This version of the page http://i-pro.kiev.ua/news/technokitchen/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-28. The original page over time could change.
Технокухня › Новини | журнал ПРО звук, світло та музичні інструменти
Журнал Всеукраїнської Асоціації дистриб'юторів і продавців професійного
звукового та світлового обладнання, музичних інструментів
  • Головна
  • Новини
  • Проект
  • Архів
  • Форум
  • Контакти

Рубрики

  • панорама
  • технокухня
  • експерт
  • профіль
  • форум
  • студія
  • музісторія
  • майстерня
  • технології
  • неформат
  • де юре
  • пропозиція
  • профогляд
  • інструмент
  • профі
  • online

Реклама

З питань розміщення банерної реклами звертайтесь за адресою info@i-pro.kiev.ua

Оголошення

Безкоштовне
розміщення оголошень
Оновлено: 21.06.2008
Всього: 14

Світлини

Фото з усіх можливих подій та до усіх можливих матеріалів

З останнього:

Vicious Crusade


Профзв'язок

Ваші візитівки
Розміщення контактної інформації

Звукорежисери
Студії звукозапису
Виробники аудіо-, відеотехніки
Виконавці

Крамниці





 

Технокухня

SmartFade від ETC

Новий компактний пульт SmartFade від ETC використовується в невеликих театрах, школах і гастрольних колективах. Крім цього, працює як резервна консоль у великих системах керування. Пульт SmartFade легкий і портативний, поліфункціональний. Додатково оснащений кронштейнами для кріплення. SmartFade 2496 містить удвічі більше каналів керування і фейдерів, проте ширший лише на 23 см.

22.12.2008

Ебонітові мундштуки для саксофона

Серія V16 виготовлена за зразками видатних джазових мундштуків, що мають звучання 50-60-х років та призначені для нового покоління музикантів. Кожен з мундштуків може мати S або М камери: S – це маленька камера, що має яскравий, насичений та сконцентрований звук; має максимальну точність в поданні звуку та артикуляції. Рекомендовано для соло або перших альт-саксофонів. M – це середня камера, що має багате, точне та збалансоване звучання з більш теплим, виразним тембральним забарвленням та гнучкістю.

22.03.2008

Тембри MegaVoice

Нова модель тембри MegaVoice – це трьохрівневе семплірування і досконалий молоточковий механізм GH3, 88 динамічних клавіш з молоточкової механікою Graded Hammer3, Тонгенератор AWM Dynamic Stereo Sampling, поліфонія 96 нот, 836 тембрів (тембри MegaVoice), 243 стилі акомпанементу з 4-мя варіаціями кожного, функція Performance Assistant, монохромний дисплей ЖК 320х240, 16-ти доріжковий секвенсор, режими Dual, Split, 3 педалі (Damper, Sostenuto, Soft), DSP ефекти, мікрофонний вхід з функцією вокальної гармонізації, вбудована акустика 2 x 40Вт, 2 виходи для навушників, USB аудіо запис, USB To Device, LAN інтерфейс для прямого підключення до Інтернету (IDC), MIDI In/Out/Thru, Корпус: палісандр, поліроване чорне дерево (PE).

22.12.2007

Гітарний процесор Gsp1101

Digitech Gsp1101 може додати ефекти до вже сформованого звуку, або повністю його створити. Завдяки новій технології маршрутизації сигналу, Digitech Gsp1101 вільно інтегрується в будь-який набір устаткування гітариста. А програма настройки Setup Wizard дозволяє адаптувати процесор під потреби кожного. Gsp1101 надає широкий вибір із понад 120 ефектів, від гітарних педалей овердрайву, моделей різних преампів і підсилювачів, до обробки студійної якості таких, як ревербератори Lexicon® і Digitech's Whammy®.

22.12.2007

Нові струни Vision від Thomastik-Infeld

Thomastik-Infeld представив свій новий продукт – скрипкові та альтові струни Vision™, що підходять для виконання оркестрової та камерної музики.
Виготовлені зі спеціального синтетичного матеріалу добре поєднуються з іншими синтетичними струнами Thomastik, наприклад, Dominant, Infeld Red або Infeld Blue.
Нові струни Vision вирізняються надзвичайною міцністю. До того ж вони майже не тягнуться і дуже швидко виходять на кінцевий стрій.

22.12.2007

Мікшерна консоль Soundcraft GB2

Мікшерна консоль Soundcraft GB2 – останній додаток серії GB. Серед технічних характеристик – наявність чотирьох груп, що сконфігуровані по дві стереопідгрупи та вмонтовані 6х2 матриці. В GB2 поєднані новітні технології, стильний дизайн та висока якість, яка вже стала синонімом бренду Soundcraft. Кожен канал має GB30-мікрофонний передпідсилювач та GB30-еквалайзер, які використовуються в GB4 та GB8 консолях.

22.12.2007

Нові підсилювачі для кінотеатрів Crown DSi Series

Crown International та JBL Professional анонсували нову лінію підсилювачів, призначених для використання з акустичними системами для кінотеатрів. До складу серії входять три двоканальні підсилювачі, а також восьмиканальна система моніторингу. Crown DSi працюють із системами JBL Professional, в тому числі з серією ScreenArray®. Мають вмонтований цифровий сигнальний процесор, що виконує функції кросовера, еквалайзера, затримки та вихідного лімітера. Нові підсилювачі можуть під'єднуватись до USB-порту комп'ютера для керування та настройки за допомогою безкоштовного програмного забезпечення HiQnet™ System Architect™.

22.12.2007

Світловий прилад від Martin Professional

Світловий прилад від Martin Professional . На виставці PLASA 2007 компанія MARTIN PROFESSIONAL  анонсувала новий світловий прилад з повним обертом Martin SmartMac. Провідна у своїй галузі датська компанія вже вкотре дивує весь світ своїми інноваційними рішеннями. Новий SmarMac не містить в конструкції жодного вентилятора, і його система охолодження розроблена за новою технологією. Новий SmartMac не має аналогів серед конкурентів. Його вважають одним із кращих приладів для невеличких та середніх клубних інсталяцій.

22.12.2007

Моделі FLOOD 1250 і СYС 1250, ARRI LIGHTING

Моделі FLOOD 1250 і СYС 1250, ARRI LIGHTING. Нове покоління вольфрамових потокових освітлювальних приладів відкривається з моделей FLOOD 1250 і СYС 1250, ARRI LIGHTING. Перелік продукції містить у собі 5 версій: FLOOD 1250 із симетричним рефлектором, що використовується як одиничний прилад та 4 версії з асиметричним рефлектором CYC 1250 – з одинарним, подвійний, горизонтальним блоком в 4 прилади або кубічної установкою в 4 прилади.

22.12.2007

TAPCO BY MACKIE TH-15A

Компанія MACKIE випустила  новий активний монітор TAPCO THUMP TH-15A. При потужності 250 Вт вага монітору становить 16 кг. У прилад вмонтовано підсилювач класу D, 15-дюймовий динамік та трисмуговий еквалайзер, що робить цю систему універсальною. Підходить для озвучування невеликих інструментальних колективів і невеликих залів. Також TH-15А може використовуватися у вуличних рекламних та PR-акціях.

22.10.2007
© 2007—2008, Журнал «ПРО»

e-mail:
icq: 353 833 159
вул. Ентузіастів, 41/1, оф. 81
Тел.: (044) 227 86 92