This version of the page http://www.useti.org.ua/ua/news/279/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-29. The original page over time could change.
Оприлюднені результати спостереження за вступною кампанією
на головну мапа сайту пошук на сайті
Новини Про USETI Заходи Преса про нас Форум FAQ
   

Оприлюднені результати спостереження за вступною кампанією

11.12.2008
Київ, 10 грудня. В Українському національному інформаційному агентстві "УКРІНФОРМ" відбулася прес-конференція на тему: "Погляд громадських спостерігачів на вступну кампанію 2008 року".

Під час заходу учасники, серед яких були перший заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій, заступник директора Проекту "Гідна Україна" Любов Паливода, координатор загальнонаціонального громадського спостереження за вступною кампанією 2008 року Алла Волошина та начальник відділу моніторингу вищої освіти МОН Микола Фоменко, розповіли про громадський моніторинг проведення вступної кампанії 2008 року у 30 вищих навчальних закладах з 14 регіонів України, який був вперше здійснений коаліцією громадських організацій.

Метою моніторингу було вивчення особливостей вступної компанії 2008 року до ВНЗ України, організованої за результатами зовнішнього незалежного оцінювання знань випускників. За словами учасників, моніторинг показав деякі проблеми у загальному рівні організації та проведення вступної кампанії 2008 року.

Захід було проведено компанією "Менеджмент Сістемс Інтернешнл", яка реалізовує проект "Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні".

"Укрінформ"

Інші новини:

Найкращі темпи реєстрації на ЗНО – на сході України, найгірші – на заході
28.01.2009
На зовнішнє тестування вже зареєструвалися 49 тисяч 295 майбутніх абітурієнтів з усіх регіонів України. Найбільше учасників зареєструвалося в Донецькій (4750) та Дніпропетровський (4354) областях, найменше – у Закарпатській (288) та Тернопільській (331 особа). Про це повідомляє Інформаційний центр незалежного оцінювання з посиланням на Український центр оцінювання якості освіти. докладніше
12,5 тисяч осіб вже зареєструвалося у Сімферопольському РЦОЯО
27.01.2009
В регіонах, які закріплені за Сімферопольським регіональним центром оцінювання якості освіти, в пункти реєстрації звернулося 12407 бажаючих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні якості освіти. З них на іспанську мову зареєструвалося дев’ятеро осіб. докладніше
1,2 тисячі кримчан взяли участь в пробному ЗНО через інтернет
26.01.2009
У пробному ЗНО в мережі Інтернет взяли участь 1246 мешканців Криму, або 41,6% від кількості зареєстрованих. Про це повідомили в Сімферопольському регіональному центрі оцінювання якості освіти. докладніше