This version of the page http://life.pravda.com.ua/surprising/4933c5d48c0ff/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-20. The original page over time could change.
Британці долають кризу сексом | Українська правда _Життя

 

// Фото з сайту goroskop.ru
// Секс проти кризи

Британці долають кризу сексом

На тлі затяжної фінансової кризи усе більше британців обирають заняття сексом, як недорогий варіант провести вільний час.

За даними опитування двох тисяч жителів Великобританії, секс став найпопулярнішою розвагою, що не вимагає фінансових витрат, повідомляє BBC.

Від нього відстає тільки безцільне вештання по магазинах та обмін останніми плітками.

З'ясувалося, що "напристрасніші" жителі Великобританії живуть у Шотландії: 43% опитаних назвали секс своїм улюбленим способом провести час. На півдні Англії таких - тільки 35%.

Кожен десятий опитаний сказав, що більш за все полюбляє розглядати різні товари в магазинах.

А 6% учасників дослідження вважають найдешевшим та найкориснішим способом провести вільний день - пройтися по музеях.

Примітно, що для чоловіків секс опинився першим у списку пріоритетів дозвілля, а жінкам усе-таки більше подобається обговорювати знайомих із друзями.

Благодійний фонд "Terrence Higgins Trust", що замовив опитування, відзначає, що незважаючи на фінансову кризу, у Великобританії зросли продажі презервативів, і цей факт не може не радувати.

Глава фонду Ліса Пауер закликає не забувати про важливість безпечного сексу та нагадує, що пачка презервативів коштує зовсім недорого.

"Ми раді, що люди знаходять спосіб забути про свої негаразди, що пов'язані з фінансовою кризою, але є одна річ, на яку все-таки доведеться витратитись, це презервативи. Або ж їх можна взяти безкоштовно в клініках сімейного планування, або сексуального здоров'я", - каже Ліса Пауер.

"Кількість людей, інфікованих ВІЛ та іншими захворюваннями, що передаються статевим шляхом, зараз зростає. Тож якщо ви захочете розважитися зі своїм партнером, робіть це безпечно", - додає вона.
 
Додати коментар
Интернет магазин загрузка...
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ЦІКАВЕ
Традиції до столу
 

Різдвяне меню. Як приготувати кутю 4

Різдво є одним із найбільших Християнських свят. Православні святкують його з 6 на 7 січня. Проте саме свято є значно давнішим за Християнство. За язичництва це було свято Світла. Воно відзначалося на честь бога Рода, творця Всесвіту.
"Скоро Новий Рік"
 

Віртуальний Новий рік, або Як отримати подарунок від незнайомця?1

Уявіть собі, в поштовій скриньці лежить повідомлення з пошти про те, що ви отримали посилку. Тільки ви не знаєте, від кого вона. Зате точно знаєте, що в ній – новорічний подарунок. Диво?
Лесные красавицы
 

Главные елки Украины. Фото1

Встретить Новый год в городе возле центральной елки – традиция многих украинцев. Во время кризиса такой вариант праздника особо актуален: ведь вы бесплатно участвуете во встрече Нового года вместе с согражданами.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
Рейтинг запросов за прошедший год UAнета
Болеть в Украине стало вдвойне дороже

Жінки частіше переживають оргазм з багатими чоловіками

 
Копия резиденции Обамы в Украине. Фото

Картину Путіна продали за мільйон доларів

 
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
Росія "читає" електрону пошту британських ВПС?
"Асканія-Нова" представить Україну у конкурсі чудес природи
Британська кіноакадемія назвала номінантів на BAFTA

Виробник "Ботокса" випустить препарат для збільшення вій

 
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду-Життя.

Зворотній зв'язок