This version of the page http://apitu.org.ua/payment (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-01. The original page over time could change.
Про сплату внесків | Асоціація підприємств інформаційних технологій України

Про сплату внесків

Розмір внеску в АПІТУ визначається рішенням Загальних зборів асоціації. Відповідно до рішення Загальних зборів АПІТУ від 19.07.2007 річний розмір внеску складає 15 000 грн.

Укладати окремий договір між АПІТУ і Членом асоціації для цілей сплати внесків не потрібно. Також не потрібні акти про виконані роботи чи нададані послуги. Після прийняття рішенням Правлінням чи Загальними зборами про прийом у Члени асоціації, Виконавчою адміністрацією виставляється рахунок Члену асоціації на сплату внеску.

Після сплати рахунку Виконавча адміністрація надає Свідоцтво про членство.

Тобто договір між АПІТУ і Членом асоціації складається з двох частин - оферти (Заява про прийняття в Члени) і акцепту (Свідоцтво про членство).

Крім того, Закон України "Про оподаткування прибутку підприємств" у статті 5.2.2, див. http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=334%2F94%2D%E... визначає:

5.2. До складу валових витрат включаються:
...
5.2.2. Суми коштів ..., добровільно перераховані (передані) протягом звітного року ... до неприбуткових організацій, визначених у пункті 7.11 статті 7 цього Закону ... у розмірі, що перевищує два відсотки, але не більше п'яти відсотків оподатковуваного прибутку попереднього звітного року...

Це означає, що увесь, або частину членського внесу можна віднести до валових витрат, а для перевіряючих органів в разі потреби достатньо буде пред'явити:

- Статут АПІТУ, див: http://apitu.org.ua/statute або http://apitu.org.ua/system/files/Statute.doc
- Свідоцтво про членство в АПІТУ
- Копію рішення податкової інспекції про внесення АПІТУ до Реєстру неприбуткових організацій (установ): NotForProfitDecision.pdf

Причіплений файлРозмір
NotForProfitDecision.pdf146.35 КБ