This version of the page http://www.hrconsulting.com.ua/uk/news-ukr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-19. The original page over time could change.
Новини
Работа в Киеве и Украине на HH.UA. Подбор персонала. Работа для профессионалов.
  • English
  • Русский
  • Українська

Новини рекрутмента

  • Talentonomics - Proving the Economic Value of Talent Management
  • Finding Top Talent Today Requires a Shift in Thinking
  • Out-of-Work Sourcers
  • The New Monster: It’s More User Friendly, But Is That Saying Much?
  • A Time of Opportunity
Новини
Представники HR CONSULTING взяли участь у щорічному самміті
Четвер, 18 вересня 2008 19:34

Представники компанії HR CONSULTING взяли участь у щорічному самміті Міжнародної асоціації консультантів з підбору персоналу вищої ланки (AESC), який проходив у Нью-Йорку 18 вересня 2008 року.

Вперше в історії AESС, участь у щорічному самміті Міжнародної асоціації консультантів з підбору персоналу вищої ланки взяли представники України – компанія HR CONSULTING. Основною темою для дискусій на самміті була «Як знайти ідеального кандидата на сьогоднішньому ринку».

AESC є професійною асоціацією, яка представляє інтереси консалтингових ES компаній в різних країнах світу. Заснована в 1959 році, AESC є глобальною організацією зі штаб-квартирою в Нью-Йорку та центральним європейськім офісом в Брюсселі. Членами AESC є компанії, що займаються наданням послуг Executive Search, що відповідають високим практичним стандартам AESC та дотримуються Етичного Коду та Практичного Порадника з Професійної Діяльності цієї асоціації. Членами AESC є більш 4000 консультантів, які представляють 1000 офісів Executive Search у 70 країнах світу

 
Відтепер HR CONSULTING є асоційованим членом ЄБА
Середа, 12 березня 2008 12:03

 12 березня 2008 року на засіданні членів правління ЄБА було прийнято 33 нових члени Європейської Бізнес Асоціації.

Відтепер HR CONSULTING є асоційованим членом ЄБА.

 
Переїзд в новий офіс
Четвер, 19 липня 2007 13:06

Такий довгоочікуваний переїзд компанії в новий офіс нарешті відбувся!...

Наша нова адреса - вул. Велика Васильківська (Червоноармійська) 18, офіс 21. Тепер простіше за все до нас дістатися, доїхавши на метро до станції "Площа Льва Толстого". Від станції метро треба пройти лише 20 метрів до входу в "Пасаж". Ласкаво просимо!

 

 

 
Більше новин...
  • Компанія HR CONSULTING взяла участь у виставці "HR-бюджет"