This version of the page http://www.pib.com.ua/service/invest_pro.php.ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-24. The original page over time could change.
Промінвестбанк - Інноваційно-інвестиційна діяльність
Промінвестбанк
  

Інформація про порядок розгляду банком попередніх заявок на інвестиційні кредити через Інтернет, систему "Клієнт-банк" та філії банку

  • Довідник філій Промінвестбанку

Промінвестбанком запроваджено нову послугу, яка дозволяє без відвідання установи банку надати для розгляду попередню заявку на отримання інвестиційного кредиту. Заявка складається з опису проекту, очікуваних показників ефективності інвестиційного проекту та даних про підприємство-позичальника. Заявка має стислу форму, і тому може бути легко заповнена. Форму заявки Ви можете взяти на цій сторінці. Надіслані заявки попередньо розглядаються філіями банку у стислі строки. Заповнена заявка може бути надіслана в електронній формі на e-mail найближчої до Вас філії банку (e-mail філій наведено в Довіднику філій) або через систему "Клієнт-банк" Промінвестбанку (в разі її наявності). Заявки у паперовій формі направляються для розгляду на поштову адресу філії банку (поштові адреси філій також наведено в Довіднику). Про результати розгляду заявки Вам буде повідомлено філією на вказану Вами адресу. Для зручності спілкування, просимо повідомляти контактні телефони осіб, які заповнювали заявку на кредит. Якщо проект є привабливим для кредитування, Вам буде запропоновано надати повний пакет документів для розгляду, оскільки питання укладення майбутньої кредитної угоди з банком вирішується при детальному розгляді проекту.

Довідкову інформацію щодо нової послуги банку та консультацію щодо заповнення заявки можна одержати у спеціалістів філії, скориставшись телефонами, які наведені у Довіднику філій.

Інформація приймається банком на захищений канал зв'язку, що забезпечує повну конфіденційність попередньої інформації про інвестиційний проект та позичальника.

Запрошуємо до співпраці з Промінвестбанком та бажаємо успіхів і процвітання!