This version of the page http://life.pravda.com.ua/surprising/492eca8cd2cb2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-19. The original page over time could change.
"Пів’яблука" стало "дебютом року" | Українська правда _Життя

 

// Фото з сайту nora-druk.com
// "Коронація слова"

"Пів’яблука" стало "дебютом року"

Переможцем конкурсу "Дебют року 2008" на звання кращого автора стала письменниця Галина Вдовиченко за представлений роман "Пів'яблука".

Книга вийшла у вересні 2008 року у видавництві "Нора-Друк" і стала лідером продажів на стенді видавництва під час роботи Львівського форуму видавців.

"Пв'яблука" -це історія про долі чотирьох подруг, які мешкають у Львові: редактора Галину, дизайнерку Ірину, коректора Магду та телеведучу Луїзу.  

Одного разу їм до рук потрапляє дивний сувенір - дерев'яне яблуко, яке давній майстер зробив із секретом. Щойно це яблуко опиняється в кожної з героїні, її життя змінюється і потаємні бажання стають реальністю.

"Якщо чесно, я роздала усім чотирьом героїням роману щось від себе: одній - деякі факти з біографії, іншій мою любов до дизайнерської справи, третій - вміння класти камінь, як я це роблю на дачі у батьків, четвертій - моє ставлення до проблем, які ми тягнемо на собі як той горб", - каже письменниця.

"Чимало жінок залежать від своїх невирішених проблем - таких, з якими вони водночас і не можуть дати собі ради і не здатні примиритися", - додає вона.

Слід відзначити, що роман "Пів'яблука" - перший роман автора. Книжка отримала спеціальну відзнаку конкурсу "Коронація слова", яку вперше ввели цього року - "Вибір видавців". Перший тираж книжки розійшовся протягом місяця.

Галина Вдовиченко навчалася та закінчила філологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка. Нині працює заступником головного редактора щоденної газети "Високий замок". Має доньку та сина.


 
Додати коментар
Интернет магазин загрузка...
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ЦІКАВЕ
Традиції до столу
 

Різдвяне меню. Як приготувати кутю 4

Різдво є одним із найбільших Християнських свят. Православні святкують його з 6 на 7 січня. Проте саме свято є значно давнішим за Християнство. За язичництва це було свято Світла. Воно відзначалося на честь бога Рода, творця Всесвіту.
"Скоро Новий Рік"
 

Віртуальний Новий рік, або Як отримати подарунок від незнайомця?1

Уявіть собі, в поштовій скриньці лежить повідомлення з пошти про те, що ви отримали посилку. Тільки ви не знаєте, від кого вона. Зате точно знаєте, що в ній – новорічний подарунок. Диво?
Лесные красавицы
 

Главные елки Украины. Фото1

Встретить Новый год в городе возле центральной елки – традиция многих украинцев. Во время кризиса такой вариант праздника особо актуален: ведь вы бесплатно участвуете во встрече Нового года вместе с согражданами.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
Рейтинг запросов за прошедший год UAнета
Болеть в Украине стало вдвойне дороже

Жінки частіше переживають оргазм з багатими чоловіками

 
Копия резиденции Обамы в Украине. Фото

Картину Путіна продали за мільйон доларів

 
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
Росія "читає" електрону пошту британських ВПС?
"Асканія-Нова" представить Україну у конкурсі чудес природи
Британська кіноакадемія назвала номінантів на BAFTA

Виробник "Ботокса" випустить препарат для збільшення вій

 
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду-Життя.

Зворотній зв'язок