This version of the page http://www.bgt.in.ua/uk/avtomobil-v-kredit.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-29. The original page over time could change.
Автокредит Автомобіль в кредит Автокредитування Кредит на авто Машина в кредит - BGT Consulting

+3 8(044) 229-21-25
29.01.2009
Головне меню
Головна
Кредитний брокер
Депозити та депозитні вклади
Антиколектор
Експертна оцінка
Страхування
Маркетингові дослідження
Інвестиції
Нерухомість в Україні
Нерухомість за кордоном
Новини нерухомості
Реклама на сайте
Законодавство
Корисні ресурси
Каталог посилань
Вакансії
Контакти

Квартира у кредитАвтомобіль в кредитБудинок в кредитЗемельна ділянка в кредитЯхта в кредит
Споживче кредитування Кредити для юридичних осібРефінансуванняСтатті по кредитному брокеруПерелік банків

Автомобіль у кредит

Кредитный брокер
Автокредит, автомобіль в кредит, автокредитування, кредит на авто, машина в кредит - як би ви це не назвали, але все це є придбанням авто в кредит.

Др-р-р-р-р, звук мотору гріє душу – як кажуть автолюбителі

Який росіянин, українець або вірменин... не любить швидку їзду, питання за своєю суттю риторичне і відповідати на нього безглуздо. Хто може не любити шум двигуна, скрегіт гальм, запах паленої гуми на поворотах, напевно той, хто любить спокійну розважливу їзду, роздивляючись в дзеркалі заднього вигляду самого себе і міцно при цьому стискаючи кермо. Або може Ви любите їзду на кабріолеті, коли вітер обдуває вас з усіх боків, приносить відчуття свободи і глибоке задоволення. Чи може вас спокушає їзда на позашляховику?

Маленькі та великі, агресивні і класичні, «хлопчачі» і вишукано жіночні, «статусні» і «роботяги» якими вони тільки не бувають… так-так, йдеться про автомобілі, про них улюблених. Це не просто об'єкти, що доставляють Вас з пункту А в пукт Б.

У них різні призначення: для швидкості, для роботи, для іміджу, але всі вони створені для того, щоб дарувати Вам задоволення, оточуючи комфортом і зручністю.

Скільки їх останнім часом з'явилося і марок і моделей, здається, що не можливо вибрати з усієї цієї пишноти ту єдину, яка повезе вас.

Дуже часто, як це не банально звучить, наші можливості не співпадають з нашими бажаннями. Не варто втрачати настрій, для цього і створені банківські структури. Існує безліч банків і ще більша кількість банківських продуктів з яких потрібно вибрати оптимальні. Якщо Ви не хочете сушити над цим голову, витрачати свій час на об'їзд і телефонування по банках, тоді цим займатимемося ми. Компанія «BGT consulting» візьме на себе цю турботу.

Ми підберемо Вам банк, виберемо оптимальну програму кредитування, при необхідності виберемо страхову і оціночну компанію з акредитованих у банку. У нашому офісі Ви заповните всі документи і Вам не потрібно буде самим їздити в банк, цим займатимемося ми, економлячи Ваш час і гроші. А також від Вашого імені вестимемо переговори з менеджером банку і довозитимемо при необхідності документи, яких не вистачатиме, переговорний процес і оформлення договорів з оціночними і страховими компаніями теж можете перекласти на наші плечі. «BGT consulting» намагатиметься перекласти всі Ваші проблеми, пов'язані з отриманням кредиту, на себе. Єдине, чим ми не займаємося — це підробкою документів, адже ми цінуємо свою репутацію.

Нижче наданий мінімальний список необхідних документів для отримання кредиту в Українських банках на купівлю автотранспортних засобів:

Ксерокопія паспорту (чоловіка/дружини)
Ксерокопія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (чоловіка/дружини)
Довідка з місця роботи за останні 6 місяців відповідним чином оформлена (з щомісячною розбивкою, з наявністю дати і вихідного номеру, підписом директора і гол. бухгалтера підприємства)

Якщо Ви є суб'єктом підприємницької діяльності, Вам необхідно мати наступний мінімальний пакет документів:

Ксерокопія свідоцтва про державну реєстрацію СПД, свідоцтво про реєстрацію підприємця або свідоцтво про право займатися нотаріальною і адвокатською діяльністю;
Ксерокопія довідки про взяття на облік платника податків (форма 4-ОПП)
Ксерокопія свідоцтва про виплату єдиного податку - при використанні спрощеної системи оподаткування
Ксерокопія звітів фізичної особи - СПД (форма 3) за останні 3-4 квартали (залежно від банку).

