This version of the page http://dom.lviv.ua/ukr/rent/2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-22. The original page over time could change.
Принцип оплати проживання :: оренда квартир у Львові

dom.lviv.ua - оренда квартири подобово у Львові, квартири подобово Львів, готелі Львова, экскурсії по Львову, квартири Львова подобово

 

Подобова оренда квартир у Львові, готелі, екскурсії

Ярослав: +38 0975542272,   Ірина: +38 0677778522,   тел./факс: 8 (032) 2755422,   інтернет-замовлення
оренда квартир у Львові
1однокімнатні квартири
2двокімнатні квартири
3трикімнатні квартири
4чотирикімнатні квартири
*будинки
 
інше
*готелі
*екскурсії по Львову, національні iсторичні спадщини у Львовi, мистецтво й ремесла у Львовi
тощо
 
умови оренди
Про оренду квартир
Принцип оплати проживання
Бронювання квартири
Поселення в квартиру
Оплата квартири подобово
Квартира на декілька годин
Виселення з квартири
Звітні документи
Безготівковий розрахунок
Гарантії надання послуги
Безпека проживання
Документи як завдаток
Грошовий завдаток
Принцип оплати проживання
У будь-якого мандрівника, що вирішив на кілька днів зупинитись у гарному старовинному місті Львів, рано чи пізно виникне необхідність пошуку житла. Якщо він вирішив не шукати у Львові готелі, а завчасно домовився про оренду квартири у Львові, наступним природним питанням для нього постає питання оплати проживання в орендованій квартирі.

Як правило, оренда квартир подобово у Львові здійснюється однією людиною або кількома особами. Орендодавець надає квартиру на умовах договору всю цілком, не враховуючи кількість людей, котрі там будуть проживати.

Орендатор може оплачувати послугу одноособово або разом з партнерами. Ми завжди надаємо квартири в оренду з такою кількістю спальних місць, котрі необхідно для клієнта. В цьому, власне, і заключається головна перевага оренди квартири перед готелем.
Окрім того, комфортабельність орендованих квартир значно вища, ніж номерів практично будь-якого готеля Львова. Всі умови, пов'язані з кількістю гостей, орендодавець зазвичай завчасно обговорює з клієнтом. Але кількість гостей не повинна перевищувати кількість спальних місць, передбачених в орендованій подобово квартирі. Кількість спальних місць ви зможете проглянути на фотографіях або прочитати в описах квартир, що здаються в оренду подобово.

 



Наша кнопка:


© 2007   developed by OOHFIRO