
Про Положення про Міжвідомчу стратегічну групу з українсько-російських відносин
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 5/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 листопада 2008 року «Про виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України з питань регулювання земельних відносин, використання та охорони земель»
Інші
Інтерв’ю та коментарі
14.01.2009
Ексклюзивне інтерв’ю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової агенції „Інтерфакс-Україна”
18.09.2008
Журнал „Огонек”: «Воевать с Россией — не политика для Украины»
Інші
Брифінги
11.02.2008
Р.Богатирьова: ''РНБО – політика консолідації''
Інші
Фотоальбом
Інші