This version of the page http://www.kharkiv.ukrtelecom.ua/services/corporate (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-24. The original page over time could change.
Харкiвська філія ВАТ Укртелеком - Для корпоративних клієнтів
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси ЦОВ

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
24/01/2009
Харкiвська філія / Послуги і тарифи / Для корпоративних клієнтів

Для корпоративних клієнтів

Бізнес-мережа ВАТ «Укртелеком» пропонує широкий спектр телекомунікаційних рішень для корпоративних та бізнес-споживачів!

Бізнес-мережа ВАТ «Укртелеком» – система комплексного обслуговування корпоративних та бізнес-споживачів, що забезпечує надання повного спектра телекомунікаційних послуг з підвищеним рівнем обслуговування.

ВАТ «Укртелеком» має 16-річний досвід обслуговування провідних компаній України - банків, страхових компаній, представництв іноземних держав та компаній, органів державного управління, промислово-торгових груп та бізнес-центрів. Фахівці Товариства забезпечують індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта і мають досвід праці зі складними проектами та вибагливими замовниками.

З початку 2006 року для корпоративних клієнтів доступні всі технічні ресурси ВАТ «Укртелеком», включаючи найрозгалуженіші в Україні фіксовані телекомунікаційні мережі - національну телефонну мережу та найпотужнішу пакетну мережу передавання даних. Це дозволяє забезпечувати потреби для ведення бізнесу на всій території України всіма необхідними телекомунікаційними послугами.

Основними перевагами підключення до бізнес-мережі ВАТ «Укртелеком»  для корпоративних та бізнес-споживачів є:

1. Можливість отримання пакета телекомунікаційних послуг по всій Україні (або на території адміністративної одиниці) на підставі єдиного корпоративного договору, що дозволяє контролювати стан корпоративної телекомунікаційної мережі на території всієї та вирішувати будь-які питання з одним фахівцем ВАТ «Укртелеком».

2. Можливість отримання повного спектра телекомунікаційних сервісів з одних рук, включаючи:

  • послуги цифрової телефонії з підключення офісних телефонних станцій до загальнонаціональної телефонної мережі;
  • послуги мобільного зв’язку;
  • послуги з будівництва корпоративних мереж передавання даних;
  • послуги швидкісного доступу до мережі Інтернет;
  • послуги організації каналів передавання даних;
  • послуги 8-800, 8-900;
  • послуги Контакт- та Дата-центрів;
  • послуги з комплексної телефонізації бізнес-центрів.

3. Можливість заощадження коштів для корпоративних та бізнес-споживачів з великими обсягами споживання телекомунікаційних послуг за рахунок спеціальних тарифних планів, у тому числі спеціальних тарифів на міжміські дзвінки в межах бізнес-мережі.

Компанія не тільки забезпечує технічну можливість підключення до бізнес-мережі в усіх найбільших індустріальних центрах, а й підтримує абонентів безпосередньо на місцях, оперативно вирішуючи всі технічні питання.

Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



МІЙ УКРПОСТ



Замовити поштову скриньку
Карта сайту

Харкiвська філія ВАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 111
Поштова адреса: Україна, Харків-002, 61002, вул. Іванова, 7/9