This version of the page http://vopli.com.ua/news/band/2007/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-29. The original page over time could change.
Воплі Відоплясова: Новини гурту
 

Новини гурту

Архів за 2007 рік.
30.12.2007
"Воплі Відоплясова" вітають геть усіх массово зі святами антиклассовими – з Новим Роком та Різдвом!
Зичимо усім смачної куті, а також, аби в Новім році Вам на шляху зустрічалися тільки Працьовиті Мишки, Мудрі та Розсудливі Щури, і натомість жодної підступної криси.
Най рік, що минає, всю вульгарну попсню із собою забирає, а рочок грядущий принесе вічне - Етно та Рок могучий й величний!
Радість, Затишок, Любов та Достаток хай щедро наповнять Вашу оселю, а ВВ й надалі даруватиме Вам пісні щирі та веселі!
29.12.2007
Зимові вітання з "Країни Мрій".
Музичне видавництво "Країна мрій" підготувало чудовий дарунок всім шанувальникам етнічної музики – напередодні свят до музичних крамниць надійшла платівка "Етно-фестиваль "Країна мрій". Вибране".
27.12.2007
Новорічну ніч 31 грудня ВВ зустрічатимуть у Трускавці.
Зрозуміло, що хлопці їдуть туди не водиці лікувальної попити, а взяти участь у святковій розважальній програмі.
27.12.2007
Олег Скрипка взяв участь у телепроекті "Улюблені пісні минулого століття".
Протягом семи вечорів новорічного тижня, починаючи від 30 грудня, на Першому Національному демонструватимуться одногодинні фільми-концерти, які представлятимуть наше співоче надбання - кожна стрічка відповідатиме певній добі.
26.12.2007
У новорічну теленіч на каналі "1+1" Олег Скрипка постане простим французьким парубком.
А глядач, нажаль, не почує запропонований Олегом україномовний переспів відомого радянського шляґеру "Багато є дівчат хороших, ласкавих безліч є імен" з кіна "Весёлые Ребята".
25.12.2007
"Воплі Відоплясова" долучилися до платівки переспівів "ReФорматЦія-2" "Танка На Майдані Конґо".
"Воплі Відоплясова" долучилися до скоро очікуваної платівки переспівів "ReФорматЦія-2" "Танка На Майдані Конґо". Щойно Фоззі з Фаготом взяли участь у збірці Олега Скрипки "Українська Героїчна Пісня", записавши для неї народну співанку "Пливе човен", тут же й Скрипка нагодився переграти на власний лад "танківську" пісеньку "Пупсики" для кавер-диску "ТНМК". Награння виконане у притаманній Олегові манері на двох мовах - українській та французькій.
24.12.2007
У минулі вихідні ВВ відвідали Москву.
У клюбі "Б2" на Маяківці, в якому ВВ частий гість, гурт представив московському слухачеві свою живограйну (акустичну) програму, створену до 20-ліття команди. Попри досить високі, навіть як на московський рівень, ціни на квитки, клуб був заповнений під карк, але присутнім воздалося сповна - вони першими в Російській Федерації почули нову пісню "Чіо-сан" – вітчизняному шанувальнику її було представлено ще 3-го листопада на ювілейному квартирнику команди. Співанка "Чіо-сан" є двічі знаковою для "вевешників". По-перше, нею ватага почала розробляти новий напрямок у творчості - братися вже за, так би мовити, "пісні народів світу" - річ створена за мотивами опери Джакомо Пучіні "Мадам Батерфляй", де головну партію свого часу виконала українська примадонна Соломія Крушельницька. По-друге, "Чіо-сан" у життєписі "Воплів" є своєрідним неповторним досягненням - пісня, по-суті, є ровесницею ватаги і створювалася без малого 20 років, від далекого 1988-го…
29.11.2007
Багато є дівчат хороших, ласкавих безліч є імен…
Саме так Новорічної ночі забринять на "1+1" відомі рядки Лєбєдєва-Кумача у подачі Олега Скрипки - "Плюси" збираються підготувати видовище, де відомі виконавці співатимуть на свій лад і розуміння пісень зі старих совєцьких кінострічок. Спочатку затійники передачі запропонували Олегові переспівати пісеньку Попандопули з кіна "Весілля в Малинівці" "На морском песочке я Марусю встретил". Натомість Скрипка зробив зустрічну пропонову - виконати куплети Яшки-гармаша "Приготовьтесь, фрау-мадам, я урок вам первый дам". У підсумку зійшлися на забійнику "Как много девушек хороших" з кіна "Веселые ребята". Звісно, що ватажок ВВ збирається зробити це у своєму стильному прочитанні українською. Сьогодні ще нема докладних подробиць про майбутню розважайлівку, однак робота над перекладом йде на повну.
28.11.2007
Ювілейний "квартирник" ВВ відзвучить в Новорічному телеефірі.
У розділ "Фотогалерея" додано низку направду розкішних і виразних світлин з ювілейного виступу "Воплів Відоплясова" 3-го листопада в київському Міжнародному культурному центрі мистецтв (Жовтневому палаці). Красна подяка панам PHOTELLERу та Сергію Волкову за шикарні фото. Якщо ж є бажання узріти не вихоплену мить, а рухомішу картинку, тоді треба пильно стежити за програмою Першого Національного у Новорічну ніч, який покаже повну телевізійну версію цього "квартирного" концерту.
14.11.2007
Розпорядник Львівського оперного театру висунув до організаторів ювілейного концерту ВВ несподівану скаргу-вимогу.
Програма виступу "Воплів Відоплясова" у Львові 11 листопада, з невеличкими правками, була та сама, що і в столичному Міжнародному культурному центрі мистецтв (Жовтневому палаці). "Вевешники" відіграли свій основний час, але львівський слухач влаштував ватазі настільки теплий прийом, що довелося тричі виходити на біс!

Сторінки: 1 | 2 | 3 | 4
Архів по роках: 2005 2006 2007 2008 2009
RSS 2.0
Пошук по сайту: