This version of the page http://dance.1plus1.ua/bochay/history/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-22. The original page over time could change.
Історія

1+1

  • Сайт каналу 1+1
  • Новини з ТСН.ua
  • Міс Руда 1+1
  • RSS
  • Реєстрація
  • Вхiд
Генеральний партнер проекту
Андрій Матвієнко
Альона Вінницька
Ірина Бочай
Дядя Жора
Анастасія Терещенко
Дмитро Лалєнков
Марат Нудель
Катя Кузнєцова
Олександр Гладун
Ольга Горбачова
Мар'яна Гординська
Олег Лісогор
Юлія Скрипник
Джанго
Костянтин Слупко
Яна Клочкова
Хореограф Антоніна Кравець
Майбутнє дітей Ірини в її власних руках. Заради них вона прийшла у шоу "Танцюю для тебе". Ірина не одна, поруч - Дядя Жора. Разом вони вчаться танцювати, щоб довести - мрії збуваються.
 

Ірина Бочай

Учасниці телепроекту Ірині Бочай 30 років, вона симпатична, струнка білявка, з веселою життєрадісною вдачею.  Ніхто б мабуть і не здогадався, що Ірині присуджені такі звання, як  багатодітна мати та мати героїня! Адже у Ірини та її чоловіка Олега – восьмеро дітей (чотири доньки та четверо синів). Велика та дружня родина – ось справжнє жіноче щастя, впевнена Ірина!
За освітою Ірина продавець, але основною своєю діяльність вважає материнство, оскільки 13 років провела в декретній відпустці. Перша донечка у Ірини та Олега народилася через 10 місяців після весілля, коли Ірині було лише 17 років. Взагалі стосунки у закоханих розвивалися дуже стрімко. Вже через тиждень після знайомства Олег запропонував Ірині руку та серце, ще через тиждень – вони одружилися. З тих пір щороку сім’я стає все більшою та більшою. Батьки прагнуть дати своїм дітям усе найкраще і забезпечити їм гідну дорогу в доросле життя, дати освіту та розвинути усі їхні творчі таланти.

22 січня о 16:27 Названі претенденти на премію "Оскар" 22 січня о 15:48 Доньки Буша дали поради доньками Обами 22 січня о 14:21 Актор підстрелив партнера прямо на сцені 22 січня о 13:41 "Скрябіну" стукне 20 років 22 січня о 12:56 Сьогодні назвуть номінантів на "Оскар"