This version of the page http://hpclub.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-22. The original page over time could change.
UA HPclub. Український фан-клуб Гаррі Поттера
 

Подарунок на Святого Миколая

Відомий у православній церкві як Миколай Чудотворець, один з найбільш шанованих християнських святих і знаний особливо як таємничий дарувальник.В інших країнах світу цей святець став прообразом міфічної фігури Санта Клауса. Св. Миколай також відомий під іменами: Міколай, Міклаш, Йолупукі, Сейнт Ніколаус, Сантаклос, Фадер Крісмас, Пер Ноель, Сінтер Клаас.

Дітки по всі країні прокинуться з подаруночками, що чарівним чином опинилися в них під подушкою. В когось буде нова машинка, в когось компакт диск з улюбленою музикою, а в когось і повернення Українського фан-клубу Гаррі Поттера.

Так... Let the magic continue. UA HPclub повертається. Наш колектив, буде продовжувати тішити вас новими проектами, іграми та знайомствами.

19 грудня, 2008 року. Артем Дейкун

Блок в стадії розробки. Активується 24-го грудня 2008 р.

Хто з головних акторів фільмів найкраще справляється зі своєю роллю?
Деніель Редкліф
Руперт Грінт
Том Фелтон
Емма Уотсон
Всі молодці
Ніхто не справився

Переглянути результати
   
 
 

Щотижневик Віщун: Український фан-клуб Гаррі Поттера v3.0


Сталося можливо не так, як гадалося. Довго розповідати про досгнення та невдачі українського фан-клубу Гаррі Поттера року, що спливає. Та все ж, ми дивимося вперед на світле майбутнє.

Перші, найзавзятіщі учасники українського фан-клубу вже заклопотані дорослими справами, інтерес до історії та фан-клубу звісно є, але не такий, як кілька років тому.

Можливо саме тому і підхід до створення зовсім нового, можливо в чомусь революційного сайту UA HPclub інший, ніж 4-5 років тому. Коли протягом всього часу форум та сайт значною своєю мірою підлаштовувався саме на людей, що росли разом з книгою. Та все ж, прийшов час вирівняти ситуацію в користь тієї аудиторії, якій цікаво саме чарівний світ Гаррі Поттера та все, що з ним хоча б частково пов'язане. Та все ж, і не забуватимемо про нас - тих хто створював цей сайт та виростав з ним. Саме для таких, як і я і існує один з на мою думку цікавіших та перспективних розділів, як UA HPclub де будуть міститися різні наші проекти. Один з перших - Мій Район. І я пропоную вам до нього приєднатися.

Сьогодні ми з гордістю та честю презентуємо кілька головних цілей, до яких прагнутиме сайт www.hpclub.com.ua в найближчому майбутньому:

  1. Сайт стане орієнтований в основному на дитячу та стримано-підліткову тематику.
  2. На сайті, розділи книги, фільми, Дж.К.Роулінг будуть наповненні інформацією про Гаррі Поттера максимально,в той час, коли розділ UA HPclub міститиме віддалену тематику від ГП, але цікаву в першу чергу учасникам клубу.
  3. Сайт та проект буде націлений на культурний та освітні розвиток дітей, молоді.
  4. Форум не буде розміщувати банери УБС чи якоїсь іншої банерної мережі, але буде більш відкритий для спонсорів
  5. Конкурси та акції, будуть супроводжувати вас не тільки гарним настроєм, але і цінними подарунками

Головний редактир. Артеміус.
Повний випуск Віщуна читайте 24 грудня, 2008 року.

 
 
UA HPclub
2005 - 2009
Сайт в стадії розробки. Візьміть участь в його створенні
Пишіть - artem@meta.ua