This version of the page http://novynar.com.ua/files/companies/isd (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-31. The original page over time could change.
Компанії » Досьє » Новинар
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки

Індустріальний Союз Донбасу

Заснування: 1995 рік

Голова ради директорів: Сергій Тарута

Сфера діяльності: металургія, машинобудівельна галузь, коксохімія, будівництво, телекомунікації, рекреаційний бізнес та агросектор

Корпорація «Індустріальний Союз Донбасу» заснована в грудні 1995 року і сьогодні є однією з найбільших компаній України. Її засновниками стали Донецьке регіональне відділення Академії технологічних наук України, Академія економічних наук України (м. Донецьк), Донецька торговельно-промислова палата (м. Донецьк), ТОВ проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс» (м. Маріуполь), ЗАТ «Візаві» (м. Донецьк).

Очолює корпорацію Сергій Тарута, який у 2006 році увійшов до рейтингу ТОП-30 найбагатших людей України, складеним для спец-проекту журналу Кореспондент.

«ІСД» володіє, управляє, і контролює значну кількість різнопрофільних підприємств в Україні та в інших країнах. Підприємства чорної металургії і важкого машинобудування складають основу Корпорації.

«ІСД» є холдингом, в структуру якого входять більше 40 промислових компаній в Україні і за кордоном.

Основний бізнес компанії зосереджений на виробництві сталі, сталевих труб, коксу, устаткування для чорної металургії і коксохімічної промисловості. Інші сфери діяльності ІСД охоплюють енергетику, важке машинобудування, будівництво, телекомунікації, рекреаційний бізнес і агросектор.

Корпорація також виступає крупним трейдером на ринку металопродукції і зв’язаних видів сировини, таких як вугілля, кокс і природний газ.

ІСД» була активним учасником проведеного в 2005 році аукціону з продажу 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь", але у вирішальному поєдинку за реприватизацію металургійного комбінату поступилася контрольним пакетом індійській компанії Mittal Steel.

Оновлено: 24 жовтня 2006, 17:55
Пошук новин про "Індустріальний Союз Донбасу"
Реклама
Дивись також
  • Індар
  • АСКА
  • Вімм-Білль-Данн
  • Голден Телеком
  • Fozzy Group
  • NYSE
  • Аеросвіт
  • Оболонь
  • Сармат
  • ЛУКОЙЛ-Україна
Обзор сети
Ricardo
Вклады в золото: стоит ли рискнуть?
Ricardo
Банки выровняли ставки по кредитам на авто
Новинар
Криза на користь: так чи ні
bigmir)net
Советы: Насколько ты обольстительна
uaSport
Заведи свой Блог на uaSport.net
bigmir)net
Советы: Наперегонки с ветром