This version of the page http://www.kiyavia.com/ukr/inf/faq/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-30. The original page over time could change.
"КИЙ АВІА Концерн"

rus - ukr - eng




  


1. Як здійснити повернення авіаквитка і що для цього необхідно?

2. Що робити з квитком, якщо скасували рейс?

3. Протягом якого часу можна здійснити повернення квитка?

4. Як змінити дату вильоту по квитку?

5. Що робити, якщо я втратив авіаквиток?

6. Чи можна дитину відправити в подорож саму?

7. Скільки коштує квиток для несупроводжуваної дитини?

8. Що таке трансфер?

9. Що таке стоповер?

10. Що означає OW і RT?

11. Чим відрізняються класи бронювання?

12. Що таке класи обслуговування?

13. Як купити авіаквиток дешевше?





     1. Як здійснити повернення авіаквитка і що для цього необхідно?

     Попередньо при покупці квитка Ви повинні поцікавитися, чи дозволене повернення по Вашому квитку й у яких випадках. Якщо Ви хочете повернути квиток, Ви повинні підійти в агентство, в котрому придбали квиток, з паспортом того, хто буде здійснювати повернення і квитком.

     2. Що робити з квитком, якщо скасували рейс?

     Якщо Ви довідалися про скасування рейса безпосередньо в аеропорті, то представник авіакомпанії-перевізника може запропонувати Вам альтернативу, як Ви можете летіти в такій ситуації. Якщо Вас це не влаштовує, то Вам належить зробити позначку в квитку про скасування рейса і повернути його в агентстві, в котрому Ви придбали квиток.
Якщо ви довідалися про скасування рейса щонайменше за 1 день до вильоту, то Вам необхідно зв'язатися зі співробітником нашого агентства, щоб погодити можливі альтернативні варіанти. Якщо ці варіанти Вас не задовольняють або у Вас на той час змінилися плани, то Ви можете без втрат одержати суму за куплений квиток.

     3. Протягом якого часу можна здійснити повернення квитка?

     Повернення квитка з вини пасажира, а не авіакомпанії, можна здійснити протягом терміну придатності квитка, що Ви можете довідатися при його покупці.

     4. Як змінити дату вильоту по квитку ?

    При покупці авіаквитка в більшості випадків зміна дати вильоту дозволено з яким-небудь штрафом. А в деяких випадках, і зовсім, зміна дати неможлива. Про умови зміни дати необхідно дізнаватися ще при бронюванні авіаквитка.

     5. Що робити, якщо я втратив авіаквиток?

      Необхідно заявити в пункт покупки квитка або в представництво авіакомпанії, що Вас привезла. На розсуд перевізника можливе оформлення дубліката на ті ж дати. Деякі авіакомпанії передбачають штраф у середньому 70$.

     6. Чи можна дитину відправити в подорож саму?

      Дитина, що подорожує один , є юним пасажиром. У кожної авіакомпанії є свої правила перевезення несупроводжуваних дітей. Якщо на заброньованій ділянці дозволений провіз несупроводжуваних дітей, то агент повинний внести інформацію в бронь, що дитина летить одна . Також необхідна нотаріально завірена згода від обох батьків на перевезення. Потім в аеропорті складається акт у 3-х екземплярах, де описується, хто проводжає дитину і хто зустрічає. 1-й екземпляр віддається проводжаючому , 2-й - працівникові авіакомпанії, 3-й - зустрічаючому по прильоті .

     7. Скільки коштує квиток для несупроводжуваної дитини?

      Звичайно квиток для несупроводжуваної дитини оформляється по дитячому, молодіжному або дорослому тарифі.

     8. Що таке трансфер?

      Трансфер - це пункт або пункти пересадки на шляху до кінцевого пункту призначення, тривалість яких не повинна перевищувати 24 години . Наприклад, Ви летите в Лондон з пересадкою у Будапешті . У Будапешт Ви прибуваєте в 16:50 і далі вилітаєте в Лондон у 18:10. Будапешт у даному випадку - пункт трансферу.

     9. Що таке стоповер?

      Стоповер - це зупинка в проміжному пункті на шляху Вашої подорожі, тривалість якої більше 24 годин . Наприклад, Ви летите в Париж через Прагу. Якщо Ви плануєте провести в Празі 2 дні і потім летіти в Париж , то Прага, у даному випадку, буде пунктом стоповера.

     10. Що означає OW і RT?

      OW - повна назва one way, що означає подорож в одну сторону , RT - повна назва round trіp, що означає подорож туди і назад .

     11. Чим відрізняються класи бронювання?

      Класи бронювання залежать від класів обслуговування і вартості авіаквитка. Класи бронювання визначаються перевізником і приховують за собою визначену ціну авіаквитка.

     12. Що таке класи обслуговування?

      Існує три класи обслуговування: перший клас, бізнес і економ. Вони відрізняються по комфортності й обслуговуванню в польоті. В економ-класі авіакомпанія надає місця по найбільш низьких цінах.
      У салоні бізнес-класу надаються місця поліпшеного компонування, а також великий вибір харчування і послуг на борту літака. Перший клас відрізняється ще більшою комфортністю і використовується переважно на далеких польотах. Крісла в салоні першого класу розвертаються майже на 180 градусів. У цьому класі Ви можете замовити кожне меню, фільм, музику і т.д..

      13. Як купити авіаквиток дешевше?



      Якщо Ваша поїздка не прив'язана до конкретної дати, то у вас є можливість купити авіаквиток по найнижчій ціні. Для цього вам просто треба стежити за пропозиціями , акціями, сезонними знижками на авіаквитки (усе це ви знайдете на нашому сайті).



Якщо ж Вам необхідно вилетіти у визначені дні, то дотримуйтесь наступних вимог:

1. Купуйте квиток відразу туди і назад - це обійдеться вам дешевше, ніж купити спочатку квиток в одну сторону , а потім назад. 2. Бажано, щоб ваш політ, туди і назад, виконувала одна авіакомпанія - перевізник.
3. Квиток на рейс із пересадкою звичайно дешевше чим прямій переліт. 4. Зворотний виліт повинний бути не раніше, ніж у найближчу неділю - це називається правилом неділі.
5. Дати вильоту повинні бути фіксованими, якщо зворотна дата вильоту - відкрита, то квиток буде коштувати дорожче. 6. Купуйте квиток завчасно, дуже часто дешевий квиток передбачає викуп за кілька днів (від 3 до 21 дня) до передбачуваної дати вильоту.


Купуючи дешевий авіаквиток, ви повинні пам'ятати, що:

     1. Як правило, такі квитки зміні і поверненню не підлягають (виключення - скасування рейса або несприятливі погодні умови).
     2. У деяких випадках за зміну дати вильоту в квитку можливий штраф у розмірі близько 50-100$.
     3. Якщо ви віддаєте перевагу комфортові і хочете заощадити час, тоді вам краще придбати більш дорогий квиток на прямий рейс.

Дотримуючи цих правил, Ви зможете заощадити свої гроші при покупці авіаквитка.


  
Забронювати квиток on-line
Як забронювати
квиток on-line

Перевірте деталі Вашого перельоту
Номер резервування:
Прізвище пасажира


Спецiальнi пропозицiї
авiаквитки

Спецiальнi пропозицiї
готелi

Швидкий перехід

Розсилки kiyavia.com


Copyright © 2002-2009 КИЙ АВIА
Використання будь-яких матеріалів з сайту КИЙ АВІА дозволяється тільки на підставі письмового дозволу адміністрації КИЙ АВІА.
Для интернет-видань обов"язкове розміщення гіперлінку на сайт КИЙ АВІА.
Адміністратор