This version of the page http://novynar.com.ua/files/companies/nestle (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-31. The original page over time could change.
Компанії » Досьє » Новинар
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки

Nestle

Перша продукція Nestlé з’явилася в 1866 році

В Україні працює з 1994 року

Головний виконавчий директор – Петер Брабек

Генеральний директор "Nestle Ukrainе" – Бруно Ле Сікле

Сфера діяльності – харчова промисловість

Nestlé -  велика світова компанія в області виробництва продуктів харчування. На всіх континентах планети, окрім Антарктиди, споживачі можуть придбати її смачну і корисну продукцію.

Сьогодні Nestlé  нараховує 511 фабрик і промислових підприємств у 86 країнах світу. У групі Nestlé працюють 247 тисяч осіб. Продукція Nestlé присутня на ринках напоїв, кондитерської продукції, кулінарії, дитячого і спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, Foodservіces і професійних продуктів, а також корму для тварин. Крім виробництва продуктів харчування, компанія Nestlé також володіє акціями підприємств парфумерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.

Історія Nestlé почалася в 1866 році з винайденням швейцарським фармацевтом Генрі Нестле першої в світі молочної суміші для годування немовлят. Використовуючи молоко, пшеничну муку і цукор, Генрі Нестле розробив продукт, який отримав назву Farine Lactee Henry Nestlé — «Молочне борошно Нестле».

Асортимент продукції Nestlé постійно розширюється і нині нараховує приблизно 8,5 тисяч відомих у світі торгових марок.

Nestlé вкладає значні обсяги інвестицій у наукові дослідження і технічні розробки. Така увага до цієї області, за інформацією офіційного сайту компанії, відображає бажання Nestlé виробляти продукцію не тільки смачну, але і корисну. “ Якість продуктів — якість життя” — головне кредо компанії Nestlé

Перш за все, Nestlé закріплює свої позиції і поширює свою присутність в Україні за рахунок інвестицій в місцеве виробництво і промислову інфраструктуру, активної підтримки і просування торгових марок, відпрацювання національної мережі збуту.

У грудні 1994 року Societe pour l’exportation des Produits Nestlé S.a. відкрило своє представництво в Києві, щоб вести активну маркетингову і рекламну підтримку таких всесвітньо відомих брендів, як: Nescafé, Nuts, Nestlé, Nesquik, Purina, Cpwsa, Maggi, Nestlé Nutrition.

У 1998 році Nestlé придбала контрольний пакет акцій одного із значних кондитерських виробників України — Львівської кондитерської фабрики «Світоч», встановивши на виробництві міжнародні стандарти якості, запровадивши нові технології і «ноу-хау».

У травні 2003 року в Києві заснована компанія «Нестле Україна» з метою ведення комерційної діяльності і розвитку дистриб’юторської мережі.

У грудні 2003 року Nestlé придбала 100% акцій ВАТ «Волиньхолдінг» — луцької молодої, динамічної компанії, яка випускає продукцію під відомою торговою маркою «Торчин Продукт». ТМ Торчин входить до числа провідних виробників  на українському ринку холодних соусів (майонез, кетчуп, гірчиця, соуси).

Оновлено: 3 жовтня 2006, 10:46
Пошук новин про "Nestle"
Реклама
Дивись також
  • АВК
  • ЗАЗ
  • Чумак
  • Гамалія
  • Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод
  • Союз-Віктан
  • Nemiroff
  • РуссНефть
  • ЯНА
Обзор сети
bigmir)net
Спортивное оружие от 447 грн.
bigmir)net
Масла для ванн!
bigmir)net
Как сохранить страсть в браке?
bigmir)net
Дневники: наши идеалы
Ricardo
Авторынок: какими будут цены в 2009 году
bigmir)net
Эти забавные животные