This version of the page http://www.pib.com.ua/service/voice.php.ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-24. The original page over time could change.
Prominvestbank - Система \"Голосова довідкова служба\"
Промінвестбанк
  

Система "Голосова довідкова служба"

  • Тарифи на послуги дистанційного обслуговування Операційного управління Промінвестбанку

Послуга "Голосова довідкова служба" створена з метою автоматизації процесів отримання клієнтами банку інформації у режимі реального часу у голосовому та факс-режимах, що дозволяє підвищити ефективність та якість обслуговування клієнтів банку.

Суть телефонного банкінгу - надання клієнтам банку можливості отримання певних банківських послуг по телефону. Телефонний банкінг зберігає кошти та час клієнтів, є безпечним та надійним і працює 24 години на добу 365 днів в році. З будь-якого телефонного апарату, із будь-якого міста, де є телефонний зв'язок, у будь-який час можна отримати потрібну довідку. Для цього необхідний лише телефонний апарат або міський таксофон, що мають режим тонового набору.

Застосування технології інтерактивної голосової відповіді (Interactive Voice Response) відкриває клієнтам доступ до банківської інформації, що постійно змінюється.

Послуга "Голосова довідкова служба" дозволяє отримати по телефону або по факсу інформацію про:

Для отримання такої послуги необхідне укладання відповідного договору між клієнтом та банком. Тарифи в кожному відділені встановлюються згідно договору з клієнтом.