This version of the page http://ford.winnerauto.ua/ua/actions/news3403 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-28. The original page over time could change.
Гарячі ціни на Ford у лізинг! :: Ford
 
Пошук | Пiдписка
Сервiс та послуги Новини Акцiї
Вiдгуки клiентiв Вакансiї Контакти
Легковi авто | Комерцiйнi авто Корпоративним клiєнтам
Акції

Гарячі ціни на Ford у лізинг!

22-09-2008

Ford дійсно по гарячій ціні – тільки в лізинг!

Автоцентр «Віннер Автомотів» за участю лізингової компанії «Євро Лізинг» пропонує своїм клієнтам найкращі умови придбання автомобіля у лізинг.

Для юридичних осіб та СПД – це мінімальний щомісячний платіж, ухвалення рішення про співпрацю від 1 години, ремонт автомобіля після ДТП до отримання страхового відшкодування, наявність цілодобової лінії технічної підтримки 8-800, безкоштовний евакуатор по всій території України, мінімальний пакет документів.

Ціни – дійсно гарячі:

Ford Fiesta – від $371 в місяць (детальна інформація)Ford Mondeo – від 771$ в місяць (детальна інформація)
Ford Transit – від $839 в місяць (детальна інформація)Ford Transit Connect – від $705 в місяць (детальна інформація)

Вартість автомобіля вже включає фінансування покупки автомобіля, страхування, реєстрацію авто в ДАІ, оплату всіх податків і зборів, ПДВ.

Подробиці:
Перший лізинговий платіж – 10% від вартості авто, залишкова вартість – 20%. Але клієнт також може обрати зручну для нього схему лізингових платежів: перший лізинговий платіж – від 0%, а залишкова вартість – до 1%. Також можливі схеми по зменшенню вартості платежів і сезонного графіку платежів.

Придбавши у «Віннер Автомотів» будь-яке з цих авто в лізинг, у вас є можливість користуватись підмінними авто, проходити технічне обслуговування позачергово, користуватись послугою підбір-доставка, зберігати шини на спеціально оснащених складах і отримувати технічну підтримку Євро Лізинг в будь-який час у будь-якому місці України.
Крім того, користуючись лізингом, Ви вивільняєте свої оборотні кошти, звільняєтесь від усіх зобов'язань по страхуванню, реєстрації авто, проходженню техогляду в ДАІ.


 
Автоцентр "Віннер Автомотів" чекає на Вас!

Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04073, Україна
тел. 496 00 06
факс. 496 45 83
e-mail: fleet@winnerauto.ua