This version of the page http://novynar.com.ua/files/companies/arcelor_mittal (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-01. The original page over time could change.
Компанії » Досьє » Новинар
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки

Arcelor Mittal

Заснування компанії 2003 рік

Засновник і власник Лакшмі Міттал

Сфера діяльності металургія

Mittal Steel (Mittal Steel Company N.V.) — найбільша металургійна група світу. Зареєстрована в Роттердамі (Нідерланди), штаб-квартира знаходиться в Лондоні. Загальна чисельність задіяних на підприємствах групи складає 179 000 осіб.Компанія була утворена шляхом злиття компаній Ispat International N.V. (раніше поглинула LNM Holdings N.V.) і International Steel Group Inc. у 2005. 

Контрольний пакет акцій належать британському бізнесменові індійського походження Лакшмі Мітталу та його родині.Компанії належать металургійні виробництва, розташовані у Великобританії, США, Канаді, Польщі, Чехії, Німеччині, Україні, ПАР, Казахстані та інших країнах.

У жовтні 2005 Mittal Steel виграла повторний конкурс з приватизації найбільшого українського виробника сталі «Криворіжсталь», запропонувавши за цей актив $4,8 млрд.Mittal Steel – провідна сталева компанія у світі, з відвантаженнями 49.2 мільйонів тонн і прибутками більш ніж у 28.1 мільярдів $ у 2005. Компанія Mittal Steel є власником сталеливарних заводів у 16 країнах, охоплюючи чотири континенти. До штату компанії входять близько 224 000 осіб, які представляють 49 різних націй. Акції компанії котуються на нью-йоркській і Амстердамській фондовій біржах.

Mittal Steel установила темп для консолідації та глобалізації світової сталеливарної промисловості. У процесі налагодження виробництва на новопридбаних заводах Mittal Steel упровадила провідні практичні досягнення і сучасні методи виробництва. Програма капіталовкладень Mittal Steel на даний момент є найбільш ефективною в сфері сталеливарної промисловості.

Mittal Steel володіє також досить потужною базою клієнтів, охоплюючи 150 країн, що включає всесвітньо відомі бренди в автомобільному, інженерному і приладобудівному секторах.

Mittal Steel займає важливе місце серед найефективніших виробників сталі  у світі. Компанія також займає одне з перших місць серед провідних виробників сталі, використовуючи у своїй діяльності великий спектр сучасних технологій.

Джерело: за матеріалами офіційного сайту компанії Mittal Steel.

Оновлено: 27 червня 2006, 12:02
Пошук новин про "Arcelor Mittal"
Реклама
Додаткова інформація
  • ВАТ «Міттал Стіл Кривій Ріг».
Дивись також
  • Індустріальний Союз Донбасу
  • АСКА
  • Dragon Capital
  • Газпром
  • ТАС
  • Союз-Віктан
  • Ferrexpo
  • KP Media
  • Київміськбуд
  • Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча
Обзор сети
bigmir)net
Финансы: Ожидается повышение тарифов мобильной связи
Ricardo
Пять способов заработать во время безработицы
bigmir)net
Финансы: Хочешь новую машину? Подбери кредит
bigmir)net
Советы:Как я могла тебя не узнать...
bigmir)net
Мистери - онлайн игра. Присоединяйся!
Афиша
Интервью с Сэм Тейлор-Вуд