This version of the page http://utel.ua/about/news.php?id=30 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-23. The original page over time could change.
Utel / Про компанію / Новини

Гаряче лiто в Криму! Вiдкриття Центрiв обслуговування абонентiв Utel у Керчi, Ялтi та Сiмферополi!

На вiдвiдувачiв чекають приємнi сюрпризи.

У Центрах на клiєнтiв очiкує повний спектр послуг вiд Utel: здiйснення контрактного пiдключення або придбання стартового пакету, карток поповнення рахунку та поповнення рахунку через касу у вiддiленнi банку. Вiдвiдувачi можуть придбати найновiшi модеми, мобiльнi телефони вiдомих виробникiв та аксесуари до них.

Всi клiєнти можуть протестувати мобiльнi телефони та низку iнновацiйних послуг, що надає мобiльний оператор нового стандарту Utel, а саме: вiдеодзвiнки, високошвидкiсна передача даних та доступ до мережi iнтернет, перегляд та завантаження вiдео, голосова та вiдео пошта.

Експерти компанiї допоможуть обрати потрiбний мобiльний телефон або модем за найпривабливiшою цiною, а також нададуть квалiфiковану iнформацiю про тарифи та iнновацiйнi послуги вiд Utel.

Центри обслуговування абонентiв Utel працюватимуть щодня без вихiдних з понедiлка по п'ятницю з 10:00 до 20:00, в суботу з 10:00 до 18:00, та в недiлю з 10:00 до 15:00.

5 серпня 2008 року оператор мобiльного зв'язку нового стандарту Utel вiдкриває Центр обслуговування абонентiв у Керчi за адресою: вул. Фурманова, 12

6 серпня 2008 року фiрмовий Центр обслуговування абонентiв Utel вiдкривається у Ялтi за адресою: вул. Московська, 9

7 серпня 2008 року - вiдкриття Центру обслуговування абонентiв Utel у Сiмферополi за адресою: вул. Р.Люксембург, 2

З нагоди вiдкриття в Центрах обслуговування абонентiв в мiстах Керч, Ялта та Сiмферополь компанiя Utel проводить акцiю для клiєнтiв:

Для неконтрактних абонентiв можливiсть придбати одночасно три стартових пакети Utel за цiною 200 гривень або трьох нових стартових пакетiв U'try за 100 гривень

Для контрактних абонентiв, пiдключившись у перiод дiї акцiї, отримати 25% знижку* на щомiсячну вартiсть пакета послуг

*Знижка дiє на щомiсячну вартiсть пакета послуг 6 мiсяцiв з дати активацiї номера

Детальнiше:

  • спецiальнi умови пiдключення абонентiв у м.Керч
  • спецiальнi умови пiдключення абонентiв у м.Ялта
  • спецiальнi умови пiдключення абонентiв у м.Сiмферополь

або за телефоном Контакт Центру Utel 8 800 500 11 88