This version of the page http://www.best-wedding.com.ua/articles/tamada-vesillya.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-30. The original page over time could change.
Приготування до весілля ( Тамада, Музиканти )

Приготування до весілля ( Тамада, Музиканти )

Наступним кроком ми вибираємо тамаду. Тамада – розпорядник свята, людина яка веде весілля. Якщо весілля менше 30 чоловік, тамада не потрібен. Бувають весілля де гості прекрасно забавляються і без нього.Він повинен мати гарний голос, відчувати де, коли і кому на весіллі можна надати слово і в який момент прийняти на себе увагу, якщо гість, якому надано право виголосити тост чи привітання розгубився і не може привітати молоду пару. Також тамада повинен перед весіллям взнати який контингент гостей буде присутній на весіллі, щоб вдало пожартувати.  Весь процес на весіллі має бути узгоджений між тамадою, музикантами, відеооператором, а також молодятами.  Також потрібно взнати яку апаратуру використовує тамада, і чи має проектор, чи входить вартість оренди проектора в ціну. По потребі та можливостях молодята можуть замовити собі на весілля артистів оригінального жанру( фокусників, танцювальні колективи, трюкачів та ін. )Послуги хорошого тамади обійдуться молодятам  недешево, від 500$
	Музиканти також відіграють немалу роль на весіллі. Молода пара повинна визначитися із репертуаром і жанрами пісень, які мають звучати на весіллі. Варто прослухати пісні музикантів перед замовленням. Репертуар пісень на весіллі залежить від молодят, тобто від їхнього смаку. Це можуть бути класичні українські весільні пісні, російські, закордонні або навіть джаз. Зараз великої популярності набувають Ді-Джеї. По суті вони можуть запропонувати ті ж самі стилі музики що і музиканти, а в деяких випадках якість звучання може бути набагато вищою. Також потрібно взнати яке обладнання вони використовують, чи мають світло музику, димові спецефекти і чи входить ціна обладнання в вартість музикантів. Ціни коливаються від 500$ і вище.
	На людей, які займаються проведенням вашого весілля, тобто на відеооператора, фотографа, тамаду, музикантів, молода пара повинна виділити приблизно 2000$. Це ті спеціалісти на яких не можна економити і потрібно вибирати їх із усією відповідальністю. Якщо ще додати вартість ресторану до тієї суми, то весілля на 100 чоловік обійдеться в 8000$. Це основні витрати на весілля.  
	До наступних менших витрат, проте не менш важливіших можна віднести купівлю костюму та весільної сукні. Багато беруть на прокат сукні та костюми. На вбрання потрібно виділити 2000$. 
	Визначте хто буде старостою та старостиною, дружбою та дружкою. В них також є певні обов’язки, до яких вони повинні підготуватися. Наприклад староста має замовити коровай. Дружка повинна купити весільні букети для гостей.
	Також варто подумати про весільний кортеж. Якщо молодята хочуть цілий день їздити на каретах, тоді про це варто домовитися заздалегідь. Якщо молода пара бажає кортеж ,то варто подумати хто буде їх возити. Це можуть бути їхні друзі або можна замовити автомобілі у відповідних фірм.( лімузини, ретро-автомобілі, vip-автомобілі, мікроавтобуси та автобуси)
	Модною фішкою рахується постановочний перший танець. Якщо молоді вирішать, що їхній перший танець має бути оригінальним, вони повинні займатися на ним задовго до весілля під наглядом професійний танцюристів.
	До інших необов’язкових витрат належать салюти( від 50$ ), прикраси на автомобілі( від 30$ на один автомобіль ), прикраси в ресторані, аеродизайн. В процесі прикрашання автомобілів варто врахувати, що прикраси не можна кріпити клейкими стрічками, магніт може пошкодити автомобіль, кольорові стрічки при намоканні впускають колір на автомобіль а повітряні кульки не витримують далекої дороги і високої швидкості.

далі буде...

Коментарі користувачів


Додати коментар

Тости
Відео
Партнери
Статті
Новини
Наші контакти