Це мінімальний пакет документів, необхідний для розгляду Вашої справи, повний пакет документів визначається після вибору відповідного банку, згідно з його вимогами до надання документів.

Тепер розглянемо хто, на думку наших банків, може бути позичальником:

Громадянин/громадянка України
Вік громадянина України може коливатися від 21 до 60 років, але якщо позичальникові немає 21 року, деякі банки все-таки видають кредит під індивідуальні програми
Відповідність основним вимогам банку – наявність стабільного доходу, достатнього для погашення суми кредиту і відсотків за ним.

Термін кредитування по нових транспортних засобах складає від 1 року до 7 років, залежно від марки автомобіля і вибраного банку:

ЗАЗ (Таврія, Славута) до 3 років;
ВАЗ, ГАЗ, ІЖ, АЗЛК, УАЗ, всі китайські і корейські авто до 5 років;
Автомобілі іноземного виробництва (окрім китайських і корейських) до 7 років.

Термін кредитування по транспортних засобах, що були в експлуатації, складає від 1 року до 5 років, залежно від марки автомобіля і вибираного банку. Забезпеченням кредиту є автомобіль. Валютою кредиту може бути гривня, долар США, ЄВРО і Швейцарський франк.

Сума авансового платежу за покупку машини коливається:
від 0 до 15 відсотків виходячи з вартості нового автомобіля;
від 20 до 35 відсотків виходячи з вартості автомобіля, що був у використанні.

Після повного отримання документів час відповіді банку по видачі або не видачі кредиту складає від 1 до 3 днів залежно від суми кредиту і вибраного банку. Погашення кредиту і відсотків за ним відбувається або щомісячно рівними частинами (ануїтет) або згідно з графіком погашення платежів (простий).

Також потенційним позичальникам слід враховувати, що видача кредиту справа далеко не безкоштовна і за це потрібно заплатити:

Комісію банку за видачу кредиту в розмірі від 1 до 3 відсотків від розміру кредиту (залежно від банку і вибраної схеми кредитування)
Комісію за видачу наявних грошових коштів (перерахування грошових коштів), комісію за відкриття позикового рахунку від 0,3% (залежно від банку)
Оплату послуг страхової компанії (згідно з тарифами страхових компаній аккредитованих в банках)
Витрати на послуги оціночної компанії (згідно з тарифами оціночних компаній аккредитованих в банках)
Оплата послуг нотаріуса (згідно з вартістю послуг нотаріуса)
Послуги МРЕО.

Компанія «BGT consulting» сприятиме Вам не тільки у виборі банку, а за бажанням клієнта, - і в підборі страхової та оціночної компанії з найбільш вигідними умовами. При цьому вартість наших послуг складає до 2% від суми виданого кредиту, які оплачуються тільки після ухвалення позитивного рішення про видачу кредиту.

Отримання кредиту справа не дуже важка, але досить клопітка і займає чимало часу. Враховуючи, що в банківських продуктах досить багато різних нюансів, та й сама їх кількість доволі велика, українські банки все ж таки не можуть поки порівнятися з європейськими або американськими банками, які можуть запропонувати до декількох сотень різних продуктів з незліченною кількістю нюансів. Так в Італії, наприклад, можуть не видати кредит, на підставі того, що потенційний позичальник на 2 тижні прострочує виплату комунальних платежів. На щастя, наші вітчизняні банки не такі категоричні і лояльніші по відношенню до клієнтів. Тому, якщо хочете прискорити процес отримання кредиту, і Ви ділова людина, у якої немає стільки вільного часу, щоб бігати по банках – звертайтеся до нас. Ми задовольнимо Ваші запити і побажання настільки, що кращою рекламою для нас в майбутньому стануть Ваші рекомендації.

Бажаємо успіхів у виборі і фінансового процвітання.
З повагою
BGT consulting
 

Інші послуги
Аккредитив
Грошовий акредитив
Товарний акредитив
Безвідзивної акредитив
Підтверджений акредитив
Непідтверджений акредитив
Відзивний акредитив
Ділимий акредитив
Документарний акредитив
Циркулярний акредитив
Новини
"Пиреус Банк МКБ" планирует увеличить уставный капитал на 110 млн грн
В Харькове упал интерес инвесторов к земле
Черновицкая область нарастила объем строительных работ
В Тернополе состоялся земельный аукцион
Банк "АРМА" отрицает получение от НБУ кредита в миллиард гривен
Голосування
Який вид кредиту Вас більше всього цікавить?
 
Курси валют


| Кредитний брокер | | Експертна оцінка | | Нерухомість за кордоном | | Заява на кредит | | Депозити | | Контакти |
2007 © BGT Consulting