This version of the page http://www.laocha.com.ua/aged.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-28. The original page over time could change.
Витриманий шен пуер в магазині чаю, чайного посуду та аксесуарів "Лао-ча"

Шен (сирий, зелений) пуер (частина 1)
Шен (сирий, зелений) пуер (частина 2)

Шен (сирий, зелений) пуер - це "живий" чай. Він, як вино, з роками розвиває свій смак, м'якшає та набуває нових н'юансів. Однак для правильного розвитку пуеру надзвичайно важливо зберігати його в правильних умовах. Зокрема уникати надмірної (більше 90%) вологості, сторонніх запахів та забезпечувати доступ свіжого повітря. Всі витримані пуери, які ми пропонуємо, зберігалися власне в таких умовах. Вони демонструють чудовий смак та аромат вже зараз, але підходять і для подальшої витримки, яка зробить їх ще кращими. Який варіант обрати - вирішувати Вам.
Також зауважимо, що витримані пуери переважно наявні на ринку в достатньо невеликих кількостях, адже зберігаються вони не у фабрики-виробника, а у різноманітних приватних колекціях, звідки і поступають до нас. Тому наш асортимент витриманих пуерів буде постійно змінюватися, однак ми будемо робити все для того, щоб в ньому завжди було достатньо цікавих пропозицій.
В нашому каталозі до витриманих віднесено пуери з витримкою більше трьох років. Пуери з меншою витримкою знаходяться в розділі "молодий пуер".

найпопулярніші витримані шен пуери:
Круглий чай (2005)
Чжун Ча Пай Юань Ча (2005)
Млинець семи синів з Іу (2001)
І У Гу Ча Ці Цзи Бін (2001)
Квадратна чайна цеглина з Менхаю (1990)
Мен Хай Фан Ча (1990)
переглянути всі витримані шен пуери з нашого асортименту (27)
наші партнери:
teatips.ru, puer.ru, ча і