This version of the page http://www.tonis.ua/announces/6928.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-30. The original page over time could change.
ТОНІС. Найбільш об'єктивний канал // Школа ремонту










Ваше ім'я


Ваш Email


Ваше повідомлення

 
Школа ремонту



Починаєш нове життя? Хочеш зробити сюрприз рідним? Навчися з "Школою ремонту“ як це зробити!

Готуєшся відзначити новосілля, привітати батьків з ювілеєм, відсвяткувати весілля чи забрати з пологового будинку дружину з дитиною?

Напередодні найважливішого події у твоєму житті п’ятеро людей в спецівках і касках прийдуть у твій дім – виб’ють двері, знесуть стіни, зламають паркет і здеруть шпалери.

72 години вони все трощитимуть, свердлитимуть, стукатимуть і клеїтимуть.

Вони зроблять ремонт безкоштовно всього за три дні. У будь-якій квартирі, для будь-якої сім’ї, де чекають особливих подій. Якісно, красиво, практично! І все, що побачиш у програмі, ти зможеш повторити.





 
24 години. Світ

Для тих, кому небайдуже, що відбувається за межами їхньої країни. Для тих, кому цікаво дізнатися про найбільш значущі події у світі і про ті тенденції, що склалися у політичному, економічному, суспільному житті міжнародної спільноти, а також про те, як вони власне можуть вплинути на внутрішні процеси в Україні.

За сім морів

Заради чого варто їхати відпочивати до Єгипту і чого варто остерігатись у Індії? Які сувеніри неодмінно потрібно привезти з Чехії і чого не варто купувати у Туреччині. «За сім морів» – це калейдоскоп мандрівок різними країнами світу. Кожна програма – це знайомство з новою країною, її традиціями і звичаями, національними парками і заповідниками.

Зелена варта

Новий унікальний проект журналістських екологічних розслідувань на вітчизняному телебаченні. Команда „Зеленої варти” ставить собі за мету пробудити у співвітчизників інстинкт самозбереження та закликає нарешті серйозно замислитися над тим, що ми п’ємо, вживаємо в їжу, чим дихаємо.

Магія краси

Як доглядати за рослинами, які роботи проводити у кожному з сезонів, які таємниці приховує багата українська флора, як виростити тропічні, кімнатні рослини чи рослини відкритого ґрунту та багато інших корисних порад для професійних садівників та просто любителів – відтепер все це можна дізнатися з програми "Магія краси".

Інформаційна програма "24 ГОДИНИ"

24 години. Життя

Те, що зовсім недавно здавалося вигадками науковців або просто страшилками, –сьогоденні реалії. Екологи кажуть, що "точку неповернення" ми вже пройшли, і людству залишилося менше десяти років, щоб хоч якось змінити своє майбутнє.

Спецпроект

Відкрийте очі на життя! Часом воно зовсім не таке, яким здається на перший погляд. Звичне явище при більш детальному виченні може виявитися досить значною проблемою, а за фасадом страшної зовнішності може ховатися красива душа.

Сильні світу сього

Цій програмі немає аналогів. Адже вона- про людей, котрі творять історію "тут" і "зараз": політиків, диктаторів та вождів...

Хто ці особи? Як стали "Сильними"? Як здобули гроші та владу? Та головне: чи під силу їх успіх кожному з нас?

Без упереджень. Без штампів.

Для тих, хто хоче досягти більшого!

Світські хроніки

"Світські хроніки" – це ваше вікно у світ світського життя!

Тільки найцікавіші заходи, вечірки, раути, презентації.
Тільки найяскравіші зірки кіно, естради, спорту та бізнесу.
Свіжі новини, відверті розмови, пікантні подробиці з перших вуст! 

Ваші агенти у Світ Вишуканого Світського життя - Віолетта Трикова -актриса театру і кіно та популярний шоумен - Максим Юрченко

Вони завжди саме там і у потрібний час, щоб тільки задовольнити вашу цікавість!

Відчуй світське життя на дотик!


 


   

© ВАТ Телеканал "ТОНІС". 2003
© Розроблено New Age Lab